نجات ۴۰ نفر از آتش سوزی در یک مجتمع مسکونی
سخنگوی سازمان آتش نشانی از آتش سوزی در یک مجتمع مسکونی در خیابان پاسدار گمنام خبر داد.
![نجات ۴۰ نفر از آتش سوزی در یک مجتمع مسکونی](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/bAQef9nMjX73/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJMv9PNvbVMW7/%D8%A2%D8%AA%D8%B4+%D8%B3%D9%88%D8%B2%DB%8C.jpg)
جلال ملکی گفت: ساعت ۰۰:۵۹ بامداد یک مورد حادثه آتش سوزی گسترده در یک مجتمع مسکونی ۸ طبقه ۳۹ واحدی در خیابان پاسدار گمنام، خیابان ملاپور به سامانه ۱۲۵ سازمان آتش نشانی شهرداری تهران اطلاع داده شد و ۴ ایستگاه به همراه تجهیزات به محل اعزام شدند.
به گفته ملکی در طبقه همکف ۹ دستگاه خودرو دچار آتش سوزی شده بود که ۷ خودرو کاملا شعله ور بود. دود زیادی به طبقات متصاعد میشد و آتش نشانان برای نجات ساکنان به طبقات رفتند حدود ۳۰ نفر به پشت بام انتقال داده شدند و به بقیه گفته شد که پشت درهای بسته بمانند و چند نفری هم با دستگاههای تنفسی از ساختمان به بیرون انتقال داده شدند. در نهایت ۴۰ نفر به بیرون انتقال داده شدند که دو نفر دچار دود گرفتگی مختصر بودند و سه نوزاد هم در بین این افراد بود.