رییس مرکز عملیات پلیس امنیت تهران خبر داد:

اخاذی از کارگردان سینما به بهانه ۷۰ میلیون تومان وجه نقد

رییس مرکز عملیات پلیس امنیت تهران گفت: تعدادی از اراذل و اوباش، یک کارگردان سینما را مورد هدف قرار می‌دهند و از او طلب وجه ۷۰ میلیون تومانی می‌کنند.

اخاذی از کارگردان سینما به بهانه ۷۰ میلیون تومان وجه نقد

سرهنگ سعید راستی گفت: تعدادی از اراذل و اوباش کارگردان سینما را هدف قرار می‌دهند و از او به مبلغ ۷۰ میلیون تومان، طلب وجه نقد می‌کنند.

به گفته راستی، این اراذل و اوباش به مدت سه روز در مقابل مسکن مسکونی این کارگردان کمین می‌کنند و در نهایت در ساعت ۷ بعدازظهر با ضربات قمه و چاقو او را از پای درمی‌آورند و متواری می‌شوند. بعد از ۲۴ ساعت از این حادثه، این اراذل مجدد تماس می‌گیرند و طلب ۵۰۰ میلیون تومان می‌کنند که این با هماهنگی همکاران در مجموعه پلیس امنیت تهران بزرگ دستگیر می‌شوند.

این اراذل و اوباش سابقه درگیری و شرارت در جنوب تهران را دارند. یکی از آن‌ها در شهرستان ورامین، دو نفر از آن‌ها از جنوب تهران دستگیر شدند و نفر چهارم هم در اختیار نیرو‌های پلیس انتظامی پایتخت است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس
    0

    برای عبرت گرفتن اوباش این 4 نفر را قطع دست و پا کنید تا درس عبرت سایر اوباش باشند.

  • ناشناس
    0

    قراربود کارخانه ی آدم سازی درست شود و حکومت عدل علی ع اماکارخانه ی تولیداراذل اوباش درست شدجالب است درخیلی از دستگاههاهم نفوذدارندمتاسفانه درسییستم اجرایی روباههاشیرهاراکنارزدندواراذل درسییستم جای افاضل راگرفتندومردم انقلابی وحق طلب درآتش بی عرضگی می سوزند ومی سازند