فرار متهم به اتهام تعرض از زندان/ دستگیری متهم در خیابان
پسر جوان که به اتهام تعرض به دختر همسایه باید ۳۰ سال در زندان میماند، با گذاشتن وثیقه از زندان خارج و متواری شد.
رسیدگی به این پرونده از اوایل بهار سال ۹۰ و به دنبال شکایت دختر جوانی به پلیس آغاز شد.
دختر جوان در تحقیقات گفت: در حال عبور از خیابان بودم که یکی از همسایههایمان را دیدم که مقابل در خانهشان ایستاده بود. خیابان خلوت بود و فرزاد - مرد همسایه - به محض اینکه میخواستم از مقابل خانهشان رد شوم ناگهان به من حمله کرد و مرا به داخل خانه هل داد.
او بلافاصله در خانه را بست و به زور من را به زیرزمین خانهشان برد و مورد آزار و اذیت قرار داد، بعد هم تهدید کرد که اگر از این موضوع به کسی حرفی بزنم، صورتم را با چاقو زخمی و خط خطی کرده و تصاویری که از من گرفته بود را منتشر میکند. با شکایت دختر جوان، تحقیقات از سوی کارآگاهان پلیس آغاز و در بررسیهای اولیه مشخص شد فرزاد بعد از درگیری با یکی از هممحلهایهایشان، متواری شده است.
دستگیری مرد شیطان صفت در خیابان
مشخصات پسر جوان به تمامی واحدهای گشت پلیس اعلام شد و دو هفته بعد از شکایت دختر جوان، مأموران پلیس حین گشت در محل، فرزاد را در خیابان شناسایی کردند و دستور ایست دادند، اما او بیتوجه به این دستور پا به فرار گذاشت و به ناچار مأموران گشت پلیس با رعایت قوانین بهکارگیری سلاح شروع به شلیک کردند.
با اصابت گلوله به فرزاد، در نهایت تسلیم پلیس شد و وی را برای درمان به بیمارستان انتقال دادند. فرزاد از همان ابتدای دستگیری منکر آزار و اذیت دختر همسایه شد، اما مدارک و شواهدی که در تحقیقات به دست آمد، اظهارات دختر جوان را تأیید میکرد.
بدین ترتیب پرونده برای محاکمه متهم و صدور حکم به دادگاه کیفری استان تهران ارجاع شد و قضات شعبه 77 دادگاه حکم اعدام وی را صادر کردند.
فرزاد به رأی صادره اعتراض کرد، اما دیوانعالی کشور اعتراض محکوم را رد و پرونده را برای اجرای حکم به شعبه اول اجرای احکام دادسرای امور جنایی پایتخت ارجاع کرد. فرزاد که خود را در یکقدمی چوبه دار میدید، توبهنامه نوشت، اما هر دو بار توبهنامه او از سوی کمیسیون عفو و بخشودگی رد شد.
گذشت شاکی
در حالی که روند رسیدگی به پرونده ادامه داشت، در سال 98 شاکی پرونده با حضور در دادگاه به قضات گفت از حق خود برای اعدام شاکی گذشت کرده است و بدین ترتیب مرد زندانی را بخشید. پس از این ماجرا پرونده بار دیگر در دادگاه مورد رسیدگی قرار گرفت و این بار قضات با در نظر گرفتن برخی ملاحظات رأی بر حبس ابد دادند.
باتوجه به اینکه متهم بیش از 9سال در زندان به سر برده بود و از سوی دیگر به خاطر ابتلا به بیماری در زندان تحت درمان قرار داشت، با تقاضای وی پرونده بار دیگر بررسی و اینبار حکم حبس ابد او شکسته و به 30سال زندان تبدیل شد. با شکسته شدن حکم، فرزاد اینبار درخواست مرخصی داد و اوایل سال 99، با سپردن وثیقه برای یک ماه مرخصی درمان از زندان خارج شد، اما با پایان دوره مرخصی، فرزاد به زندان برنگشت که به دستور قضات حکم جلب او صادر شد تا اینکه با گذشت دو سال از این فرار، در نهایت در یکی از محلههای جنوبی پایتخت، شناسایی و دستگیر شد و برای گذراندن بقیه دوران محکومیتش به زندان انتقال یافت.