جزئیات رسیدگی به 4 پرونده قاچاق در هرمزگان
مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان از جریمه 132 میلیارد ریالی برای 4 پرونده قاچاق خبر داد.
![جزئیات رسیدگی به 4 پرونده قاچاق در هرمزگان](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/JibsktTnwhlz/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJE8d_nEMddI3/NewsImage.jpg)
مرتضی ممیزی گفت: با گزارش پایگاه دریابانی بندرعباس در مورد کشف 174 هزار و 500 لیتر گازوئیل از یک فروند لنچ گزارش این تخلف برای رسیدگی به شعبه 6 ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز ارجاع و شعبه پس از رسیدگی و احراز تخلف، متهم را به پرداخت 61 میلیارد و 568 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان افزود: پایگاه دریابانی شهرستان میناب از یک فروند لنج 50 هزار لیتر گازوئیل به ظن قاچاق کشف و پرونده ای برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد و شعبه رسیدگی کننده پس از بررسی مدارک موجود متهم را علاوه بر ضبط سوخت به پرداخت 32 میلیارد و 840 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.
وی همچنین در مورد صدور جریمه 19 میلیارد ریالی برای قاچاق کالا، گفت: پایگاه دریابانی بندر عباس از یک فروند لنچ باری 300 هزار لیتر سوخت قاچاق و محموله کالای به ظن قاچاق ضبط و پرونده این تخلف برای رسیدگی به شعبه هشتم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز ارجاع و شعبه پس از رسیدگی متهم را علاوه بر ضبط وسیله نقلیه به پرداخت 19 میلیارد و 396 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.
وی در پایان افزود: پلیس آگاهی شهرستان بندر خمیر از یک دستگاه کامیون، 21 هزار و 200 لیتر گازوئیل به ظن قاچاق کشف و پرونده برای رسیدگی به شعبه چهارم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز ارجاع و شعبه با توجه به ارائه نکردن مدارک قانونی، متهم را علاوه بر ضبط سوخت به پرداخت 18 میلیارد و 759 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.