پلیس «موریانه دیوار» را بیرون کشید
مردی که مانند «موریانه» در سایت دیوار لانه کرده و با ادعای نفوذ در سازمانها و دستگاههای دولتی میلیاردها تومان از شهروندان کلاهبرداری کرده بود، با تلاش نیروهای کلانتری سپاد مشهد دستگیر و به پنجه عدالت سپرده شد.
در پی شکایتهای متعدد از فردی که مدعی بود به دلیل نفوذ در دستگاههای دولتی و غیردولتی توان گرفتن وامهای میلیاردی را دارد پروندهای ویژه در کلانتری سپاد مشهد تشکیل شد و ماجرای کلاهبرداریهای «موریانه دیوار» با صدور دستورات محرمانهای از سوی سرگرد جعفر عامری، رئیس کلانتری سپاد در دستور کار نیروهای انتظامی قرار گرفت چرا که طبق ادعای شاکیان، همه آنها از طریق «سایت دیوار» در دام کلاهبردار حقه باز افتاده بودند.
با توجه به اهمیت موضوع، ابتدا نیروهای کلانتری به جمع آوری اسناد و مدارک پرداختند و سپس با کسب مجوز قضایی عملیات دستگیری «موریانه دیوار» را در حالی آغاز کردند که بررسیها نشان میداد او در سایت دیوار خود را به عنوان یک سرمایه گذار کلان معرفی میکند و بعد به بهانه گرفتن وام برای مشارکت در پروژههای عمرانی، طعمه هایش را هدف کلاهبرداری قرار میدهد.
به همین دلیل افسران کارآزموده کلانتری سپاد از طریق «قرار صوری» وارد عمل شدند و او را در یک عملیات غافلگیرانه به دام انداختند؛ بنابراین گزارش، با انتقال این جوان ۳۰ ساله به کلانتری، بازجوییهای تخصصی از وی در حالی ادامه یافت که ۱۴ تن از شاکیان به دایره تجسس مراجعه کردند. بررسیهای پلیس بیانگر آن بود که متهم «نوید» نام دارد و از سابقه داران حرفهای است که قبلا نیز به اتهام کلاهبرداری دستگیر شده بود.
یکی از شاکیان درباره چگونگی ماجرا گفت: در یکی از شرکتهای خصوصی مشغول به کار بودم که متهم مذکور برای نصب دوربینهای مدار بسته به شرکت آمد و در حین گفتگو ادعا کرد برادرش مدیر بانک ... در تهران است و میتواند مبلغ هنگفتی وام جانبازی بگیرد! من هم طمع کردم و تقاضای دریافت وام میلیاردی دادم، اما او از من خواست چند میلیون تومان به حسابش واریز کنم و چک و سفتهها را امضا شده به او تحویل بدهم، اما او دروغ گفته بود و بعد از واریز پولها متواری شد.
شاکی دیگر این پرونده نیز گفت: با این مرد (متهم) در سایت دیوار آشنا شدم و برای گرفتن سرمایه آزاد به او زنگ زدم. وقتی ۹۸۰ هزار تومان به عنوان کارمزد به شماره حسابی واریز کردم که در اختیارم گذاشته بود و چکهای ضمانت را هم امضا کردم با من برای تایید وام بانکی مقابل بانک عامل قرار گذاشت، اما او به بهانهای از همان جا فرار کرد و من تازه فهمیدم که در دام یک کلاهبردار افتاده ام!
شاکی دیگری که او نیز مدعی بود با متهم در سایت دیوار آشنا شده است در این باره گفت: او (متهم به کلاهبرداری) خود را به عنوان قاضی شورای حل اختلاف معرفی کرد و بعد از جلب اعتماد، من هم مبلغ ۴۴۰ میلیون تومان به او پرداختم، ولی خیلی زود فهمیدم که او یک کلاهبردار است.
یکی دیگر از طعمههای متهم دستگیر شده که مبلغ ۸ میلیون تومان به حساب «موریانه دیوار» پرداخت کرده است نیز گفت: او برای گرفتن چک رمزدار مرا فریب داد و متواری شد و ...
تحقیقات بیشتر درباره جرایم احتمالی دیگر وی در حالی ادامه یافت که متهم، کلاهبرداریهای مذکور را پذیرفت و در اعترافاتش گفت: پولها را به حساب بانکی یکی از بستگانم واریز میکردم و با آنها سکههای طلا و خودرو میخریدم. شایان ذکر است: متهم مذکور با دستور قضایی روانه زندان شد.
چه جالب !! با وقاحت تمام نوشته اند طرف سابق دار است و قبلا هم کلاهبرداری کرده باز الانم میلیردی خورده و برده
معنی این جمله به جز اینکه قوه قضائیه ما و قوانینش در برخورد با این خلافکاران ضعیف اندر ضعیف است معنی دیگه ای هم میتونه داشته باشه؟
دایی جون دزد وپلیس شریک همدیگه هستن وقانون هم ازشون حمایت میکنه اگر راست میگن دست اینهارودر ملائ عام باید قطع کرد تادرس عبرتی باشه برای ایندگان