دستگیری رمال 40 میلیاردی در بجنورد
پرونده کلاهبرداری 40 میلیاردی بسته شد.
![دستگیری رمال 40 میلیاردی در بجنورد](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/58Vshoim9v6y/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJD4xM09h9pwQ/news-news-rmaly-danwysy.jpg)
سردار سعید مطهری زاده، فرمانده انتظامی خراسان شمالی گفت: در پی اعلام شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر اینکه فردی با رمالی و فروش عتیقه از شهروندان اقدام به کلاهبرداری میکند، بلافاصله موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
او گفت: با تلاش مستمر و بی وقفه محل اختفای این فرد شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد.
فرمانده انتظامی خراسان شمالی گفت: در خصوص این پرونده تاکنون ۵ نفر شاکی شناسایی شده اند و فرد دستگیرشده در بازجوییهای انجام شده به ۴۰ میلیارد ریال کلاهبرداری از شهروندان اعتراف کرد.