شمار قربانیان زلزله ترکیه و سوریه به ۵۰ هزار نفر رسید
براساس گزارشها، شمار کشتهشدگان زلزله ترکیه و سوریه به ۵۰ هزار نفر رسید.
![شمار قربانیان زلزله ترکیه و سوریه به ۵۰ هزار نفر رسید](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/jgeZVxfa7l0C/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJPKHCO-2ZxvK/ibj85SzUrLC7.jpg)
سلیمان سویلو، وزیر کشور ترکیه اعلام کرد که شمار کشتهشدگان زلزله مهیب ششم فوریه گذشته در جنوب این کشور به ۴۳ هزار و ۵۵۶ نفر افزایش یافته است.
خبرگزاری «آناتولی»، چهارشنبه سوم اسفند، به نقل از سازمان اورژانس و حوادث غیرمترقبه ترکیه گزارش داد که این کشور از زمان وقوع آن زلزله سهمگین شاهد ۷۲۴۲ پسلرزه بوده که شدت ۴۱ عدد از آنها میان ۵ تا ۶ ریشتر و قدرت ۴۵۰ عدد دیگر از آن پسلرزهها بین ۴ تا ۵ ریشتر بوده است.
دیدبان حقوق بشر سوریه هم اعلام کرد که تعداد کشتهشدگان زلزله مذکور در شمال کشور به ۶۷۵۰ نفر افزایش یافت و بدین ترتیب شمار قربانیان زلزله ترکیه و سوریه به ۵۰ هزار نفر رسید.
دیدبان همچنین از وخامت وضعیت سلامتی صدها نفر دیگر در شمال سوریه خبر داد.
خدارحمتشون کنه. وارزوی صبر برای مردم داغدار. بیاید ازاین نفرت چندده ساله دست برداریم وبرگردیم به فرهنگ ملی ایرانی گذشتگانمان.