قتل هولناک پسر جوان در ایرانشهر

جانشین فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان از دستگیری قاتل فراری شهروند 22 ساله ایرانشهری با تلاش شبانه روزی کارآگاهان پلیس آگاهی کمتر از 48 ساعت خبر داد.

قتل هولناک پسر جوان در ایرانشهر

 سرهنگ مرتضی جوکار در تشریح این خبر، اظهار داشت: طی اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر قتل شهروندی در یکی از محلات شهرستان ایرانشهر، بلافاصله اکیپی مجرب از کارآگاهان پلیس آگاهی با حضور در صحنه، بررسی موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: در بررسی اولیه کارآگاهان پلیس آگاهی و طی تحقیقات میدانی در محل مشخص شد که فردی 22 ساله، توسط فردی ناشناس به قتل رسیده که ماموران با جمع آوری سرنخ های موجود، متهم را شناسایی و در یک عملیات هماهنگ قاتل فراری را به همراه همدستش در مخفیگاهش  دستگیر  و متهم در تحقیقات تکمیلی صورت گرفته انگیزه قتل را اختلافات خانوادگی با مقتول عنوان کرد.

منبع: رکنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس
    0

    پس چرا پوست شیر را اینقدر کش میدهند

  • سلطان
    0

    بی غیرتا اول جوان مردم رو شکنجه دادن بعدش پاشو قطع کردن بعدش اتیشش زدن بردن تو بیابون انداختنش بعد ی هفته لو رفتن