درگیری مرگبار در ممسنی شیراز
جانشین فرمانده انتظامی ممسنی گفت: قاتل در بازجویی اولیه علت و انگیزه قتل را اختلافات شخصی عنوان کرد.
![درگیری مرگبار در ممسنی شیراز](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/5o0JYP0yoiCY/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJFWmh6AeyMZd/5759784.jpg)
سرهنگ شهرام افشاری اظهار داشت: در پی وقوع یک فقره درگیری منجر به قتل با سلاح گرم در 17اردیبهشت ماه سال جاری در مرکز بهداشت یکی از محلههای ممسنی، بررسی موضوع جهت شناسایی و دستگیری قاتل در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: ماموران انتظامی ممسنی تحقیقات خود را آغاز و مطلع شدند که قاتل پس از درگیری با مقتول 29 ساله، متواری و به صورت کاملا حرفهای خود را از دید پلیس مخفی کرده است.
جانشین فرمانده انتظامی ممسنی تصریح کرد: بامداد امروز (19 اردیبهشت) کارآگاهان زبده پلیس با اقدامات فنی و تخصصی موفق شدند مخفیگاه قاتل 40 ساله را در شهر خومه زار از توابع این شهرستان شناسایی و وی را دستگیر کنند.
سرهنگ افشاری با بیان اینکه قاتل در بازجویی اولیه علت و انگیزه قتل را اختلافات شخصی عنوان کرد، گفت: در بازرسی از مخفیگاه وی یک قبضه اسلحه کلت کمری کشف شد.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه متهم برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد، تصریح کرد: پلیس با کسانی که بخواهند نظم و امنیت جامعه را به مخاطره بیاندازند برخورد قاطع و قانونی خواهد کرد.
با کمک مردم خدا خیرشان بده که چنین افرادی را به پلیس معرفی میکنن