لحظه تیراندازی خواستگار عصبی در یک داروخانه/ ویدئو
خواستگار عصبی پس از آن که نتوانست به دختر مورد علاقهاش برسد، ابتدا به محل کار وی رفت و با شلیک گلوله دو نفر را مجروح و سپس پدردختر را مورد هدف قرار داد.
![لحظه تیراندازی خواستگار عصبی در یک داروخانه/ ویدئو](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/9rLoR7TDYOmU/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJGMq0mt4_2a3/14020802000102_Test_PhotoN.jpg)
در پی وقوع ۲ فقره تیراندازی در یک داروخانه و مجروحیت ۳ نفر از شهروندان در شهرستان ری، پلیس سریعاً وارد عمل شده و با انجام اقدامات خاص اطلاعاتی و تحقیقات گسترده متهم را در مخفیگاهش قبل از خروج از کشور دستگیر کرد.
متهم در روز هفدهم مهرماه برای صحبت با دختر مورد علاقهاش وارد محل کار او در داروخانه شد اما کارکنان این داروخانه مانع از این کار شدنددر ادامه هم پسر جوان با اسلحه خود شروع به تیراندازی در داروخانه کرد که در این تیراندازیها ۲ نفر کارمند داروخانه از جمله یک خانم و یک آقا مجروح شدند.
متهم پس از این حادثه به سراغ پدر دختر جوان در محله دولت آباد رفته و وی را نیز از ناحیه پا هدف گلوله قرار داد که در نهایت پس از تلاشهای نافرجام خود جهت فرار از مرز طی یک عملیات غافلگیرانه در شهرری دستگیر و یک قبضه سلاح کلت کمری به همراه ۲ خشاب و ۸۱ تیرجنگی از وی کشف شد.
روز گذشته پس از انجام هماهنگیهای لازم و حضور سرهنگ طرحانی رئیس پلیس شهرستان ری، متهم برای بازسازی صحنه به محل جرم بازگردانده شد که در ادامه شهروندان با حضور در محل از اقدام قاطعانه پلیس با برهم زنندگان نظم عمومی تقدیر و تشکر کردند.
گفتنی است متهم سابقهدار بوده و در گذشته مرتکب قتل شده و با پرداخت دیه از قصاص رها شده بود.
فیلم زیر صحنههای تیراندازی متهم در داروخانه و همچنین حضور متهم در محل جرم برای بازسازی صحنه است.
برای برقراری امنیت روانی مردم باید همه اراذل و اوباش و گردنکشان لات و لوت های چاقوکش و مخل امنیت از هر کیش و قومیتی را اعدام کرد تا جامعه سالم و آرام شود
فیلم هزار دستان و شخصیت شعبان استخوانی همیشه در ذهنها بماند اینجور افراد بدرد دولتی ها میخورند
حالا فهمیدی بیشتر واسه چی می خواستت؟
پلیسه همچین میگه دوره بزن در رو تموم شده که مردم غرق در امنیتن یکسری برید کلانتری و آمار سرقت و دزدی ماشین و موبایل ببینید چقدره که دزدانش رو نمی تونن بگیرن و پلیس میگه شما خودتون پیدا کنید به ما معرفی کنیدخخخخخخخخ
پلیس فقط زورش به ضعیفا میرسه یه سریشونم فکر میکنن تیمسار هستن یه همسایه داریم اسمش عزت بنده خدا یه چشمش کور یه پاشم شل یه دستشم لمس شده به خاطر تصادف بااین وضعش خرج مادرشا با دوره گردی جوراب خودکار میفروش به جون بچم این بدبخت الکی گرفته بودن دوروز نگهش داشتن این رسمش نیست پست ومقام رفتنی ولی انسانیت موندنی نکنید این کارهارا پا خوری داره
با آدم کشهای خودتونم هم قاطع برخورد کنید ما خیلی وقته امنیت نداریم همین قاتل رو میبرن استخدام میکنن به کارشون میاد
پلیس خواب زده !!! فرمانده طوری تعریف میکنه که شق القمر کرده .... وقتی گلوله ایی از اسلحه شلیک مساوی است با مرگ بیگناه ... هروقت تونستی دستش را قطع کنی ادعا کن ... نه اینکه قتل کرده و تلان هم با شلیک هر گلوله یعنی قتل بیگناه ...