کلاهبرداری های گسترده مافیای خارج نشین از فضای مجازی

پلیس مشهد باند خرید کارت های بانکی سرقتی را درحالی متلاشی کرد که مشخص شد سرکردگان مافیای کلاهبرداری های گسترده از طریق فضای مجازی در خارج از کشور لانه کرده اند.

کلاهبرداری های گسترده مافیای خارج نشین از فضای مجازی

جانشین رئیس پلیس خراسان رضوی روز گذشته در تشریح دستگیری اعضای باند کلاهبرداری و خرید و فروش کارت های بانکی سرقتی گفت: چند روز قبل مردی از اهالی شاهین شهر اصفهان در حالی که حکم جلب پیرزنی 80 ساله را در دست داشت، به پلیس مشهد مراجعه کرد و از کلاهبرداری 210 میلیون تومانی از طریق فروش خودرو در سایت دیوار پرده برداشت.

سرتیپ دوم احمد نگهبان افزود: با توجه به حساسیت موضوع و شناسایی مخفیگاه پیرزن 80 ساله در غرب مشهد، بلافاصله گروه تخصصی از افسران دایره تجسس کلانتری الهیه با هدایت و نظارت مستقیم سرهنگ محمد فیاضی (رئیس کلانتری الهیه) وارد عمل شدند و به پیگیری پرونده پرداختند اما وقتی پیرزن80ساله با دستور قضایی بازداشت شد در همان لحظات اولیه بازجویی پسر معتادش را به پلیس لو داد وگفت: پسر 44ساله ام که به مواد مخدر اعتیاد دارد، کارت بانکی مرا سرقت کرده و من هم به خاطر حفظ آبرویم این موضوع را پیگیری نکردم با وجود این، من فعالیتی در فضای مجازی ندارم و از مبلغی هم که به کارت بانکی ام واریز شده  است چیزی نمی دانم! این مقام ارشد پلیس خراسان رضوی اضافه کرد: با اظهارات منطبق با واقعیت پیرزن، بی درنگ عملیات دستگیری «محسن-ع» در دستور کار قرارگرفت ونیروهای انتظامی با هماهنگی های قضایی موفق شدند پسر پیرزن را در یکی از پاتوق ها دستگیر کنند و به مقر انتظامی انتقال دهند.

این متهم در بازجویی های فنی اعتراف کرد کارت بانکی مادرش را سرقت کرده  وآن را در قبال دریافت 700 هزار تومان به مردی در محله نهضت فروخته است که در زمینه خرید و فروش کارت های بانکی معتادان کارتن خواب و کارت های سرقتی فعالیت دارد.

سردار نگهبان تصریح کرد: این ماجرا حکایت از آن داشت که پلیس با یک باند زیر زمینی و مافیایی کلاهبرداری رو به رو شده است، بنابراین شیوه عملیات تغییر کرد و موضوع در چند شاخه اطلاعاتی بررسی شد. به همین دلیل افسران تجسس در پوشش فروش کارت سرقتی با «صفا-ح» تماس گرفتند و با بیان فروش وسوسه انگیز چند کارت بانکی، او را به محل قرار صوری کشاندند.

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی ادامه داد: به محض این که مرد جوان وارد کمین نیروهای انتظامی شد، حلقه های قانون نیز بر دستان وی خودنمایی کرد و در عملیات بازرسی نیز 9 قطعه انواع کارت بانکی سرقتی، چند قطعه سیم کارت و 3 دستگاه گوشی تلفن بدون سیم کارت کشف شد که فقط از شبکه واتساپ آن استفاده می شد.

سرتیپ دوم احمد نگهبان با اشاره به شگردهای مکارانه از فضاهای مجازی برای دستبرد به حساب های بانکی مردم خاطرنشان کرد: این متهم نیز در اعترافات خود مدعی شد کارت های بانکی را برای فروش به فردی به نام «حسین» خریداری می کند و او تنها یک واسطه سودجو است چراکه همه کارت ها را برای انجام کلاهبرداری های گسترده به آن فرد تحویل می دهد اما  گروه دیگری از این شبکه مافیایی در فضای مجازی فعالیت دارند و در شهرهای مختلف کشور، تصاویر خودروهایی را در سایت های واسطه گر به نمایش می گذارند و مدعی فروش زیر قیمت می شوند اما بعد شماره کارت های بانکی سرقتی را در اختیار خریدار می گذارند و به محض واریز وجه آن را برداشت می کنند و در همان هنگام نیز تصویر خودرو را حذف کرده و از سایت واسطه گر خارج می شوند.

این فرمانده حافظان امنیت در پلیس خراسان رضوی اضافه کرد: بررسی های بیشتر پلیس نشان داد که سرکردگان این شبکه مافیایی در یکی از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس لانه کرده اند و از طریق شبکه های اجتماعی مانند واتساپ به جرایم خود در فضاهای مجازی و کلاهبرداری از مردم ادامه می دهند.

سردار نگهبان با اشاره به اقدامات پلیس برای شناسایی این افراد در خارج از کشور خاطرنشان کرد: واکاوی در شگردهای دیگر اعضای این باند برای سرکیسه کردن طعمه های مجازی نشان داد که یکی از اعضای باند تصویری با پوشش افسر ارشد نیروی انتظامی در پروفایل خود قرار داده بود و زمانی که با درخواست خرید از سوی طعمه خود مواجه می شد برای جلب اعتماد وی، عکسی از کارت شناسایی جعلی فراجا را نیز برای طعمه می فرستاد.

وی می گفت: در برخی از موارد نیز اعضای این باند مافیایی با تبلیغ ماساژ در شبکه تلگرام در منطقه شریعتی و نهضت، بیعانه هایی را دریافت می کردند و سپس طرف مقابل را در فهرست سیاه گوشی خود قرار می دادند که تحقیقات درباره دیگر جرایم آن ها همچنان ادامه دارد.

منبع: خراسان
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • زینب
    0

    بااین مخ کلاهبرداریشون چرا انیشتن نشدند