۵ سال حبس و ۳ ماه جمع آوری زباله مجازات قتل خواهر

مرد جوان که خواهرش را به قتل رسانده و جسدش را سوزانده بود با اعلام رضایت اولیای دم به حبس و کار در واحد خدمات شهرداری محکوم شد.

۵ سال حبس و ۳ ماه جمع آوری زباله مجازات قتل خواهر

فروردین سال گذشته مرد 35 ساله‌ای به اتهام قتل خواهر 30 ساله‌اش دستگیر شد و وی با اعتراف به قتل گفت: خواهرم مجرد بود.

از مدتی قبل به رفتارهایش مشکوک شده بودم مدتی او را زیرنظر گرفتم و وقتی مطمئن شدم که روابط نامناسبی دارد تصمیم گرفتم او را به قتل برسانم.

روز حادثه به بهانه تفریح او را به خارج از شهر بردم و در آنجا دست و پایش را بستم و گالن بنزین را روی سرش ریختم و او را آتش زدم. بعد از آن جسدش را در یک گودال انداختم و به خانه برگشتم.

بعد از اعترافات متهم مأموران به سراغ جسد رفتند و مشخص شد که بخشی از جسد توسط حیوانات خورده شده است.

از این رو کارشناسان پزشکی قانونی نتوانستند علت مرگ را مشخص کنند.با تکمیل تحقیقات پرونده برای رسیدگی به شعبه 2 دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

اعلام گذشت اولیای دم

پیش از رسیدگی به پرونده پدر قربانی، گذشت بدون قید و شرط خود را نسبت به پسرش اعلام کرد بنابراین متهم از جنبه عمومی جرم محاکمه شد.

در ابتدای جلسه متهم با پذیرش اتهامش گفت: بعد از قتل خواهرم مدام ترس و عذاب وجدان داشتم و وقتی پلیس به من مشکوک شد به ناچار اعتراف کردم.

در پایان جلسه قضات برای صدور رأی وارد شور شدند و از جنبه عمومی جرم متهم را به 5 سال حبس و به عنوان مجازات تکمیلی به ۳ ماه خدمات عمومی رایگان در شهرداری واحد جمع‌آوری زباله هر روز ۳ ساعت بجز جمعه‌ها محکوم کردند.

منبع: ایران
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • ناشناس
    0

    اونوقت خود بیشرفت تا حالا پاتا کج نذاشتی ؟؟؟

  • همشهری
    0

    از هنر های دستگاه قضا اینه که بفهمیم بعضی از مشاغل می تونه مجازات باشه . مثلا کارگر شهرداری و رفتگری و یا دوره گردی و ...

  • ناشناس
    0

    چرا تو‌که برادرش بودی بهش توجه نکردی میخواستی کمکش کنی بیشرف .الان تو شهرداری باشه یک دختر بیحجاب ببینه لابد میخاد سر به نیستش کنه بندازتش تو گونی زباله
    ادم کش