مرگ دلخراش دانشجوی دختر در پی حمله سگهای ولگرد
سانحهای تلخ در شهر شانلیاورفا، “سودا اوزکایا”، دانشجوی ۲۷ ساله رشته ریاضی دانشگاه حرّان، در حالی که از حمله سگهای ولگرد میگریخت، به ناگاه وارد جاده شد و با دو خودرو برخورد کرد.

به نقل از سی ان ان ترک، این حادثه شامگاه گذشته در تقاطع پردیس عثمانبیگ در مسیر شانلیاورفا به ماردین رخ داد.
اوزکایا پس از پایان کلاس به همراه دو دوست خود از اتوبوس پیاده شد تا به پانسیون محل اقامت بازگردد که ناگهان هدف حمله سگهای ولگرد قرار گرفت.
او در حال فرار از حمله، با خودروئی برخورد کرد و بلافاصله بعد از آن خودروی دومی نیز به او زد.
پس از اطلاعرسانی شاهدان، تیم اورژانس به محل حادثه اعزام شد و سودا به بیمارستان دانشگاه حرّان منتقل شد اما تلاشهای پزشکان برای نجات جان او بیثمر ماند.
پیکر سودا اوزکایا پس از انجام مراحل قانونی و کالبدشکافی، به خانوادهاش که از شهرستان سیلوپی در استان شیرناک به شانلیاورفا آمده بودند، تحویل داده شد.
خانواده او اعلام کردهاند که از افراد مسئول در این حادثه به دلیل سهلانگاری شکایت خواهند کرد.
تحقیقات درباره این سانحه مرگبار ادامه دارد.
الان غربگداها با عجله بدو بدو اومدند نق بزنند اما خوردند به در بسته! احوال غربگداها؟ خخخخخ
واقعا غربگداها بد هستند . ما روس گداها بچه های خوبی هستیمو هیچوقت نق نمی زنیم . خدا از نوکری کممان نکند . خدا اربابمان پوتین را از حمله سگان ولگرد محفوظ بدارد .
اینجا هم با خودشون سگ میارن جدی میگم خیلی کار غلطی هست مگه نمدونن هاری دارن
خانواده اش چه شکایتی بکنند وقتی خودش فرار کرده و ماشین خورده بهش!!! خدا بیامرزدش...
درضمن اینگونه اخبار سایر کشورها به ما چه ربطی داره خبر قحط بود؟؟
طوری نوشتید انگار داخل کشور بوده ..
عبرت
از دست سگ فرار نکنید بشینیدوانمود کنید سنگ بر میدارید کلا از جانور فرار نکنید جز ….