رسیدگی به ۹۹.۵ درصد پروندههای قاچاق در تعزیرات کرمانشاه
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه از رسیدگی به ۹۹.۵ درصد پروندههای قاچاق کالا در تعزیرات این استان از ابتدای سال تا کنون خبر داد.
داریوش جودکی در خصوص وضعیت پرونده های قاچاق در استان کرمانشاه و تعیین تکلیف این پرونده ها پس از کشف و ضبط اظهار داشت: رسیدگی به همه پروندههای قاچاق به جز کالاهای ممنوعه، در اختیار این اداره کل است و کالاهای ممنوع نیز در حوزه قضایی مورد بررسی قرار می گیرند.
وی افزود: از ابتدای امسال تاکنون علاوه بر ۸۵ پرونده موجود مربوط به سال گذشته، ۱۶۷۶ پرونده به شعب تعزیرات حکومتی استان وارد شده است که ۱۶۶۸ پرونده آن تاکنون مختومه شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه ادامه داد: در حال حاضر نیز ۹۳ پرونده برای رسیدگی در شعب تعزیرات حکومتی استان موجود و در دستور کار است.
وی رسیدگی به پروندههای مذکور را از ابتدای امسال تاکنون ۹۹.۵ درصد عنوان کرد و بیان داشت: حدود ۴۴ میلیارد تومان جریمه پروندههای رسیدگی شده از ابتدای امسال تاکنون بوده است.
جودکی افزایش قیمت ارز را از عوامل کاهش قاچاق کالا عنوان کرد و گفت: قاچاق کالا طی مدت سپری شده از امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است و این کاهش به دلیل نوسانات اخیر بازار و افزایش قیمت ارز بوده که موجب شده قاچاق کالا برای آنها صرفه اقتصادی نداشته باشد.
وی در خصوص تعیین تکلیف این پرونده ها پس از صدور رای نیز افزود: برای تمام پروندهایی که کالا داشتهاند، حکم ضبط کالا و پرداخت جریمه صادر شده است و کالاهای قاچاقی نیز که صاحب آنها مشخص نیست به نفع ستاد اجرایی حضرت امام ضبط میشوند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه عنوان کرد: کالاهای قاچاق ضبط شده در صورتی که صاحب آنها مشخص باشد یا خیر و یا متواری شده به اموال تملیکی سپرده خواهد شد و کالاهای مذکور در انبارهای اموال تملیکی تا زمان صدور حکم و تعیین تکلیف باقی خواهد ماند که این موضوع برای کالاهای سلامت محور، سریع الفساد وآنهایی که دارای تاریخ مصرف هستند، مستثنی خواهد بود.
وی ادامه داد: همچنین این استثنا برای کالاهایی که گذشت زمان روی آنها تاثیر داشته نیز وجود دارد و دستور فروش آنها صادر می شود که از آن جمله می توان به گوشی موبایل اشاره کرد.
جودکی تاکید کرد: اگر متهم پرونده های قاچاق کالا نیز پس از فروش این کالاها حکم برائت بگیرد، وجه حاصل از فروش کالای مذکور به او پرداخت خواهد شد.
وی عمده کالاهای قاچاق به استان کرمانشاه طی امسال را سیگار، لوازم خانگی، لوازم آرایشی و بهداشتی، ذغال و مواد غذایی عنوان کرد.
منبع: مهر
1696