فوت ۲ نفر در تصادف آزادراه اندیمشک - خرم آباد
مدیرعامل آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اندیمشک گفت: براثر برخورد خودروی سواری سمند و کامیون ۱۰ چرخ در آزادراه اندیمشک به خرم آباد دو نفر سرنشین خودروی سمند جان باختند.

کرم رضا کاویانی راد اظهار کرد: توجه به قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و استراحت کافی میتواند در سفری ایمن نقش مهمی ایفا کند.
وی با اشاره به حادثه عصر امروز در آزادراه اندیمشک به خرم آباد و برخورد سواری سمند و یک کامیون ۱۰ چرخ افزود: ۲ نفر از ۵ سرنشین خودروی سمند که در این حادثه جان باختند.
مدیرعامل آتشنشانی و خدمات ایمنی اندیمشک گفت: پس از گزارش این حادثه و در کمترین زمان ممکن تیم امداد و نجات جادهایی سازمان آتش نشان ی به محل اعزام و عملیات امداد و نجات سرنشینان خودرو انجام شد.
کاویانی راد با بیان اینکه دو سرنشین صندلیهای جلوی خودروی سمند در دم جان باختند، تصریح کرد: با انجام اقدامات لازم تیم امداد سه سرنشین خودروی سمند پس از پایان کار تیم امداد و نجات توسط اورژانس برای پیگیری مراحل درمان به بیمارستان منتقل شدند.
منبع: مهر
1696