تعداد دخترانی که پیش از ازدواج رابطه جنسی دارند بیشتر از پسران است
مسئول کارگروه خانواده گفت: بر اساس بررسی که سال ۹۴ انجام شد یک سوم پسران و ۲۷ درصد دختران دانشآموز تجربه رابطه جنسی دارند.همچنین حدود ۱.۴ درصد پسران و ۱.۵ درصد دختران نیز پیش از ازدواج رابطه جنسی را تجربه کرده اند.
حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا زیبایی نژاد مسئول مرکز مطالعات و تحقیقات زنان حوزه علمیه قم در نشست بحران جنسی در ایران گفت: جامعه امروز در حال تحول است و به سمت خود محوری و خود آیینی میرود.
زیبایی نژاد تصریح کرد:به علاوه گفتار لیبرال در حال نهادینه شدن در جامعه است.
وی با بیان اینکه به تعبیری عقلانیت های جدیدی در حال ظهور در جامعه است، عنوان کرد: پرسش های نسل جوان نشان دهنده تغییر جامعه و حرکت به سوی خود محوری است.
مسئول مرکز مطالعات و تحقیقات زنان حوزه علمیه قم با توضیح درباره حرکت جامعه به سوی خود آیینی توضیح داد: یعنی آن وجوهی از دین که مزاحمتی برای کسی درست نمی کند به طور عادی در جریان است اما وجوهی که با محورهای افراد همخوانی ندارد از دستور کار خارج شده و افراد تمایل به خود آیینی دارند.
وی افزود: یکی از مهمترین علل این امر غربزدگی و پیروی از فرهنگ غربی است.
زیبایی نژاد با بیان اینکه در زمینه جنسی تحولات زیادی در کشور در حال رخ دادن است، عنوان کرد: در زمینه تحولات امر جنسی مسئله ای که فعلاً اهمیت دارد آموزش جنسی است.
وی عنوان کرد: تربیت و آموزش جنسی نیاز جامعه است و نمی توان آن را انکار کرد اما باید توجه داشت و در زمان و مکان مناسب این آموزش را اجرا کرد.
وی در خصوص سند ۲۰۳۰ نیز توضیح داد: بحث آموزشهای جنسی که در سند ۲۰۳۰ مطرح است قسمتهایی از آن آموزش های عام است که در این موضوع جای بحثی نیست. چرا که همانطور که گفته شد آموزش جنسی نیاز جامعه است اما در زمان مناسب باید اجرا شود.
زیبایی نژاد تصریح کرد: در سند ۲۰۳۰ موضوعی که باعث اختلاف دیدگاه و مشکل اصلی ما است، اهداف و ادبیات تربیت جنسی است که در این سند عنوان شده است.
در ادامه این نشست محمدرضا برومی مسئول کارگروه خانواده با ارائه آمارهایی از وضعیت فعلی ازدواج و طلاق در کشور عنوان کرد: حدود ۵.۵ میلیون نفر از پسران ۲۰ تا ۳۵ سال جامعه مجرد هستند به علاوه شش و نیم میلیون نفر از دختران ۱۵ تا ۳۰ سال نیز در همین شرایط هستند.
برومی ادامه داد: ۱۳ میلیون مجرد قطعی، چهار میلیون زن بیوه، ۳.۲ میلیون پسر ۱۵ تا ۲۰ سال مجرد نیز در جامعه وجود دارند که این آمارها نشان می دهد مجموعا ۲۰ میلیون نفر در کشور برای تامین نیاز جنسی خود دچار مشکل هستند.
وی با ارائه آماری از دانش آموزان نیز تصریح کرد: بر اساس بررسی که سال ۹۴ انجام شد یک سوم پسران و ۲۷ درصد دختران دانشآموز تجربه رابطه جنسی دارند.
برومی با اشاره به آمار مرکز مشاوره دانشگاه های کشور که در سال ۹۶ بر روی دانشجویان نیز تحقیقی انجام داد، خاطرنشان کرد: این بررسی نشان داد حدود ۱.۴ درصد پسران و ۱.۵ درصد دختران نیز پیش از ازدواج رابطه جنسی را تجربه کرده اند.
منبع: انتخاب
1981
همش 1.4 و 1.5 ؟ این آمار مضحک و ابلهانه رو کی داده
روابط جنسی نیاز همه دختران و پسران جوان و حتی نوجوانه. .البته در حد متعادل..اگه میشه ازدواج دائم کرد و میخواهند زیر بارش بروند که بسم الله.. اگه نشد و نیاز عاطفی و جنسی داشتند، موقت خیلی پسندیده و خوبه... حیا و عفت و غیرتم حدی داره.. زیادش مشکل روانی و اخلاقی و شرعی به بار میاره... به نظرم زنانی (مجرد و مطلقه و بیوه،یعنی به جز شوهرداران) که اهل حیا و غیرت شخصی بیجا نیستند و حاضرند به صیغه ونیاز جنسی تن بدهند، از بهترین و مهم ترین افراد جامعه هستند..خدا خیرشان دهد که نیاز مردان و پسران مجرد را برطرف میکنند.
کاش با اختصاص بودجه به دانشگاهها جهت ایجاد خط تولید با همکاری اساتیدو دانشجویان و انتصاب مدیران دانش گرا وبابهره هوشی بالاو بازرسان توانمند وقانون گرا اشتغال را درمان می کردند.اگر تست روانی و روحی از وبا بهره هوشی بالاخانمهایی که به سبب عدم اشتغال مجبور به ازدواج موقت ویا هر شکل رابطه زودگذر شده اند بگیرید ،متاسفانه از مشکلات روحی این هموطنان خانم متاثر می شویم و شرمنده از وجود خودمان . توجه کنید که احکامی دراسلام هستند که از روی ناچاری توصیه می شوند .اما اشتغال در جامعه ایران چاره دارد. من اگر بالا بردن میزان اشتغال را توصیه کردم مطمئن باشید بیش از شما برادر عزیز برای خواهران و زنان شیعه هم کیشم و هموطنم وبا هر مذهب وهمه بانوان ارزش واحترام قائل هستم.
یک سوم پسران میشه 33 درصد که از 27 درصد بیشتره. بعد چطور دخترا 1.5 درصد پسرا 1.4 درصد؟ آمار غلطه.
به نظرم اگر مشکل اشتغال را با توسعه مراکز تحقیقاتی زیر نظردانشگاه وبازرسی بدون تبعیض حل کنند ،دیگر نیاز به ازدواج موقت نیست.با ازدواج موقت دختران وزنان هموطنم به سوی بی هویتی و بی شخصیتی حرکت می کنند .اگر می گویید اشتباه می گویم از وضعیت روحی وجسمی دختران و زنانی که به ازدواج موقت ویا هرنوع رابطه جنسی موقت تن می دهند آمار تهیه کنید ،ببینید آیا حرف من درست است یانه ؟ دراسلام احکامی وجود دارد که تاکیدی نیستند بلکه درصورتیکه مدیران و بازرسان یک جامعه دارای بهره هوشی کافی وتوان کافی درتخصیص بودجه ومدیریت نباشند ونتوانند اشتغال پایدار ایجاد کنند چنین توصیه هایی ناچارا می شود. برادری که ازدواج موقت ونه دائم را پیشنهاد می کند مطمئن هستم هم اندازه من به سلامت روحی وجسمی خواهران ایرانیم علاقه مند نیست .پس خواهشمندم با اختصاص بودجه به دانشگاهها جهت راه اندازی خط تولید باهمکاری اساتید ودانشجویان وانتصاب مدیران دانشگراو عمل گرا و بازرسان توانمند اشتغال