۵۶ هزار شهروند در انتظار افتتاح تنها بیمارستان "باخرز"/کمبود محسوس پزشک متخصص در شهرستان

۵۶ هزار شهروند در انتظار افتتاح تنها بیمارستان "باخرز"/کمبود محسوس پزشک متخصص در شهرستان

به گزارش خبرگزاری تسنیم شهرستان باخرز یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی است که در فاصله 230 کیلومتری مشهد قرار داشته و از سال 1389 به عنوان یکی از شهرستان‌های استان تعیین شده که بیش از 56 هزار نفر جمعیت دارد. تنها بیمارستان این شهرستان از نظر فیزیکی تکمیل شده اما هنوز افتتاح نشده که البته گفته شده قرار است تا پایان امسال به بهره برداری برسد.

تنها بیمارستان شهرستان ساخته شده اما افتتاح نشده است

حمیدرضا اسدی؛ رئیس شورای اسلامی شهر باخرز درباره وضعیت امکانات بهداشتی و درمانی این شهرستان می‌گوید: شهرستان باخرز 56 هزار نفر جمعیت دارد اما امکانات بهداشتی و درمانی در این شهرستان در سطح معمولی است در واقع تعداد بیماران زیاد و پزشکان کم است.

وی می‌افزاید: در این شهرستان بیمارستان نداریم تنها بیمارستان این شهرستان که بخشی از هزینه‌های آن از کمک‌های مردمی تامین شده، هنوز آماده نیست و افتتاح نشده. این بیمارستان از نظر تجهیزات و پزشک متخصص با کمبود مواجه است.

اسدی تصریح می‌کند: درمانگاه شبانه‌روزی در این شهرستان موجود است اما پزشک متخصص ندارد و برای مشکل آپاندیس یا بیماران تصادفی خاص مجبور می‌شویم به مشهد که 230 کیلومتر با باخرز فاصله دارد یا سایر شهرستان‌های اطراف انتقال دهیم.

رئیس شورای اسلامی شهر باخرز با اشاره به اینکه خدمات درمانی نظیر سونوگرافی در این شهرستان موجود نیست، گفت: برخی از روستاهای شهرستان بیش از 300کیلومتر با مشهد فاصله دارند و این بعد مسافت با توجه به خرابی برخی جاده‌ها برای بیمارانی که نیاز به مراجعه به پزشک متخصص و تجهیزاتی مثل دستگاه سونوگرافی دارند مشکل آفرین است.

وی ادامه می‌دهد: براساس ماده 180 بودجه سالانه این شهرستان یک میلیارد و 700 میلیون تومان است که برای شهرستانی نوپا با 56 هزار نفر جمعیت که حدود 55 روستا را نیز دربرمی‌گیرد مبلغ کافی و مناسبی نیست.

مشکل اصلی ما کمبود پزشک متخصص است

جواد حسن‌زاده؛ فرماندار شهرستان باخرز نیز درباره زمان افتتاح تنها بیمارستان این شهرستان می‌گوید: این بیمارستان روند کاری عادی خود را دارد طی می‌کند به‌طوری که تاکنون از نظر عملیات فیزیکی تقریباً 100 درصد کار به اتمام رسیده و مرحله دوم تجهیزات خریداری شده است.

وی می‌افزاید: 53 نیروی پزشک متخصص نیاز این بیمارستان است که درحال گذراندن مراحل گزینش هستند و پس از آن باید مرحله سوم تجهیزات بیمارستان نصب شود که امیدواریم تا پایان سال به اتمام رسیده و بیمارستان افتتاح شود.

فرماندار شهرستان باخرز تصریح می‌کند: 500 میلیون تومان از اعتبار مورد نیاز ساخت این بیمارستان از طریق کمک‌های مردمی و خیرین تامین شده که 250 میلیون تومان آن هزینه زمین بیمارستان بوده و 250 میلیون تومان دیگر نیز در اختیار مجمع خیرین سلامت است که برای خرید تجهیزاتی نظیر دستگاه دیالیز و غیره برای بیمارستان هزینه می‌شود.

حسن‌زاده با بیان اینکه ساختار بهداشتی و درمانی شهرستان باخرز کامل است، گفت: این شهرستان در حال حاضر 40 خانه بهداشت، 2 مرکز خدمات درمانی شبانه‌روزی و 4 مرکز روزانه دارد که در سطح شهر باخرز و سایر مناطق و روستاها به بیماران خدمت رسانی می‌کنند.

فرماندار شهرستان باخرز خاطرنشان می‌کند: مشکل اصلی ما کمبود پزشک متخصص است که البته پس از سفر اخیر استاندار خراسان رضوی به شهرستان، هر هفته 6 پزشک متخصص در طی روزهای مختلف به این شهر باخرز آمده و مردم به آنان مراجعه می‌کنند.

وی در مورد انتقال برخی به بیماران به سایر شهرستان‌ها تصریح می‌کند: درمانگاه شبانه روزی باخرز فعال است و در بخش قلعه‌نو نیز مرکز شبانه روزی خدمات بهداشتی و درمانی داریم اما مواردی نیز وجود دارد که نیاز است بیماران به شهرستان‌های تربت جام، تایباد و گاه مشهد منتقل شوند و این یکی از مسائلی است که در مناطق کمتر توسعه یافته همواره وجود داشته است.

منبع: تسنیم

10

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید