۲۰۰۰۰ شورای امر به معروف در سراسر خراسان رضوی فعال میشود
راه اندازی ۲۰۰۰۰ شورای امر به معروف در سطح استان خراسان رضوی برنامهریزی کلانی است که در دستور کار قرار گرفته است.
علی اکبر افراسیابی اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر یکی از وظایف جامعه اسلامی بوده که اگر امر به معروف و نهی از منکر از جامعه رخ بربندد یا در آن پیاده شود سعادت و شقاوت در پی خواهد داشت.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خراسان رضوی تصریح کرد: قانون امر به معروف و نهی از منکر در سال 94 مصوب و در سال 95 ابلاغ شده گر چه ستاد از سال 71 تشکیل و فعال بوده است و وظیفه ما احیای ستاد امر به معروف و نهی از منکر است.
افراسیابی با اشاره به انتخابات پیش ور عنوان داشت: منشور امر به معروف و نهی از منکر برای کاندیداهای شورای اسلامی شهر تهیه شده تا منکرات را کم و معروفات را افزایش دهیم و خدمت به مردم بالاترین معروفات است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خراسان رضوی تاکید کرد: تمامی مدیران ادارات رئیس ستاد امربه معروف و نهی از منکر آن دستگاه هستند و باید سیاستهای ستاد را پیاده کنند.
افراسیابی خاطرنشان کرد: راه اندازی 20 هزار شورای امر به معروف و نهی از منکر در سطوح مختلف در سطح استان از برنامههای ماست که این کار بسیار بزرگی است که باید آموزشها و توانمندسازی را انجام دهیم.
علی ابراهیم زاده دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان گناباد نیز در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: طی یک سال گذشته توانستهایم سازماندهی و آموزش شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در 80 مسجد، 60 اداره، 12 بانک، 120 مدرسه، 9 اتحادیه و 4 کارخانه انجام و احکام صادر شده است.
وی افزود: 14 گروه طلایهدار در قالب 14 محله و با حضور 700 نفر تشکیل شده که چهارشنبه شبها گشتهای مشترکی با نیروی انتظامی دارند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان گناباد خاطرنشان کرد: 20 هزار ماسک حفاظتی توسط گروه طلایه داران به صورت رایگان توزیع شده،7 سری جهیزیه توسط خیرین توزیع و 2 خانه محرومین را بازسازی کردهایم.
ابراهیم زاده ادامه داد: کمک هزینه تحصیلی به خانههای نگهداری کودکان بی سرپرست داشتهایم و 2 مرحله توزیع سبد معیشتی و توزیع 1000 پرس غذای گرم را انجام دادهایم.
منبع: تسنیم
66
بودجه مملکت و بیت المال را صرف کارهای سلیقه ایتان میکنید من به سهم خودم راضی نیستم