محور بولوار جانباز-ساجدی امروز بازگشایی شد
شهردار منطقه دو مشهد گفت: دیروز بر اثر ارتعاشات دستگاه حفاری قطارشهری، در چهارراه ساجدی شاهد فرونشست زمین بودیم که خوشبختانه امروز بازگشایی شد.
![محور بولوار جانباز-ساجدی امروز بازگشایی شد](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/ZTJiMDM2dST9/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJA_7Alg6rY2_/ZTJiMDM2dST9.jpg)
به گزارش مشهد فوری ، جلال قربانی، شهردار منطقه دو مشهد اظهارداشت: دیروز بر اثر ارتعاشات دستگاه حفاری قطارشهری، در چهارراه ساجدی شاهد فرونشست زمین بودیم.
وی افزود:در پی این رخداد چرخهای عقب یک اتوبوس مسافربری در گودال فرورفت اما با اقدام سریع نیروهای شهرداری مشهد و استفاده از جرثقیل این خودرو بدون هیچ آسیبی از گودال خارج شد.
قربانی تصریح کرد:با توجه به عیبیابی انجام شده، تزریق فوم و بتن به صورت همزمان انجام و گودال پر شد و امروز نیز محور پس از کنترل نهایی و تاییدیه نقشهبرداری بازگشایی شد.
2222