مردم بلوار پیروزی مشهد از 2 پسر 18 ساله مسلح وحشت زده شدند
۲ نقابدار سنگدل دستگیر شدند
آقابیگی: شب گذشته گزارش تیراندازی دو جوان در محدوده بولوار پیروزی به فوریتهای پلیسی 110 اعلام شد. تیمهای گشتی کلانتری شهرک ناجا بلافاصله به محل مورد نظر اعزام شدند و یکی از عاملان تیراندازی را در حال فرار دستگیر کردند.
![۲ نقابدار سنگدل دستگیر شدند](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/ZTUyZjgRSmKY/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJH2-pcTGA28L/ZTUyZjgRSmKY.jpg)
به گزارش مشهد فوری ؛ اکبر آقابیگی با اعلام این خبر اظهار کرد: شب گذشته گزارش تیراندازی دو جوان در یک فروشگاه محصولات فرهنگی واقع در محدوده بولوار پیروزی مشهد به فوریتهای پلیسی 110 اعلام شد. سپس تیمهای گشتی کلانتری شهرک ناجا بلافاصله به محل مورد نظر اعزام شدند و یکی از عاملان تیراندازی را در حال فرار دستگیر کردند.
وی افزود: متهم دیگر پرونده توسط شهروندان دستگیر شده بود و پلیس دو متهم 18 ساله را که گویا با قصد سرقت وارد فروشگاه شده بودند به کلانتری انتقال دادند. در این ماجرا متصدی فروشگاه که به ضرب گلوله ساچمهای از اسلحه کلت بادی متهمان نقابدار و از ناحیه گردن دچار صدمه شده بود توسط عوامل امدادی به بیمارستان انتقال یافت و تحت عمل جراحی و مراقبتهای ویژه پزشکی قرار گرفت.
آقا بیگی در نهایت اضافه کرد: تحقیقات از متهمان برای کشف ابعاد مبهم پرونده و کشف دیگر اقدامات مجرمانه متهمان ادامه دارد.
منبع: تسنیم
2222