کلش آف کلنز حرام است!
دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی در رابطه با حکم شرعی استفاده از کلش آف کلنز اعلام کرد: استفاده از بازیهای رایانهای مستهجن یا تخریب کننده ذهن که به دستور مسئولان ذی ربط ممنوع شده است، نادرست و در مورد کلش آف کلنز که ساخته دشمنان اسلام است، همان گونه که قبلا گفته شده بود، استفاده از این ممنوع و حرام است.
به گزارش خبر فوری و به نقل از کلیک، دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیراز ی در رابطه با حکم شرعی استفاده از کلش آف کلنز اعلام کرد: استفاده از بازیهای رایانهای مستهجن یا تخریب کننده ذهن که به دستور مسئولان ذی ربط ممنوع شده است، نادرست و در مورد کلش آف کلنز که ساخته دشمنان اسلام است، همان گونه که قبلا گفته شده بود، استفاده از این ممنوع و حرام است.
نظر مراجع تقلید شاخص در رابطه با بازی کلش آف کلنز چیست؟
رهبری: اگر در این بازی ها از فرد بازنده به فرد برنده چیزی پرداخت شود که ارزش مالی داشته باشد یا اینکه اعتبار و منابعی عاید شخص برنده شود، استفاده از این بازی حکم قمار را دارد. همچنین خرید و فروش اعتبار بدست آمده از این بازی جایز نیست.
مکارم شیرازی: در صورتی که بازی دارای محتوای فاسدی نباشد به خودی خود اشکال ندارد اما خرید و فروش اکانت های آن جایز نیست. همچنین خرید و فروش اکانت های بازی به صورت کلی باطل است و جایز نیست.
آیت الله سیستانی: به طوری کلی بازی های آنلاین که ادامه آن توسط کاربر نیاز به استمرار و پیگیری مجدد دارد و اکانت های آن از جمله مورد معامله قرار می گیرد، هر چند که فرد قصد خربد و فروش آن را نداشته باشد، اجازه داده نمی شود مگر اینکه فرد به مجتهد جامع الشرایط دیگری با رعایت علم و دانش مراجعه نماید.
زنجانی: اگر اعتباری که برنده به دست می آورد، قابل خرید و فروش باشد، مگر اینکه قصد خرید و فروش را نداشته باشد، بازی مذکور حرام است.
وحید: به منظور احتیاط از انجام بازی کلش آف کلنز باید اجتناب کنید.
جالب است بدانید که پلیس فتا نیز حدود یکسال گذشته در رابطه با استفاده بسیار زیاد از بازی کلش آف کلنز توسط نسل جوان جامعه ایران و پرداختهای کلان موبایلی برای خرید امتیاز و ارتقا هشدار داد.
طبق اطلاعات منتشر شده، بازی کلش آف کلنز حتی پس از ممنوعیت و فیلتر شدن، همچنان کاربران بسیار زیادی دارد اما میزان پرداختهای موبایلی برای ارتقا سریع در بازی کاهش یافته است.
33