محققان از کشف آنتی ‌بادی مقاوم در برابر همه گونه‌ های ویروس کرونا خبر می ‌دهند

دانشمندان در کنار استفاده از واکسن به دنبال روش ‌های دیگری برای مقابله با ویروس کرونا هستند و در مطالعات جدید از آنتی دیجیاتو بیماری که در سال ۲۰۰۳ به کرونا مبتلا شده بود برای مقابله با این بیماری استفاده کرده ‌اند.

محققان از کشف آنتی ‌بادی مقاوم در برابر همه گونه‌ های ویروس کرونا خبر می ‌دهند

محققان از کشف آنتی‌ بادی مقاوم در برابر همه گونه ‌های ویروس کرونا خبر می ‌دهند، این آنتی‌بادی در برابر همه گونه‌های ویروس کرونا و سایر اعضای این خانواده مقاوم بوده است.

بررسی ‌های محققان در استفاده از روش جدید درمانی «سوتروویماب» نشان می‌ دهد که آنتی‌بادی S309 انواع SARS-CoV-2 از جمله جهش‌های جدیدی را که می‌توانند از دام آنتی‌بادی‌های مربوط به ابتلاهای قبلی بگریزند، خنثی می‌ کند. این درمان نزدیک به سه ماه پیش از سازمان غذا و داروی ایالات متحده آمریکا مجوز استفاده اضطراری دریافت کرده بود. «جی نیکس»، رئیس کنسرسیوم بیولوژی مولکولی در آزمایشگاه برکلی با بلورنگاری اشعه ایکس روی آنتی‌بادی‌های به دست آمده از بهبودیافتگان کرونا تحقیقات خود را انجام داده است.

تلاش ‌های او به تولید نقشه ‌های ساختاری پرجزئیات از نحوه اتصال این آنتی‌بادی‌ها به شاخک پروتئینی SARS-CoV-2 کمک کرده و به پژوهشگران اجازه داده تا به بهترین درمان ممکن نزدیک‌تر شوند. با توجه به نتایج آزمایشگاهی، محققان یک درمان سوتروویماب را بر اساس ساختار S309 توسعه داده و آن را در آزمایش‌های بالینی امتحان کرده‌ اند.

محققان با آگاهی نسبت به این مسئله که امکان بروز جهش‌های تازه وجود دارد و عامل جدید بیماری‌زای ویروس کرونا می‌تواند بین انسان و حیوان منتقل شود، به بررسی دقیق فاکتور های اثرگذار در افزایش مقاومت آنتی‌بادی‌ها به گریز ویروسی پرداختند و به دنبال پاسخ این سوال رفتند که چگونگی برخی آنتی‌بادی‌ها در برابر ویروس‌های وابسته واکنش ‌های شدیدی نشان می‌ دهند.

پژوهشگران با استفاده از تحلیل‌های بیوشیمیایی و ساختاری، اسکن جهش ‌ها و آزمایش‌های اتصال ویروس موفق به کشف یک آنتی‌بادی خاص شدند که قابلیت‌های بی‌بدیل و خارق‌العاده‌ای دارد. جی نیکس می‌گوید: «این آنتی‌بادی ظاهرا می‌ تواند همه ساربکوویروس‌ های شناخته‌ شده - سرده‌ای از کروناویروس‌ ها که باعث عفونت‌های تنفسی در پستان‌داران می‌شوند - را خنثی کند. با توجه به نقطه اتصال خاص [آنتی‌بادی] به بخش مقاوم به جهش ویروس، گریز گونه‌ های جدید خیلی دشوارتر می ‌شود.»

با این حال، هنوز باید آزمایش‌های بیشتری روی همسترها انجام شود تا از اثرگذاری این آنتی‌بادی در برابر ابتلا به کووید-۱۹ اطمینان یابیم.

منبع: دیجیاتو

26

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • متفاوت
    0

    خدایک عقلی به دانشمندان بده یک پول کلانی هم به من.ولی میدونم که ان را نه به اونها میده ونه این رابه من . قضیه اصلی کرونا هم همینه.