کاوشگر ناسا برای مطالعه سیارکی منحصربهفرد به فضا میرود
فضاپیمای سایک که سال آینده پرتاب میشود به مطالعه سیارکی میپردازد که ممکن است اطلاعاتی در مورد روزهای آغازین منظومه شمسی در خود داشته باشد.
آزمایشگاه پیشرانه جت ناسا به تازگی با انتشار تصویری از کاوشگر "سایک" در صفحه اینستاگرام خود نوشت: ماموریت "MissionToPsyche" ناسا که طی آن سیارکی منحصر به فرد به نام "سایک"(Psyche) مورد بررسی قرار خواهد گرفت در سال ۲۰۲۲ انجام خواهد شد.
این فضاپیما که سال آینده پرتاب میشود به مطالعه سیارکی میپردازد که ممکن است اطلاعاتی در مورد روزهای آغازین منظومه شمسی در خود داشته باشد.
دانشمندان معتقدند که سیارک اسرارآمیز "سایک" که در کمربند سیارکها در میان مریخ و مشتری قرار دارد تا حد زیادی از فلز ساخته شده است.
یکی از احتمالات این است که این سیارک همه یا بخشی از هسته مرکزی غنی از فلز یک سیارهی اولیه بوده باشد که در اثر برخورد با سایر اجرام در طی تشکیل منظومه شمسی پوسته سنگی خود را از دست داده است. احتمال دیگر آن است که این سیارک بخشی از یک جرم آسمانی باشد که جایی در منظومه شمسی از مواد غنی از فلز تشکیل شده است.
محققان امیدوارند که این معما را با کمک ابزارهای کاوشگر "سایک" که به مطالعه این سیارک میپردازد، حل کنند. این اولین باری است که ناسا به کاوش سیارکی غنی از فلز و نه یخ و سنگ میپردازد.
منبع: ایسنا
66