خشم چینی‌ها از تهدید ماهواره‌های استارلینک «ایلان ماسک» برای ایستگاه فضایی این کشور

«ایلان ماسک»، بنیانگذار شرکت فضایی اسپیس ایکس پس از شکایت چین مبنی بر اینکه ایستگاه فضایی این کشور برای جلوگیری از برخورد با ماهواره های استارلینک، مجبور به تغییر مسیر شده، با واکنش شدید چینی ها در رسانه های اجتماعی مواجه شد.

خشم چینی‌ها از تهدید ماهواره‌های استارلینک «ایلان ماسک» برای ایستگاه فضایی این کشور

به گزارش پایگاه اینترنتی بی.بی.سی نیوز، پکن مدعی شد که ایستگاه فضایی این کشور دو «برخورد نزدیک» با ماهواره های استارلینک داشته است. شکایت چین که به آژانس فضایی سازمان ملل ارسال شده، هنوز به طور مستقل تأیید نشده است. استارلینک یک شبکه اینترنتی ماهواره ای است که توسط شرکت فضایی اسپیس ایکس اداره می شود.

بر اساس سندی که چین در ماه جاری میلادی به دفتر امور فضایی سازمان ملل ارسال کرده است، این حوادث در تاریخ یکم ژوئیه و ۲۱ اکتبر رخ داده است. پکن در سند منتشر شده در وب سایت این سازمان اعلام کرد که به دلایل ایمنی، ایستگاه فضایی چین کنترل پیشگیری از برخورد پیشگیرانه را اجرا کرد.

اسپیس ایکس به درخواست رسانه ها برای اظهارنظر در این باره پاسخ نداد.

پس از علنی شدن این شکایت، ماسک، پروژه استارلینک و آمریکا به شدت در پلتفرم میکروبلاگینگ Weibo چین مانند توییتر مورد انتقاد قرار گرفتند. یکی از کاربران ماهواره های استارلینک را «تنها انبوهی از زباله های فضایی» توصیف کرد.

سایر کاربران نوشتند: این ماهواره ها «سلاح های جنگ فضایی آمریکایی» هستند و ماسک یک «سلاح» جدید است که توسط دولت و ارتش آمریکا ساخته شده است. در پیام دیگری آمده است که خطرات استارلینک به تدریج آشکار می شود، کل نژاد بشر هزینه فعالیت های تجاری آن را پرداخت خواهند کرد.

محققان در مورد خطرات برخورد در فضا ابراز نگرانی کرده اند و از دولت های جهان خواسته اند تا اطلاعاتی را در مورد ۳۰ هزار ماهواره برآورد شده و سایر زباله های فضایی که در مدار زمین در حال چرخش هستند، به اشتراک بگذارند.

اسپیس ایکس تاکنون تقریباً هزار و ۹۰۰ ماهواره را به عنوان بخشی از شبکه استارلینک پرتاب کرده است و قصد دارد هزاران ماهواره دیگر را مستقر کند. ماه گذشته، سازمان فضایی آمریکا «ناسا»، به دلیل نگرانی از برخورد زباله های فضایی به طور ناگهانی یک پیاده روی فضایی از ایستگاه فضایی بین المللی را به تعویق انداخت.

منبع: ایرنا
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید