راه‌اندازی "دفتر یوفوها" توسط پنتاگون

مرکز و مقر فرماندهی وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا (پنتاگون) دفتر جدید خود را برای بررسی موضوع مرموز یوفوها یا همان بیگانگان فرازمینی راه‌اندازی کرد.

راه‌اندازی "دفتر یوفوها" توسط پنتاگون

به گزارش اسپیس، یک دفتر جدید در پنتاگون، مشاهدات گوناگون "اشیاء پرنده ناشناس"(یوفو-UFO) را بررسی خواهد کرد.

البته قرار دادن برنامه جدید بررسی «پدیده‌های هوایی ناشناخته» در اختیار دفتر معاونت اطلاعات و امنیت وزیر دفاع، برخی از علاقه‌مندان به موضوع فرازمینی‌ها را که "یوفولوژیست" نامیده می‌شوند، ناراحت کرده است، زیرا آنها به ارتش آمریکا برای افشای هر حقیقتی که درباره این موضوع وجود دارد، اعتماد ندارند.

"ران جیمز" سخنگوی شبکه غیر انتفاعی "Mutual UFO" که به بررسی چنین مشاهداتی می‌پردازد، می‌گوید: این موضوعی است که سابقه محرمانه بودن دارد و هر چیزی که فاقد گردش آزاد اطلاعات باشد، تحت کنترل و غیر قابل قبول است.

ایجاد این دفتر جدید در ماه دسامبر تصویب شد که در قانون به عنوان «تشکیل دفتر، ساختار سازمانی و مقامات برای رسیدگی به پدیده‌های هوایی ناشناخته» یاد شده است. این موضوع در سال‌های اخیر پس از انتشار ویدیوهایی که توسط خلبان‌های نظامی ایالات متحده گرفته شده و ظاهراً اجسامی را در حال حرکت با سرعت باورنکردنی و اجرای مانورهای هوایی پیچیده نشان می‌دهند، مورد توجه مجدد قرار گرفته است.

این که آیا این مشاهدات واقعاً فناوری غیرقابل توضیحی هستند یا خیر جای بحث دارد. مقامات ایالات متحده بیشتر نگران تهدیدهای زمینی هستند و نگرانند که دولت‌های خارجی ممکن است در حال پیشرفت در فناوری پروازی و جلوتر از ارتش ایالات متحده باشند.

"کریستن گیلیبراند" سناتور دموکرات نیویورک که رهبری این اقدام را برعهده داشت، گفت: تلاش‌های امنیت ملی ما بر برتری هوایی متکی است و این پدیده‌ها چالشی برای تسلط ما هستند. ایالات متحده به یک تلاش هماهنگ برای کنترل و درک اینکه آیا این پدیده‌های هوایی متعلق به یک دولت خارجی است یا کلا چیز دیگری است، نیاز دارد.

از سوی دیگر، توضیحات غیر فناورانه برای بسیاری از این مشاهدات وجود دارد. به عنوان مثال، گزارشی از یک بشقاب پرنده به رنگ سبز روشن بر فراز آسمان کانادا در ژوئیه ۲۰۲۱ در طول یک بارش شهابی برساوشی منتشر شد که احتمالا به دلیل سوختن شهاب‌سنگ‌ها در جو زمین است که رگه‌های سبز روشن ایجاد می‌کند. یا یک بشقاب پرنده درخشان به شکل دونات که توسط یک آسمان‌نگار در سوئیس ثبت شده است، می‌تواند عکسی خارج از محدوده فوکوس از یک ستاره باشد. همچنین ویدئوهای ضبط شده توسط خلبانان نیروی دریایی ایالات متحده که به نظر می‌رسد بشقاب پرنده‌های فوق العاده سریع را نشان می‌دهد و ظاهراً فیزیک را به چالش می‌کشد، می‌تواند نتیجه یک توهم نوری به نام "اختلاف منظر" باشد که طی آن، ویدئویی از یک جسم متحرک که توسط یک دوربین متحرک گرفته شده است، حرکت ظاهری جسم را برجسته می‌کند و به نظر می‌رسد خیلی سریع‌تر از آنچه که هست حرکت می‌کند.

جابجا شدن ظاهری یک شیء نسبت به زمینه‌اش که معلول جابجا شدن ناظر باشد را "اختلاف منظر" یا "دیدگشت" می‌گویند. این حرکت ظاهری در واقع معلول حرکت انتقالی زمین به‌ دور خورشید است. اختلاف منظر روشی ساده برای تعیین فاصله از خورشید است و برحسب ثانیه بیان می‌شود.

به گفته پنتاگون، این تلاش جدید برای بررسی ادعاهای مشاهده یوفوها، تحت عنوان "گروه هماهنگ‌سازی و شناسایی شی هوابرد"(AOIMSG) نامیده می‌شود.

این گروه، تلاش‌ها را در سراسر وزارت دفاع و دولت ایالات متحده برای کشف، شناسایی و نسبت دادن اشیاء مورد بحث و ارزیابی و کاهش هرگونه تهدید مرتبط با ایمنی پرواز و امنیت ملی هماهنگ خواهد کرد.

پنتاگون در بیانیه‌ای اعلام کرد که وزارت دفاع آمریکا این گزارش‌های هجوم را که توسط هر شیء هوابرد، شناسایی شده یا ناشناس باشد، بسیار جدی می‌گیرد و هر یک را کاملا بررسی می‌کند.

منبع: ايسنا
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس
    0

    علامه مجلسی چیزی در باره اش نگفته ؟

  • متفاوت
    0

    شاید ابزاری مخصوص نیروهای ملک الموت باشه ک بطور سری میان برای قبض روح و بردن به یک سیاره دیگه پشت یک سیاهچاله خیلی دور.روز قیامت وقتی همه ما توسط یک سیاهچاله که بلعیده شدیم تازه وارد دنیای انها میشویم و همدیگر راملاقات میکنیم ، فکرش روبکنید چقدرجذابه
    پس زیادنگران نباشید.