پیش به سوی جنگ ابرسربازها/ چگونه روسیه و آمریکا در حال ساخت سلاحی خطرناک تر از بمب اتم هستند؟

پروژه ابرسرباز سازی توسط آمریکا، روسیه و چین دنبال می شود و ممکن است رقابت های نظامی را وارد عصر جدیدی کند.

پیش به سوی جنگ ابرسربازها/ چگونه روسیه و آمریکا در حال ساخت سلاحی خطرناک تر از بمب اتم هستند؟

به گزارش خبر فوری، انتشار خبری درباره آغاز پروژه ساخت ابرسرباز توسط آمریکا بسیاری از رسانه ها را به خود مشغول کرده است. بر اساس اعلام برخی رسانه ها، آمریکا در حال ساخت زره روباتیکی است که به سرباز این امکان را می دهد که شرایط خطرناک را شناخته، دمای بدن خود را تنظیم کند و حتی مسیر شلیک گلوله توسط دشمن را ردیابی کند. آمریکا در زمان ریاست جمهوری باراک اوباما نیز قصد داشت به اصطلاح "آدم آهنی" بسازد اما این پروژه بعد از چند سال تعلیق شد.

 پروژه ای خطرناک تر از بمب اتم

ساخت ابرسرباز به معنی افزایش توان طبیعی سرباز از طریق تجهیز او به تکنولوژی های پیشرفته یا دستکاری ژنتیکی او است. به طور مثال، سربازی که در حالت عادی ۳۰ کیلومتر می تواند پیاده روی کند اما از طریق سیگنال‌های مغزی احساس خستگی کمتری کرده و قادر شود ۱۰۰ کیلومتر پیاده روی کند، به نوعی ابرسرباز شده است.

پروژه ابرسرباز آمریکا باعث شده بسیاری از افراد و فعالان صلح نگران شوند. علت این است که چین و روسیه هم قصد ساخت ابرسرباز را دارند. پوتین پیش از این گفته بود ساخت ابرسرباز می تواند خطرناک‌تر از بمب اتم باشد؛ با این حال، به نظر می رسد هم او و هم دشمنش یعنی آمریکا تصمیم گرفته‌اند در این زمینه ریسک کنند.

مهم‌ترین برنامه برای توسعه ابرسربازها در ارتش روسیه Ratnik نام دارد که در زبان روسی به معنای «جنگجو» است. روسیه از سال ۲۰۱۳ میلادی در تلاش است تا با فناوری‌های نوین، میزان آسیب‌پذیری سربازانش را کاهش دهد و علاوه بر این، ارتباط میان سربازان در میدان نبرد را هم بالا ببرد.

پروژه ای موازی در چین و انگلیس هم دنبال می شود که به خصوص در ارتش چین جدی‌تر و مهم‌تر است‌.

پروژه ساخت ابرسرباز چیست؟

دانشمندان و مهندسان بر روی فناوری‌ های بدیعی کار می‌ کنند که موجب افزایش سرعت و میزان هوشمندی نیروها، تجهیزات و ادوات نظامی می‌ گردد. به تمام این تلاش ها، فرآیند ابرسرباز سازی گفته می شود.

فرآیند ابرسرباز سازی به دو دسته تقسیم می شود؛ اول، تجهیز سلاح ها و زره سربازان به فناوری های فوق پیشرفته و دوم، تغییر فیزیکی خود سرباز و توانمندسازی او از طریق تغییرات ژنتیکی یا غیر ژنتیک.

دسته دوم تغییرات یعنی تغییرات فیزیکی در زمان فعلی به شدت جدی شده است. به گزارش ایروشاپ، دانشمندان آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی آمریکا برای افزایش هوشمندی نیروها در حال کشف سیستم «تحریک جریان مستقیم از جمجمه» یا (TDCS) هستند. در این فرایند، الکترودهایی به سر فرد نصب شده و جریان الکتریکی ضعیفی به مغز فرستاده می‌شود. با این کار مشاهده شده که میزان توجه و یادگیری بهبود می‌یابد.

همچنین  آمریکا درصدد است یک برنامه جدید به نام «TNT» را آغاز کند. هدف این برنامه افزایش سرعت فرایند آموزش برای افراد خدماتی و نیروهای دفاعی است. گفته شده است که در این برنامه بر وسایل غیرتهاجمی و غیرقابل کاشت (ایمپلنت) برای تحریک اعصاب و تنظیم عملکردهای مختلف مغز کار می‌شود. 

محققان در پروژه دیگری نیز در حال کار بر روی تسریع فرایند بهبودی افراد از بیماری‌ها و کاهش اثرات اضطراب از جنگ هستند.

همزمان چین هم در حال فعالیت در این زمینه ‌است. به گزارش روزنامه وال استریت ژورنال، چین می‌خواهد از فناوری ویرایش ژن موسوم به «کریسپر» (CRISPR) برای تولید ابرسرباز استفاده کند. کریسپر ابزاری نوین، ساده ولی قدرتمند برای ویرایش ژنوم هاست. این ابزار، کاربردهای بسیاری دارد که از جمله آنها می‌توان به تصحیح نقص‌های ژنتیکی، درمان و جلوگیری از شیوع بیماری‌ها و بهبود محصولات کشاورزی یاد کرد.

انقلاب در پروژه ابرسرباز؛ سیستم انگیزشی چگونه ابرانسان می‌سازد؟

ساخت ابرسرباز از طریق تغییرات فیزیکی و ژنتیکی خود به دو دسته تقسیم می شود؛ اول، ابرسربازسازی از طریق تغییرات فیزیکی و دوم، ابرسربازسازی از طریق تغییرات ذهنی.

دسته دوم اما خود بر پایه دو شیوه است؛ در شیوه اول، تغییر بر اساس سیستم معرفتی ایجاد می شود، به این صورت که با تغییر ژن یا به کارگیری سیستم کاشت (ایمپلنت) یا از طریق اتصال سیگنال های مغزی، یک فکر یا باور در فرد یا سرباز ایجاد می شود. به طور مثال، تقویت باور ملی گرایی یا افزایش اعتماد به نفس یا شجاعت هنگام نبرد یا تغییر تصویر ذهنی از سربازان دشمن و... همگی از نوع تغییرات باورمحور یا معرفتی هستند.

شیوه دوم اما بر اساس سیستم انگیزشی (incentive system)، تغییر ایجاد می کند، بر اساس این برنامه، به جای القای یک تصویر یا کاشت یک فکر یا تصور یا باور در ذهن یک سرباز، از طریق سیگنال های مغزی نوعی حس لذت در سرباز به وجود می آید که به او انگیزه فعالیت بیشتر می دهد. به طور مثال، سربازی که با افزایش فعالیت و پیاده روی به جای حس درد یا خستگی، احساس لذت مصنوعی داشته باشد، آنقدر راه می رود تا در نهایت بمیرد. یا مثلا، یک فرد با افزایش کشتار بیشتر احساس لذت می کند و به دام افسردگی نمی افتد. اینها دقیقا نمونه ای از فرآیند ساخت ابرسرباز است که به نظر می رسد خطرناک‌تر از سایر فازها و مراتب این برنامه باشند.

منبع: مارش نیوز
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 15
  • داوود
    6

    من یک سوال داشتم اگر روسیه می رفت جزء اتحادیه اروپا حتی شینگن می شد یا حتی با ناتو هماهنگ و پیمان امضاء می کرد و یک دست می شدن دیگر نیاز بود به اوکراین حمله کند یا حداقل 70درصد مشکلات دنیا حل می شد چه بخواهیم چه نخواهیم این جنگ هیچ برنده ای ندارد و روسیه با 600میلیون جمعیت وضعیت اقتصادی و توسعه بدی بیدا می کند حتی اروپا حتی زهرش ایران گرفته یک سر احیای برجام به روسیه گره خورده اقتصاد ترکیه تورمی را تا 75درصد تورم رشد خواهد داد حتی صنعت گاز ایران نشانه رفته منبع درآمد روسیه 50درصدش اروپا بود یعنی اروپا با اطمینان از روس ها فکر نمی کردن روزی اشتباه سرمایه گذاری کردن روسیه باید به ناتو بپیوندد تا مشلات صفر شود و دیگر جنگ سرد و گرم نداریم

    نظرات شما -
    • ناشناس
      1

      ملا داوود اگر عضو ناتو بشود یعنی زیر فرماندهی آمریکا که گمان نکنم پوتین دنبال زیردستی اونا باشد

  • فرشید
    11

    همه کشورها و رهبرانشان این موضوع دنبال می کنند حتی کشور ما
    فکر می کنید ما اگر بتوانیم و علمش داشته باشیم به دستور فرمانده کل قوا از سربازان تولید و استفاده نمی کنیم

    نظرات شما -
    • ناشناس
      9

      نه خیر نمیکنیم چون ما انسانیم

  • ناشناس
    4

    جنگ اوکراین نشان داد که روسیه قدرت پوشالی است و به به شیوه عصر حجر جنگ میکند .

    نظرات شما -
    • ناشناس
      15

      بر عکس اگر روسیه می خواست از اکراین زمین سوخته بسازد به راحتی میتوانست جنگ روسیه نشان داد میشود جنگید وکمترین میزان خسارت را به غیر نظامیان وارد کرد وطرف مقابل را صد سال عقب انداخت

    • ناشناس
      6

      فقط امریکا واسراییل انگلیس آلمان عربستان وداعش مردانه میجنگند واگر حمله کنند مهم نیست؟

  • علیرضا
    12

    درمورد پروژه ابر سرباز.
    امروزه شاهد هستیم‌ در دنیا سرباز برای جنگیدن پیدا نمی شود. از زمان جنک‌ بین ایران و عراق امام گفت مارا از کشتن نترسانید ما آماده شهادت هستیم همین مورد باعث پیروزی ایران در جنگی نابرابر شد و همین مورد باعث پیروزی در جنگهای دیکر شد ..همین مورد فرماندهان تربیت کرد مانند همتها همدانها باکرها.وسلیمانیها .که وحشتی درد میان ابر قدرتها ایجاد کرد .روشی را که امام درجنک بکار برد نترسیدم از مرگ وشتافتن بسوی مرگ این رمز پیروزی ایرانیان بوده در جنگهای بعد از انقلاب امروزه سربازان آمریکای واسرائیلی از نام‌ایران برای جنک وحشت دارن برای همین کشورهای زیادی اتحاد میکنن که با ایران بجنگند ولی هنوز ترس و وحشت بر آنها حاکم است .این پروژه ابر سرباز فقط وفقط بخاطر نوع جنگیدن ایرانیان طراحی شده امروزه درجنک روسیه میبینیم سربازان روس قدرت جنگیدن ندارن .و آنها امید پشتیبانی ایران را همیشه خواستارن خوب است نظامیان ایرانی به این نکته توجه کنند با تشکر

  • ممد
    12

    برخلاف تصور دوستان که هر گوشه تعدادی علم حمایت از شرق یا غرب رو بلند کردن باید به ژئوپلتیک خودمون توجه بیشتری کنیم بمب اتم از اهم واجبات است نداشتنش یعنی بی دفاع کردن نسل های آینده، یعنی خیانت تاریخی به کشور، ما هم باید در مقابل کشور هایی که قرن هاست مشغول تکه تکه کردن این مملکت هستند ، بایستیم مثل انگلستان، ما هم باید از استقلال اسکاتلند و ایرلند شمالی و ولز به شدت حمایت مالی و لجستیک کنیم ، هم چنین از استقلال کالیفرنیای آمریکا، باسک اسپانیا، کشمیر و مناطق کرد نشین ترکیه، خیلی جالبه بدونین ترک ها تا یک کیلومتری ساحل کشورشون رو یونا نی ها گرفتن اونوقت سرمایه گذاری عظیمی تو آذربایجان ما با استفاده از تعدادی پان ترک احمق برای تجزیه مملکت ما انجام دادن ، باید این تعداد انگشت شمار رو تبعید کرد و به هیچ وجه با این خائنین مدارا نکرد و به شدت منکوب و سرکوب بشن،

  • ناشناس
    3

    تشکر تشکر

  • ناشناس
    2

    ما ابر متوهماشو داریم .

  • ناشناس
    0

    چرا این کشورها از این همه تکنولوژِی و علوم فوق پیشرفته برای حل بحران خشکسالی جهان کاری نمی کنن .
    انسان برای زندگی روی زمین دچار مشکلات گوناگون طبیعی و زیستی شده و شور بختانه اینها با این علوم به فکر کشتن انسان ها هستن .
    واقعا برای این بشر باید تاسف خورد .

  • ناشناس
    0

    ماچون خداپرستیم ازهی٪ی نمترسیم

  • سعید
    2

    سلام
    با یه بسم اله از ته دل
    فراتر از ابر سرباز میشی

  • گرگلی
    0

    ابرمزدور بگو ابروحشی پست ترین حیوان.بیشتر حکومتهای ناکارامد بجای حل مشکلات داخلی با فرافکنی و ایجاد مشکلات در خارج به حکومت خود دوامی ابلهانه میدهند...