ایلان ماسک: با تراشه نورالینک روی مغز، مرگ دیگر معنایی ندارد
«ایلان ماسک»، مؤسس نورالینک، به اظهارنظرهای عجیبش مشهور است. او میخواهد با تراشههای نورالینک بینایی را به افراد نابینا بازگرداند یا درد کمر و گردن را از بین ببرد. او در گفتگویی درباره کارکردهای ایمپلنت نورالینک صحبت کرده است؛ به باور او با فناوریهایی مانند نورالینک مرگ معنایی نخواهد داشت.
![ایلان ماسک: با تراشه نورالینک روی مغز، مرگ دیگر معنایی ندارد](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/OpvELAIKvlFB/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJD9lSnZzbLab/2434884_635.jpg)
ایلان ماسک در مصاحبه با FULL SEND PODCAST گفت اگر نورالینک بتواند خاطرات فرد را ضبط کند، میتوان آنها را به کلون آن فرد انتقال داد. او میگوید احساسات نیز سیگنالهای مغزی هستند و میتوان آنها را بهوسیله تراشه ثبت و به کلون منتقل کرد. او این امر را به مرگ در ویدیوگیمها تشبیه میکند:
«مرگ چیست؟ مرگ ازدستدادن اطلاعات است… فرض کنید متلاشی شوید اما بلافاصله بدون درد دوباره [با کلون خود] ادغام شوید، آیا مردهاید؟ نه واقعاً؛ هنوز دارید ادامه میدهید. مثل این است که در ویدیوگیم باشیم. شما در ویدیوگیمها زیاد میمیرید اما به قسمت ذخیره بازی برمیگردید.»
اظهارنظر جالب ایلان ماسک درباره مرگ
ایلان ماسک درباره مفهوم مرگ و ارتباط آن با نورالینک میگوید: «اگر با مرگ دیگر اطلاعات فرد نابود نشود، مرگ معنایی نخواهد داشت.» البته چنین هدفی به این زودیها محقق نمیشود. نورالینک درحالحاضر ایمپلنتهای خود را روی افراد فلج آزمایش میکند و روی اهداف درمانی و پزشکی متمرکز است.
انتظار میرود تراشههای نورالینک برای درمان آلزایمر، پارکینسون، صرع و بیماریهای مختلف دیگر استفاده شود. حدوداً یک ماه قبل ایلان ماسک گفت تاکنون ایمپلنتهای نورالینک در مغز 3 انسان قرار گرفتند و همه آنها نیز بهخوبی کار میکنند. به گفته ماسک، نورالینک قرار است سال جاری میلادی سرعت آزمایشهایش را بیشتر کند و 20 تا 30 بیمار این تراشه را دریافت خواهند کرد.
این شرکت برای دستگاههایش 2 پژوهش در آمریکا انجام میدهد که در سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) نیز ثبت شدهاند. پژوهش اول برای حدود 5 بیمار طراحی شده و به آنها امکان میدهد با ذهن خود دستگاههای خارجی مانند کامپیوتر و موبایل را کنترل کنند. پژوهش دوم برای 3 بیمار طراحی شده است و به آنها امکان میدهد وسایلی مانند بازوهای رباتیک کمکی را کنترل کنند.
هرچیزی که درفکر وذهن انسان بگنجد قطعا روزی به واقعیت ان نزدیکتر میشود.کار،نشو،مانداریم وفقط کافیست چالشهای ان رابتوانیم شناسایی بکنیم.
الان نیز با مرگ اطلاعات نابود نمی شود. در بقایای جسد هر چند متلاشی و پخش شده باقی می ماند
به امید مردن زنده ایم
ایلان ماسک واقعا تو جهان تکی افرین به تو که فقط هدفت زندگی دادن به انساهاست
اینها همه کشک است.ما خودمان امام زاده هایی داریم که همه دردها را شفا می دهند.نابینا را بینا می کنند.ناشنوا را شنوا و فلج مادرزادی را می کنند دونده ماراتن.
انسان هرگز عمر جاودان پیدا نمی کند...داستان می بافه
باتراشه در ذهن فرد فلج نخایی روی صفحه کامپیوتر تاثیر میذاره حالا با پیشرفت، اطلاعات یک مغز رو به یک جسم آزمایشگاهی منتقل می کنن واینطوری عمر جاویدان حاصل میشه
مسوولان آمریکایی برای پیشرفت کشورشان در چه فکری هستند و مسوولان ایرانی هم در چه فکری.
اگر مرگ فقط نابود شدن اطلاعات گذشته بود
پس بیشتر دانشمندان هنوز زنده هستند
ولی فقط نمیتونند اطلاعات پیشرفته جدیدی به علم اضافه کنند! ؛ اما همه میدونیم که تفکر و احساسات خاص انسان معنای زنده بودن رو برای ما داره
و هیچ تکنولوژی نمیتونه احساسات رو درست کنه
چون اجزای تشکیل دهنده انسان با هوش مصنوعی کاملاً متفاوت هست