فیسبوک اعتراف کرد؛ اشتراک گذاری اطلاعات کاربران با بیش از 60 شرکت

فیسبوک پذیرفته که به ده ها کمپانی حوزه فناوری اجازه داده دسترسی ویژه ای به داده های کاربران داشته باشند. این اتفاق حتی پس از آن افتاده که در ماه مه سال 2015 این شبکه اجتماعی خبر از محدود سازی این گونه دسترسی ها داده بود.

فیسبوک اعتراف کرد؛ اشتراک گذاری اطلاعات کاربران با بیش از 60 شرکت

به گزارش وبسایت cnet، فیسبوک به اشتراک گذاری اطلاعات مورد بحث با61 تولید کننده سخت افزار و نرم افزار ادامه داده. این موضوع در اسنادی اعلام شده که فیسبوک در جمعه قبل در اختیار کنگره ایالات متحده قرار داده است. اسناد ارائه شده در جواب به صدها سوالی هستند که اعضای کنگره در ماه آوریل از زاکربرگ پرسیده بودند.

کمپانی مورد بحث اعلام کرده دسترسی اضافه شش ماهه و تنها برای یک بار را برای کمپانی هایی از جمله AOL و شرکت پستی UPS به اپ دوستیابی Hinge داده تا این شرکت ها بتوانند خود را با سیاست های حفظ حریم خصوصی شبکه اجتماعی تطبیق داده و نسخه ویژه خود از فیسبوک را برای دستگاه ها توسعه دهند. به این ترتیب داده های دوستان، نام ها، جنسیت و تاریخ تولد بدون اطلاع کاربران به اشتراک گذاشته شده است.

فیسبوک در اسناد این گونه اعلام کرده:

ما با کمپانی ها همکاری کردیم تا یکپارچگی [مورد نیاز] برای دستگاه ها، سیستم عامل ها و محصولات متنوع دیگر را ایجاد کنند. ما و شرکایمان می خواستیم به افراد روشی برای دریافت فیسبوک یا تجربه کردن آن را ارائه دهیم. این یکپارچه سازی ها توسط شرکای مان و برای کاربران ایجاد شدند، البته با تأیید فیسبوک.
فیسبوک همچنین به 5 کمپانی دیگر اشاره کرده که از نظر تئوری به واسطه آزمایش نسخه های بتا می توانستند به داده های محدود دوستان دسترسی داشته باشند. در نهایت اعلام شده که به 38 مورد از شراکت ها پایان یافته و فیسبوک قصد دارد تا انتهای ماه جاری میلادی (معادل با 9 مرداد ماه) به شراکت با 7 کمپانی دیگر نیز خاتمه دهد.

به دنبال رسوایی فیسبوک از طریق کمبریج آنالیتیکا که منجر به لو رفتن اطلاعات میلیون ها کاربر این شبکه اجتماعی و نیز سوء استفاده از آنها برای پیش بینی نتایج انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا شد.، زاکربرگ در مقابل مجلس نمایندگان و نیز مجلس سنای ایالات متحده شهادت یاد کرد.

در کنار رسوایی فیسبوک نگرانی هایی در مورد دسترسی های ویژه ای که این شرکت در اختیار کمپانی چینی هواوی قرار داده بود مطرح شده بود. در ماه گذشته میلادی نیز نیویورک تایمز اعلام کرد که فیسبوک توافق نامه هایی را برای دسترس وسیع حداقل 60 شرکت تولید کننده دستگاه ها به داده های کاربران منعقد کرده؛ در این بین نام هایی از جمله اپل، مایکروسافت، سامسونگ و بلک بری به چشم می خورد.

منبع: دیجیاتو

10

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید