گوگل مپ را دانلود کنیم یا ویز؟
بسیاری از ما از گوگل مپ یا ویز برای یافتن مسیر مناسب مان استفاده می کنیم. اما به نظر شما کدام یک از این دو کاربرد بالاتری دارند؟ برای رسیدن به پاسخ این سوال با ما همراه باشید.
تفاوت ها زیاد نیست اما …
اول از همه بهتر است بدانیم تفاوت ها بین این دو چندان زیاد نیست، اما نرخ پراکندگی دانلود این دو اپلیکیشن با یکدیگر تفاوت هایی دارد.
این روزها مسیریابی آنلاین برای کاربران هنگام استفاده از خودرو در داخل و خارج از شهر از اهمیت بالایی برخوردار شده است و آگاهی از مسیرهای جایگزین کمک بسزایی به صرفهجویی در وقت و هزینه خواهد کرد.
اپلیکیشن نقشه گوگل که برخی از افراد آن را با نام گوگل مپ می شناسند، یکی از قدرتمندترین و کاملترین برنامههای نقشه جغرافیایی است که به کاربران در سراسر جهان موقعیتهای موردنظرشان را نشان داده و آنها راهنمایی میکند.
اپلیکیشن مسیر و موقعیتیاب ویز هم توسط شرکت گوگل خریداری و توسعه داده شده است و با بهرهگیری از هوش مصنوعی فوقپیشرفته موفق شده از رقیب قدرتمند خود یعنی گوگل مپ جلو بزند.
آیا می توان ویز را به گوگل مپ ترجیح داد؟
به گفته برخی کارشناسان فعال در حوزه فناوری و اطلاعات، نمیتوان دقیقا گفت که کدام یک از این دو اپلیکیشن مسیریاب بهتر از دیگری است اما مسلما کاربران باید با توجه به نیازهای خود از اپلیکیشنهای مختلف استفاده کنند.
البته برنامه گوگل مپ بهصورت پیش فرض روی تمامی گوشیهای هوشمند اندرویدی نصب شده است، بنابراین نیازی نیست که کاربران یک برنامه از فروشگاههای آنلاین و اینترنتی دانلود کنند.
اما برای استفاده از اپلیکیشن ویز باید به فروشگاههای آنلاین نظیر گوگل پلیاستور مراجعه کرده و آن را بهعنوان یک اپلیکیشن مجزا دانلود، دریافت و استفاده کنند.
این دو اپلیکیشن در قابلیتهای گوناگون باهم تفاوت چندانی ندارند و کاربران باید باتوجه به نیازهای مختلف خود یکی از این دو را دانلود و استفاده کنند. مجموعه قابلیتهای این دو مسیریاب در زیر اشاره شده است:
ویز:
_ ارائه مسیر دقیق از وضعیت ترافیک لحظه به لحظه
_ارائه مسیرهای جایگزین با مدت زمان مربوطه
_امکان انتخاب میان صدای گوینده ویز
_اخطار برای حضور پلیس راهنمایی و رانندگی
_ نمایش تصادف خودروها در مسیر پیش روی کاربران
_یادآوری خیابانها و مسیرهای موردنظر
_ قابلیت یکپارچهسازی با اپلیکیشن اسپاتیفای
_ قابلیت پشتیبانی از تبلیغات
گوگل مپ:
_ارائه مسیرهای مناسب برای رانندگی، پیادهروی و دوچرخهسواری
_مکان زمانبندی بر حسب استفاده از وسیله حمل و نقل عمومی یا شخصی
_راهنمایی صوتی از طریق گوینده مسیریاب
_ نمایش پشت زمینه شب و روز در ساعات مختلف شبانه روز
_امکان موقعیتیابی و مسیریابی آفلاین بدون نیاز به اینترنت.
منبع: کالاسودا
61