معرفی ۸ اختراع در فستیوال نوآوریهای صنعت پلاستیک و پلیمر
در فستیوال نوآوریهای صنعت پلاستیک و پلیمر، ۸ طرح نوآورانه معرفی و ۳ قرارداد در بازار دارایی فکری بین مخترعین و سرمایهگذاران منعقد میشود.
فستیوال نوآوریهای صنعت پلاستیک و پلیمر به همت مرکز فن بازار ملی ایران امروز، ۹ اسفندماه با حضور دلیری، معاون توسعه مدیریت و منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صفاری نیا، رییس پارک فناوری پردیس و هامونی مدیرعامل شرکت فرا بورس در محل هتل پارسیان استقلال برگزار میشود.
بازار دارایی فکری با هدف تبادل و تجاریسازی مصادیق مالکیت فکری (از جمله اختراعات، طرحهای صنعتی، علائم تجاری و...) با انعقاد تفاهمنامه بین سازمان بورس و اوراق بهادار کشور و پارک فناوری پردیس و ذیل شرکت فرابورس ایران از خردادماه ۱۳۹۳ راهاندازی شده است.
در سنوات گذشته بیش از ۱۸۰ اختراع روی تابلوی بازار عرضه شدهاند و ۸ دارایی فکری نیز تبادل شده است و با انعقاد ۳ قرارداد دیگر در فستیوال نوآوریهای صنعت پلاستیک و پلیمر، جمع قراردادهای منعقد شده به ۱۱ قرارداد و حجم ریالی قراردادها نیز بالغ بر ۷۲.۴ میلیارد ریال میرسد.
در فستیوال نوآوریهای صنعت پلاستیک و پلیمر به منظور ارائه رودر روی نوآوریها و اختراعات به سرمایهگذاران و صنعتگران، رویدادهایی با نام فستیوال نوآوریها برگزار میشود که طی آنها، ۸ اختراع در یک حوزه تخصصی به صورت حضوری برای مخاطبین ارائه خواهد شد.
در فرآیند اجرایی این رویداد که از سه ماه پیش آغاز شد، بیش از ۱۱۰ طرح به دبیرخانه فستیوال ارائه شد که پس از ۴ مرحله غربال و داوری، ۸ طرح برای ارائه حضوری در روز فستیوال انتخاب شده و اطلاعات بقیه طرحها نیز در قالب کتابچه نوآوریها در اختیار مخاطبان که سرمایهگذاران و صنعتگران این حوزه صنعتی هستند، ارائه میشود.
بر اساس این گزارش، همچون فستیوالهای قبل در روز برگزاری فستیوال ۸ مخترع هر کدام به مدت ۸ دقیقه طرح خود را برای مخاطبان ارائه میکنند و پس از پایان برنامه با استقرار در محلهای تعیینشده، به سوالات سرمایهگذاران و صاحبین صنایع پاسخ داده و در صورت تمایل، جلسات دوجانبه بین سرمایهگذاران بالقوه و صاحبین طرحها برگزار میشود.
همچنین در این فستیوال معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز تسهیلاتی را برای قراردادهای منعقده بین سرمایهگذاران و مخترعین به میزان ۶۰ تا ۸۰ درصد معامله تا سقف ۵ میلیارد ریال در نظر گرفته است.
بر اساس این گزارش، فراخوان این رویداد، از ابتدای آذر ۹۵ در سطح دانشگاهها، مخترعین و مبتکرین، پارکها و مراکز رشد علم و فناوری، بنیادهای نخبگان استانی، شرکتکهای دانشبنیان و... منتشر شد و بیش از ۱۱۰ اختراع به دبیرخانه فستیوال واصل شد که پس از ارزیابیهای فنی، اقتصادی و بازار ۸ اختراع در مرحله نهایی انتخاب شده و طی دو روز، مهارتهای لازم برای ارائه به سرمایهگذاران به ایشان آموزش داده شد.
«تولید افزودنی آنتی باکتریال»، «ساخت کامپوزیتهای هیبریدی چوب پلاستیک»، «تولید ترکیب پلی گلیکول استر»، «کاغذ مصنوعی با وزن پایین»، «تبدیل نفت کوره (مازوت) به پروپیلن و سایر الفینهای سبک»، «سنتز رزین پلی آکریلیک اسید در محیط آبی» و «شیت گرم شونده از جنس پی یورتان الستومر» ۸ طرحی هستند که در این رویداد معرفی میشوند.
منبع: ایسنا
10