پاول دوروف، بنیانگذار تلگرام و تیماش تصمیم گرفتهاند، همزمان با راهاندازی امکان برقراری تماسهای صوتی در این اپلیکیشن از روشی نوین برای احراز هویت بهره بگیرند: نمایش چهار ایموجی گوناگون روی صفحه نمایش؛ یعنی اگر هر دو طرف ایموجیهای یکسان دیدند، مکالمه امن و رمزگذاریشده خواهد بود.
سرویس تماسهای صوتی تلگرام از روز پنجشنبه (۱۰ فروردین / ۳۰ مارس) برای کاربران آن در غرب اروپا فعال شده و به زودی برای همه کاربران این اپلیکیشن در سراسر جهان هم فعال خواهد شد.
تلگرام برای آسان کردن سیستم احراز هویت از طریق ایموجیها آنها را از میان ۳۳۳ کاراکتر مختلف انتخاب میکند که نام بردنشان در همه زبانها با کلمات ساده ممکن است: مثلا تلفیقی از ماهی، گیلاس، چشم و خورشید. یعنی بیش از ۱۲ میلیارد ترکیب چهارتایی گوناگون از ایموجیها برای احراز هویت و ارتقای امنیت به کار خواهند رفت.
این سیستم رمزگذاری مکالمات مبتنی بر "شیوه تبادل کلید دیفی-هلمن" است که در سال ۱۹۷۷ ابداع و ثبت شده است. اگرچه در سال ۲۰۱۵ آسیبپذیریهایی در این روش رمزگذاری یافته شد، اما با فاصلهای اندک حفرههای امنیتی آن برطرف شدند.
تماسهای صوتی تلگرام صورت سادهای دارند و استفاده از آنها هم بسیار آسان است. تلگرام همچنین اعلام کرده که از یک شبکه عصبی ویژه برای مطالعه عادتهای کاربران در برقراری تماسهای صوتی بهره خواهد گرفت تا با آنچه از این روش میآموزد، بتواند کیفیت تماسهای صوتی را بهینهسازی کند.
تماسهای تلگرام خود را با اتصال اینترنتی شما سازگار میکنند تا با مصرف کمترین میزان پهنای باند و داده، بهترین کیفیت ممکن را ارائه کنند. گزینه "استفاده کمتر از دیتا" هم در کنار این سرویس ارائه خواهد شد تا کاربران کشورهایی نظیر ایران که با اینترنت گرانقیمت و پهنای باند محدود مواجهاند، بتوانند با مصرف ۲۵ تا ۳۰ درصد دیتای کمتر، تماسهای صوتی خود را برقرار کنند.
منبع: ایران
10
تلگرام بهترینه واقعا جایگزینی نداره افزایش ممبر تلگرام