معاون وزیر دفاع:
قدرت ما در صحنه رزم است و نه در گفتار
مدیرعامل سازمان صنایع الکترونیک ایران با بیان اینکه قدرت ما در صحنه رزم است و نه در گفتار، گفت: ما به همه رزمندگان و مدافعان انقلاب و وطن که این امنیت را برای ما به ارمغان آوردند، افتخار میکنیم و وامدار آنها هستیم.
امیر سرتیپ شاهرخ شهرام با حضور در منطقه پدافندهوایی شمال غرب ضمن بازدید از قسمتهای مختلف این منطقه پدافندی تجهیزات و قطعات ساخته شده در این سازمان مورد استفاده در سامانههای پدافندی این یگان را مورد ارزیابی قرار داد.
وی در حاشیه این بازدید ضمن عرض تسلیت و تعزیت به مناسبت ایام تاسوعا و عاشورای حسینی، اظهار کرد: فلسفه مهم عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) استقامت و مقاومت دربرابر دشمنان است و وظیفه شرعی همه مردم در شرایط کنونی که دشمنان میخواهند این ایستادگی و پایداری را بشکنند برگزاری هرچه باشکوهتر عزاداری حسینی با رعایت دستورالعملهای بهداشتی است.
مدیرعامل سازمان صنایع الکترونیک ایران در ادامه خاطر نشان کرد: در میان نهضتهایی که پس از واقعه عظیم عاشورا رخ داده و از آن حرکت جاودانه الگو گرفته است، کمتر انقلابی را به اندازه انقلاب اسلامی ایران میتوان پیدا کرد که تا این حد ریشه در شعار و شعور عاشورا داشته باشد ودر ابعاد گوناگون از آن الگو گرفته باشد.
وی ادامه داد: قدرت ما در صحنه رزم است و نه در گفتار. ما به همه رزمندگان و مدافعان انقلاب و وطن که این امنیت را برای ما به ارمغان آوردند، افتخار میکنیم و وامدار آنها هستیم و هرجا که لازم باشد با تمام توان از اسلام و انقلاب دفاع میکنیم.
امیر سرتیپ شهرام با اشاره به نقش پدافندهوایی در دوران دفاع مقدس، تصریح کرد: پدافند ایران در دوران جنگ تحمیلی توانست انواع جنگنده های دشمن اعم از «میراژ ۲۰۰۰» میراژ «ام ۱» و «سوخو و میگ ۲۵» را که از مدرنترین جنگندههای روز دنیا بودند منهدم و نیروی هوایی عراق را با بحران مواجه کند.
وی در پایان افزود: امروز به برکت انقلاب اسلامی ایران و تحت حمایتهای داهیانه فرماندهی معظم کل قوا و بااتکا به خلاقیتها و نوآوری متخصصان داخلی و با حمایت صنایع دفاعی توانستیم سامانههای جدید را با کارآییهای خاص بسازیم.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
25
شما ها هیچی نیستی فقط با پشت گرمی ملت پاس میکنید وای به حال روزی که ملت خودشا بکشه کنار
امیر سرتیپ شهرام با اشاره ...با بحران مواجه کند. تعداد جنگنده های عراق در اغاز جنگ تحمیلی 332 فروند و در پایان جنگ بیش از 500 فروند! کدوم بحران بکی که ساقط میشد دست کم یکی جایگزینش میشد. نیروی هوایی ایران بود که از لحاظ تعداد جنگنده دچار بحران جدی شد. چون هر جنگنده ای که از ما ساقط میشد که البته تعداد آنها هم کم نبود، دیگر جایگزینی نداشت.