این مجریان از همکاری با صداوسیما دست کشیدند
بخشی از گیر و گرفتاری تلویزیون در این سالها مربوط به مجریان و خبرنگارانی بوده است که از ساختمان جام جم رفتهاند، یا به عبارتی کنار گذاشته شدند.
تلویزیون ما نیز به تناوب از مجریانِ مطرح (ستاره) بهرهمند بوده؛ کسانی مثل زنده یاد منوچهر نوذری، مهران مدیری، عادل فردوسیپور، فرزاد حسنی، رضا رشیدپور و .... حالا، اما آنها به دلایلی جایی در تلویزیون ندارند که این خود یکی از عواملی است که باعث شده بگویند مخاطبان سیما ریزش داشته است.
افول ناگهانی ستارههای تلویزیونی در عرصه اجرا و گویندگی، حالا دیگر موضوعی غافلگیرکننده و دور از ذهن نیست؛ رویهای است که در سالهای اخیر بر اثر تکرار مکررات، قابل پیشبینی، اما همچنان برای مخاطب و فعالان این حوزه پرسش برانگیز و آزاردهنده است. نمونه اخیر این رفتنهای غیرمنتظره رضا جاودانی بود که از صداوسیما جدا شد. در یک ماه اخیر برنامه گزارش ورزشی بدون حضور رضا جاودانی از شبکه سه پخش شده و به نظر میرسد در ادامه تغییرات صداوسیما، همکاری این مجری هم با تلویزیون به پایان رسیده است.
خداحافظ صداوسیما!
جاودانی در کنار مجریان و گزارشگرانی، چون عادل فردوسیپور، جواد خیابانی و پیمان یوسفی یکی از قدیمیترین مجریان ورزشی تلویزیون بود که از سال ۱۳۷۶ با برنامه جنگ ورزش صداوسیما همکاری داشت و در برنامههای پربینندهای، چون گزارش ورزشی، دایره طلایی، یک جهان یک جام، بیست چارده، آنسوی نیمکت، آسیا ۲۰۱۵، جام پانزدهم و مردان آهنین مجری بود
برنامه مردان آهنین با اجرای جاودانی یکی از پربینندهترین برنامههای تلویزیون در ایام نوروز بود که علاقهمندان زیادی داشت و هنوز هم درباره آن صحبت میشود. جاودانی که وکالت خوانده در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال هم عضویت دارد.
او نسبت به این اتفاق هم واکنش نشان داده و گفته: «نمیتوانستم نسبت به هموطنان بیتفاوت باشم، اوضاع اقتصادی مردم خوب نیست و رمقی برای تماشای برنامههای ما ندارند. قطع همکاری خودم را با شبکه سوم سیما و بهکلی با تلویزیون اعلام کردهام. ترجیح میدهم در این شرایط با صداوسیما همکاری نکنم.»
اولین واکنش رضا جاودانی بعد از کنارهگیری از تلویزیون
این گزارشگر قدیمی تلویزیون دلیل کناره گیری خود را نیز اینگونه توضیح داده: «اکثر دلایلم برای عدم همکاری با صدا و سیما شخصی است، اما در شرایط فعلی یک انسان نمیتواند نسبت به وضعیت زندگی هموطنانش نیز بی تفاوت باشد. اوضاع اقتصادی مردم اصلاً خوب نیست و در این شرایط دیگر رمقی برای تماشای برنامههای ما ندارند.»
او همچنین درباره نظر مدیران صدا و سیما درباره تصمیمش برای کناره گیری گفته: «مدیران تلویزیون و شبکه سه لطف داشتند و علاقمند بودند که من به تلویزیون بازگردم، اما من فعلاً ترجیح میدهم این همکاری ادامه پیدا نکند.»
نابسامانی که ادامه دارد!
برخی از افراد، اما بنا بر سیاستهای موجود تصمیم گرفتند که این کار را خودشان انجام دهند، به طور مثال ۱۷ دی بود که سعید اکبری، مجری و روزنامهنگار ورزشی که چند سالی در شبکه سه فعالیت و برنامه ورزشی صبحگاهی را اجرا میکرد، با انتشار پیامی در اینستاگرام از دلیل غیبتش در صداوسیما گفت.
سعید اکبری در این استوری اینستاگرامی نوشت: «دوستان عزیز سلام. خیلیا پرسیدن چرا دیگه شبکه سه نیستم. دلیل داشت: تصمیم گرفتم زیر بار حرف زور نرم و علیه ورزشکاران مملکتم صحبت نکنم. همیشه خودم رو نسبت به دوستیهام مسئول میدونم، بنابراین تصمیم گرفتم نوشتههای پر از کینه و نفرت افراد ترسو رو تکرار نکنم؛ افرادی که جرات ندارن حتی تو پیجشون علیه کسی حرف بزنن، ولی از مجریا میخوان حرفاشون رو تکرار کنن. امیدوارم یه روز تلویزیون ایران از این آدمها خالی شه.»
از زمانی که مجریان مطرح از تلویزیون رخت بر بستند و جایشان را دادند به کسانی که بازیگر و استاد ارتباطات بودند و یا پنج برنامه را با هم در تلویزیون اجرا میکردند، به قول قدیمیها برکت از تلویزیون رفت. به همین دلیل هم همیشه گفته شده که صداوسیما بیش از آن که در ساخت برنامه جدید و جذب مخاطب توانایی داشته باشد، در چهرهسوزی و دفع مخاطب مهارت دارد.
پیش از حذف «کتاب باز» سروش صحت، «دورهمی» مهران مدیری و «نود» عادل فردوسیپور، ایرج طهماسب و برنامه «کلاه قرمزی» حذف شدند. برنامهای که مخاطبان، سالیان سال، نوروز خود را با آن سر میکردند تا چند سال پیش که ناگهان «کلاه قرمزی» دیگر روی آنتن نیامد و کسی هم خیلی دقیق متوجه علت اصلی ماجرا نشد و بعد هم این برنامه با شخصیتهای تازه به شبکه نمایشخانگی منتقل شد و مخاطبان را با خود به آنجا برد.
رضا رشیدپور و محمدرضا گلزار هم جزو مجریانی بودند که در دورهای در تلویزیون حضور داشتند و درخشان هم عمل کردند، اما ناگهان آنها هم خط خوردند.
در حال حاضر انتقادهای وارد شده یکی و دوتا نیست، از حذف مجریان برتر تلویزیون تا دست خالی و میدان دادن به هر فردی برای اجرا، از انتقاداتی است که به تلویزیون وارد میشود، هرچند همواره به بحثهای زیرساختی، مدیریتی و محتوایی این سازمان هم انتقادهای زیادی وارد میشود، اما این روزها چیزی که بیشتر در شبکههای مجازی دست به دست میشود، نبود مجریان برتر است، مجریانی مثل رضا رشیدپور که در هفتههای گذشته صحبت از بازگشت او بود، اما حواشی به قدری پیش رفت و یک مجری دیگر چنان باب توهین به هنرمندانی، چون رشیدپور را باز کرد که او هم در نهایت تصمیم گرفت که به تلویزیون بازنگردد.
به همین بهانه هم نوشت: «تلویزیون، سرمایه معنوی مردم و خانه من است. هرچقدر چراغش روشنتر و مخاطبش بیشتر باشد، دل من هم گرمتر خواهد شد. با کمال میل، دوست دارم که برنامههای امیدبخش و مطالبهگر برای مردم نازنینم بسازم و اجرا کنم که این وظیفه من است و هیچ منتی بر گردن مخاطبان گرانمایه و یا مدیران ارجمند نیست.
واقعیت آن است که احساس میکنم در موقعیت حاضر، حضور من به جای آنکه سبب ساز نشاط و یا امید باشد، دستمایه تشویش ذهن مخاطب و تشدید دو قطبیهای غمانگیز خواهد شد. آفت بزرگ برای کشور عزیزمان همین حاشیهها و دو قطبی سازیها و … است؛ بنابراین ضمن تقدیر مجدد از مدیران گرامی، به ویژه مدیران ارجمند شبکه سه سیما که صادقانه برای این رخداد تلاش کردند، همچنین قدردانی فراوان از همکاران بینظیرم در شبکه سه و به ویژه مسابقه سیمآخر، توفیق این خدمتگزاری را به زمانی مناسبتر موکول میکنم.»
من چنین نظری ندارم
که با رفتن چهار نفر کل صدا و سیما زیر سوال بره...
مانند اینه که بگید چند معلم خوب از مدرسه رفتن و بعد از اون دیگه مدرسه تعطیل میشه و درش بسته
ایران هشتاد میلیون جمعیت داره
قطعا انسانهای بااستعداد فراوانی در این کشور وجود داره....
اینقدر از بعضی ها بت نسازید...
خدا که نیستند
پیغمبر خدا هم که نیستند
بشر هستند مثل من و تو...
اتفاقاً بهتر است با رفتن بعضی راه برای جوانترها باز میشه
جوانان رو دریابید
این حق اونهاست
هم زندگی هم شادی هم ابراز وجود ......
مثل اینکه چند متخصص از دانشگاه یا از شهر ویا کشور بروند ،،،بیسوادان باقی می ماند دانش اموزان آن مدرسه میتوانند سواد داشته باشند
شما چنین نظری ندا ید چون ولایی هستید
ب ۸:۴۹
حرف شما مثل این می مونه که بگی اگر انسانهای نخبه بمیرند خداوند دیگه نمیتونه مانند اونها رو خلق کنه و دیگه متولد نمیشن
و میبینید که اینطور نیست
به ناشناس ۰۵:۱۲: متأسفانه شما فرق دوغ را از دوشاب تشخیص نمی دهید آنوقت می گوئید استعداد زیاد است این نشد آن یکی! الآن حدود هفت تا هشت قرن از دوره زندگی شعرای مشهور سعدی و حافظ گذشته است آیا تا به حال کسی از شعرای معاصر توانسته مثل سعدی و حافظ و مولانا و فردوسی باشد؟!
شخصی مثل فردوسی پور و یا مدیری و رشید پور رو با انسانهای فرهیخته ،نخبه و بیمانند چون سعدی حافظ و مولانا مقایسه میکنید؟؟؟
خطاب به ناشناس اول:
شما اصل مطلب رو درک نمی کنید!
یک اتومبیل زمانی شما رو به مقصد می رساند که تمام اجزایی آن به درستی کار کند! خودروی شما با رادیاتور سوراخ به جایی نمی رسد هر چند که موتور آن سالم باشد!
صدا و سیما ایران به صورت سیستماتیک دروغ می گوید که گویا این موضوع برای شما کوچک است و نمی توان این نهاد را زیر سوال برد!!!!
من فقط نظرم رو گفتم
ولی اگه شما مطمئنید صدا و سیما و کلا این سازمان ها دروغ میگن
باید بگم از انسانهای دروغ گو بیزارم و اگر بفهمم کوچکترین حقه ای در کار باشه برای همیشه طرفداری از اینها رو کنار میگذارم
اونی که میگی ماشینی که رادیاتش سوراخ بوده به مقصد نمیرسه اتفاقا بعضی مجریا باعث میشن چرخ نظام پنجر بشه که خداروشکر رفتن که اتوموبیل سالم به مقصد برسه (علف هرز برای باغچه مفید نیست)
امثال تو آنقدر ساندیس و جیره خورده اید که مغزهایتان زنگ زده . کسی صدا و سیما نگاه نمی کنه بجز شما .
تو میگی اگه بفهمی صدا و سیما دروغ میگه دیگه حمایت نمی کنی ، ببین تو تا الآن نفهمیدی ، تا ۲۰۰ سال دیگهدهم نمی فهمی چون سود ت و امثال تو در نفهمیدنه . چقدر وقیح و بی شرف و دروغگویید . درست مثل صدا و سیما
جایگاه صدا و سیمای میلی در میان مردم دقیقا مانند انتخابات است مشارکت مردم در انتخابات را میشه به مخاطب برنامه های صدا و سیمای میلی تشبیه کرد درصد مشارکت زیر ۱۰ درصد در انتخابات ۱۴۰۰ مساوی است با زیر ۱۰ درصد استقبال مردم از برنامه های صدا و سیمای میلی در این ماههای اخیر
مجریان آخوند بهترین گزینه برای جایگزینی آنان است.. این همه آخوند داریم..
تا این پایداری های تازه به دوران رسیده که افکارشون مثل کره شمالی می مونه هیچکس مایل به همکاری نیست
اهميتي نداره
هیچ اهمیتی نداره ایران پ از استعدادهای ناب هست مگه به سیاستمداران خرده نمیگریم که بروید تا جوانها جای شما را بگیرند این هم مثل همانها مجری که 5 سال فعالیت در تلویزیون داره بعد خدارا بنده نیست همان بهتر برند و جوانهای با استعداد و پول درخواستی کمتر بیاند
اینها فقط سلبریتی های بیسوادی بودند که هیچ سودی برای کشور و مردم نداشتند و فقط بفکر پر کردن جیب و اقامت کانادا بودند
ببخشید
اشتباه منفی زدم
حرف شما درسته
از محمدرضا شهبازی و حامد سلطانی که بهتر هستند!
کسی مگه نگاه میکنه صدا و سیمای میلی رو؟!
صدا و سیما هیچ اختیاراتی ندارد اصلا مردمی نیست
مگه کسی تلفیزیون ملی نگاه میکنه؟
شبکه های ماهواره ای هم تعطیل اند
پس اینجا چه میکنی؟؟؟
خدارو صدهزاربارشکر که اینها دیگه درسیما نیستند
گزینش ها در ایران از صدا و سیما گرفته تا هر نهادی و پست و مسئولیتی سفارشی و سیاسیه، بخصوص سیما که بوق تبلیغاتی جناح های قدرته و همیشه برای تصاحب اون دعواست، توانایی و سواد در اولویت اول نیست،تعهد اولویت داره نه تخصص و اشتباه نکنیم که تعهدشون نسبت به کشور و مردم نیست به جناحیه که دارند و عملا مشکلات عمده از زمانی شروع شد که دچار جناح بندی و حزب زدگی شدیم و این احزاب و جناح ها که اکثر سران و چهره های دولت و مجلس رو شامل میشند دنبال جایگاه قدرت و منافع خودشونند و خدمت به مردم و کشور در حالت خوش بینانه اولویت بعدی اونهاست،خیلی خوش بینانه!
هرچی وقیح و دروغگو و پاچه خوار باشی جایگاه بالاتری داری ، کسی دنبال تخصص نیست .
بچه ها رو جمع می کنن تو بسیج مساجد محله های جنوب شهر و بهشون وعده میدن که امتیاز بهشون تعلق می گیره و . . . از این بچه ها برای ارسال پیام با اکانت های متعدد استفاده می کنند
درکشوز ما اصلا شایسته سالاری اهمیتی نداره چون اساسا اعتقادی به پیشرفت مطرح نیست.
به این بهانه می خواهید برخی رو بولد کنید از ریزش تماشاگران صحبت می کنید که اگر ریزشی هم باشه بخاطر تنوع ابزار رسانه ای است و خصلت تکنولوژی و تنوع آن باعث این امر می شود و الا مهران مدیری و رشید و پور و .... که کنار گذاشته شدند از اول هم مورد پسند قشری که ریزش می نامید نبودند این افراد در هر صورت گزینه ای برای انتقاد و خومطرحی پیدا می کنند
اینهاتازه فهمیدن من ۴۳ ساله میفهمم که دولتیها از طریق صدا سیما چی به خورد ملت میدهند فقط ۸۰ درصد اخبار ها مربوط به اسرائیل و آمریکا ست اگر این وقت را صرف تبلیغ حفاظت از منابع طبیعی محیط زیست مواظبت از حیوانات ودرست مصرف کردن آب وغیره میکردند الان موفق بودنند فقط کلک و دور زدن مردم
ان موقعی هم که در تلویزیون بودن براشون تره خرد نمی کردیم زیادی خودشون را بالا حساب میکنند دیگه زمانه عوض شده کسی به این ابلهان توجهی نمی کنه
شرف و غیرت ثروتی است ماندگار . درود بر شرافتمندانی که طرف ملت ایستادند .
آقاااااا ؛
هرکی رفت، بسلامت.
دست علی به همراش.
خخخخخخخخ والا.
اونقددددرررر متقاضی با استعدادتر و زبده تر از اینا، پشت صف انتظارن که نگران بی مجری موندن صدا و سیما ی ایران نباشید.
با رفتن 4 تا مجری ، قران خدا غلط نمیشه.
یه چیز دیگه اینکه؛ اکثرا هم تلویزیون ایران رو می بینند. فقط واسه پز روشنفکری ادعا می کنن که تلویزیون ایران رو نمی بینن. .اینو با سند میگم.
هر کی رفت به سلامت
بالاخره همه میریم
خیلی به دنیا دل نبندید
چرت و پرت الکی هم سر هم نکنید
رشید پور و مهران و.....و ..فلان و فلان هم تاریخ مصرفی داشتن
فکر کردید چه خبره اینقر جوان با استعداد هست ...والله