زنجان، شهرستان سفید ندارد
معاون سیاسی امنیتی استاندار زنجان گفت: از لحاظ شیوع ویروس کرونا وضعیت هیچ شهرستانی در استان سفید نیست.
خدابخش مرادینافچی، عصر دیروز (۲ تیرماه) در جلسه بررسی آخرین وضعیت شهرستان خرمدره در مورد بیماری کرونا با بیان اینکه امروز در کشور مسئلهای که نباید به یک موضوع فراموش شده تبدیل شود و حساسیتها نسبت به این موضوع از بین برود، بیماری کرونا است، ادامه داد: یکی از ضروریات امروز جامعه ما این است که، همه تمهیدات لازم حتی بیشتر از روزهای اول برای مبارزه با این بیماری به کار گرفته شود.
وی با بیان این که در استان زنجان وضعیت شهرستانهای خرمدره و زنجان قرمز است، افزود: وضعیت در بقیه شهرستانها نیز سفید نیست.
این مسئول با اشاره به اینکه کسی مخالف فعالیت اقتصادی در جامعه نیست، بلکه تحرک اقتصادی باید در جامعه تداوم داشته و زندگی در جریان باشد، بیان کرد: آنچه امروز ضرورت دارد، این است که فعالیتهای اجتماعی و اداری، همه در راستای رعایت دستورالعملها و پروتکلهای بهداشتی اجرا شود.
مرادی تاکید کرد: همه مدیران ادارات مکلف به این هستند که در راستای مسئولیتهای اجتماعی خود در این حوزه قدم برداشته و برنامهریزی لازم را داشته باشند که این تکلیف امروز یک الزام اجتماعی است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار زنجان با اشاره به اینکه تعداد بیماران بستری و سرپایی در استان در حال افزایش است، ادامه داد: جامعهای که انسان سالم ندارد، نمیتواند پویایی داشته باشد.
وی یادآور شد: مسئولیت اجتماعی مدیران باید با همکاری شبکه بهداشت احصا و به همه دستگاههای اجرایی ابلاغ شود و مدیران نیز مکلف به انجام آن هستند.
مرادی با بیان اینکه متاسفانه حساسیتها در جامعه برای مبارزه با بیماری کرونا از بین رفته است، ادامه داد: باید از ظرفیتهای مردمی از جمله پایگاههای بسیج، سمنها و هیئت مذهبی و افرادی که از نفوذ اجتماعی خوبی برخوردار هستند، برای بازگرداندن حساسیتها به جامعه استفاده شود.
این مسئول با اشاره به پیشبینیها برای شیوع موج دوم کرونا در پاییز، ادامه داد: اگر امروز مردم را آماده نکنیم، پاییز سختی پیشرو خواهیم داشت.
در ادامه این جلسه نیز فرماندار خرمدره با تقدیر از کادر بهداشت درمان که در روزهای سخت کرونایی یار و یاور مردم هستند، اظهار کرد: فرشتگان نجات این روزهای کشور مانند دوران دفاعمقدس از بذل عزیزترین سرمایه خویش یعنی جانشان برای کمک به هموطنان دریغ نمیکنند.
حجت محمدی با اشاره به اینکه بلافاصله پس از شیوع کرونا در کشور برنامههای پیشگیری در سطح شهرستان انجام و ستاد کرونا تشکیل شد، گفت: از ۱۶ میلیارد تومان کمک جمعآوری شده در برای کمک به اقشار آسیبدیده در استان یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان یعنی ۱۰ درصد آن توسط مردم خرمدره انجام شده است. همچنین ۳۰ هزار بسته نیز توسط بسیجیان آماده و در بین افراد آسیبدیده تقسیم شد.
وی با تاکید بر نیاز خرمدره به بیمارستان دوم، یادآور شد: با توجه به نزدیکی مسافت بیمارانی از هیدج، صائینقلعه و سلطانیه نیز به شهرستان خرمدره برای گرفتن خدمات درمانی مراجعه میکنند که همین امر ترافیک کاری در تنها بیمارستان خرمدره را افزایش میدهد، به طوری که از ۵۹ بیمار دیالیزی ۲۶ نفر از آنان اهل خرمدره نیستند.
این مسئول با اشاره به اینکه سه نقطه در شهرستان خرمدره به عنوان نقاهتگاه در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: این نقاهتگاهها به ۲۰۰ تخت مجهز هستند.
در ادامه این جلسه، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرمدره با اشاره به اینکه با کمک خیرین ۲۶ پروژه در شهرستان خرمدره در حوزه بهداشت و درمان طی سالهای اخیر ساخته شده است، عنوان کرد: یکی از کمبودهای شهرستان در این حوزه نبوده پد بالگرد است که این امر امدادرسانی هوایی را با مشکل مواجه میکند.
جلیل کریمخانی با اشاره به اینکه یکی از محلهای در نظر گرفته شده برای نقاهتگاه بیماران کرونایی در شهرستان حوزه علمیه است، خاطرنشان کرد: با توجه به آغاز سالتحصیلی این مکان باید به حوزه علمیه تحویل داده شود که همین امر موجب نگرانیها در این حوزه شده است.
منبع: ایسنا
68