انجام ۲۰ هزار مورد زایمان زنان زنجانی در آب
معاون درمان تامین اجتماعی استان از انجام ۲۰ هزار مورد زایمان در آب در بیمارستانهای تامین اجتماعی زنجان خبر داد.
جواد عابدی، پیش از ظهر امروز در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، ضمن تبریک هفته تامین اجتماعی، با بیان اینکه حدود ۵۲ درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، اظهار کرد: ۵۴۰ هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند و حدود ۹۵۰ نفر از پرسنل در بخش درمانی این ادارهکل مشغول خدمترسانی هستند و خدمات درمانی تامین اجتماعی در دو بخش دولتی و خصوصی به بیمهشدگان ارائه میشود.
وی، با بیان اینکه در بخش درمان مستقیم، تامین اجتماعی استان در دو بیمارستان با ۲۱۷ تخت فعال و دو درمانگاه تخصصی و یک پلیکلینیک و دو درمانگاه عمومی در حال خدمترسانی است، افزود: در حوزه خدمات درمانی تامین اجتماعی در بخش غیرمستقیم نیز حدود ۵۶۷ نفر از مراکز درمانی خصوصی، طرف قرارداد با سازمان بوده و خدمات خود را ارائه میدهند.
این مسئول با بیان اینکه در سال گذشته حدود ۱۸ هزار و ۲۵۸ نفر در این مجموعه تحت درمان مستقیم تامین اجتماعی استان بستری شده و حدود ۷۳۶۵ مورد عمل جراحی انجام گرفت، تصریح کرد: حدود ۳ هزار و ۷۷۳ مورد موالید در بخش درمان تامین اجتماعی استان بوده که از این تعداد ۲۰ هزار مورد زایمان در آب است.
معاون درمان تامین اجتماعی استان، در ادامه با بیان اینکه مردم استان سنگردار مبارزه با کرونا با رعایت فاصله اجتماعی، دوری از اجتماع و رعایت نکات بهداشتی هستند، ادامه داد: در حال حاضر ۱۴۱ تخت در بیمارستانهای تامین اجتماعی استان وجود دارد که اقدامات اولیه برای افزایش این تعداد به ۱۶۵ تخت در بیمارستان امام حسین (ع) زنجان انجام شده است.
عابدی، با اشاره به کلنگزنی کلینیک تخصصی ابهر به عنوان یکی از اولویتهای این بخش، اظهار کرد: ساخت این کلینیک برای بازه زمانی سه ساله طراحی شده که طراحی و بودجه مورد نیاز برای احداث این کلینیک انجام و تامین شده و در حال اخذ مجوزهای لازم هستیم. قابل ذکر است کلینیک وابسته به تامین اجتماعی در شهر قیدار نیز به دلیل کمبود فضا غیراستاندارد بوده که زمین مورد نیاز برای احداث این درمانگاه تملک و بودجه نیز تامین شده که در سال آینده احداث خواهد شد.
این مسئول با بیان اینکه در ماههای آینده دفترچه کاغذی تامین اجتماعی کاملا حذف خواهد شد و نسخ نیز به صورت الکترونیکی خواهد بود و در همین راستا بسترهای نوبتدهی به صورت الکترونیکی فرآهم شده است، تصریح کرد: در حال حاضر در مراکز درمانی مستقیم تامین اجتماعی استان به صورت صد درصد نسخ الکترونیکی بوده و در ۸۵ درصد مطبهای پزشکان بدون دفترچه خدمت ارائه میکنند که پیگیری این امر در مراکز دولتی و غیردولتی در دستور کار قرار دارد.
معاون درمان تامین اجتماعی استان زنجان، با بیان اینکه حدود ۷۰ تخت بیمارستانی به بیماران کرونایی اختصاص یافته است و در صورت نیاز باز هم در اختیار این بیماران قرار خواهد گرفت، گفت: قابل ذکر است بخشی از نیروها به دلیل درگیر شدن خود و یا نزدیکانشان و رعایت ایزولاسیون از چرخه خدمت به بیماران خارج میشوند.
عابدی، اظهار کرد: حدود ۴۵۲ نفر بیمار مشکوک و مبتلا به کرونا در مراکز درمانی تامین اجتماعی استان شناسایی شده که از این تعداد ۱۷۱ مورد تایید شده است.
وی، با بیان اینکه برای درمان هر بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی تامین اجتماعی استان ۵ میلیون تومان هزینه میشود و طی سال گذشته این ادارهکل ۳۲ میلیارد تومان برای ارائه خدمات درمانی هزینه کرده است، افزود: بدهی مراکز خصوصی ارائه کننده خدمات درمانی به بیمهشدگان تامین اجتماعی تا بهمنماه تسویه شده است و صورتحساب بقیه ماهها هم رسیده و تلاش میکنیم پرداخت شود.
این مسئول، با اشاره به اینکه حدود ۸۰۰۰ پرونده برای بیمهشدگان تامین اجتماعی دارای بیماری مزمن در استان تشکیل شده است، خاطرنشان کرد: بیماران مزمن به صورت دورهای کنترل خواهند شد و مسئولان برای کاهش مراجعات این بیماران در شرایط کنونی، دوره کنترل ماهانه آنها را از یک ماه به دو ماه افزایش دادهاند.
منبع: ایسنا
68