شلوارک کشتی و گواهی مدال‌های تختی هم به موزه رفت

برخی از مدال آوران و قهرمانان امروز با حضور در وزارت ورزش يادبودهای خود را به موزه المپیک دادند.

شلوارک کشتی و گواهی مدال‌های تختی هم به موزه رفت

بعد از پایان نشست ستاد عالی بازیهای المپیک، نشست شورای سیاستگذاری موزه المپیک برگزار شد.

همچنین در نشست شورای سیاستگذاری موزه المپیک، نمایندگان بسکتبال، کشتی و وزنه برداری مدال، جام و لوح خود را به موزه تحویل دادند.

محمد نصیری، پاکیزه جم و بیرانوند مدال ها و یادبود خود را به موزه المپیک دادند.

علیرضا رضایی نائب رییس فدراسیون کشتی شلوارک کشتی و گواهی مدال های المپیک تختی را به موزه اهدا کردند.

لیلا رجبی نخستین مدال طلای خود را که برای ایران کسب کرده بود، در بازیهای داخل سالن ٢٠٠٩ را به موزه داد.

صالحی امیری رییس کمیته ملی المپیک در این نشست گفت: امروز ملی پوشان ما حاضر شدند تا بخشی از مدال های خود را اهدا کنند. تلاش این است تا پایان سال فاز اول موزه ورزش با حضور ورزش افتتاح شود.

علی مرادی رییس فدراسیون وزنه برداری با اشاره به یادبود نصیری و بیرانوند تاکید کرد سایر ورزشکاران نیز مدالهای خود را اهدا خواهند کرد.

طباطبایی رییس فدراسیون بسکتبال هم با اشاره به اهمیت تأسیس موزه عنوان کرد: در همه جای دنیا فدراسیون ها و کمیته ها این موزه را دارند، خوشحالم که بسکتبال هم می تواند سهمی در این موزه داشته باشد.

نشان بسکتبال اولین سهمیه کسب سهمیه المپیک ٢٠٠٨ بود. نشان دوم عنوان بهترین فدراسیون آسیاست که این ٢ نشان به موزه المپیک اهدا شد.

علیرضا رضایی هم تاکید کرد: شلوارک پهلوانی مرحوم تختی سالها در أنبار فدراسیون خاک خورده و حالا به عنوان یک شی ارزشمند به موزه اهدا می شود. خودم هم چیزی داشته باشم اگر قابل قبول باشد، اهدا می کنم.

محمد نصیری قهرمان وزنه برداری جهان و المپیک هم در این نشست حضور داشت. وی اظهار داشت: برای نخستین بار در طول تاریخ این کار صورت گرفته و اگر زودتر بود شاید دزد به خانه من نمی زد. یکی از مدالهایم را به موزه سوییس اهدا کردم که تاکنون هیچ ایرانی مدال نداشت.

وی افزود: در سال ١٩٧٠ قهرمان دنیا شدم که به من یک کاپ دادند. من این را به موزه امام رضا اهدا کردم. الان ناراحتم که چرا چیزی ندارم، بدهم.

مسئولان ورزش کشور هم در واکنش به صحبت های نصیری اعلام کردند این ورزشکار خود ارزشمند است.

مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان در این نشست گفت: یکی از مطالبات جامعه ورزش این بود محلی برای موزه در نظر گرفته شود تا یادبودها جمع آوری شده و نسل های آینده بدانند تاریخ ورزش کشور با ایثارگری چه کسانی رقم خورده است.

وی افزود: در جلسه قبل هم ورزشکاران یادمان های خود را اهدا کردند که دارایی ارزشمند آنهاست.

وزیر ورزش همچنین به افتخارآفرینی نصیری اشاره کرد.

سلطانی فر گفت: ملت ایران خاطرات زیادی از افتخارآفرینی ها دارند. قرار است فاز اول موزه تا قبل از پایان سال به بهره برداری برسد. موزه اصلی را در کنار همین مکان در دو سال آینده افتتاح می کنیم.

منبع: فارس

2034

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها