۴ قانون کلیدی برای خوش شانسی
شانس در زندگی یا همان بخت و اقبال چیزی است که باعث میشود اتفاقی مطلوب یا نامطلوب خارج از اراده انسان پیش بیاید. اما آیا شانس واقعا وجود دارد؟ یا صرفاً عاملی برای سرپوش گذاشتن بر ضعفها و شکستهاست؟
شانس در واقع همان قانون احتمالات است که به وسیله رفتار و تفکر انسان کنترل میشود و با تلاش بیشتر احتمال بروز افزایش پیدا میکند. در واقع خوش شانسی با تلاش برای موفقیت در زندگی، بیشتر میشود. برای این که بتوانید خوش شانسی را در زندگی افزایش دهید باید تفکر و نگرش خود را عوض کنید. در ادامه مقاله به بررسی شانس در زندگی و راههای افزایش آن میپردازیم.
شانس در زندگی/ قانون احتمالات
این که بعضیها شانس میآورند و بعضیها نمیآورند در واقع ناشی از قانون احتمالات است. قانون احتمالات به معنی ریسک به وقوع پیوستن یک واقعه است. طبق قانون احتمالات بین تعداد اقداماتی که صورت میگیرد و موفقیت رابطه مستقیم وجود دارد. یعنی هرچه یک فرد برای رسیدن به موفقیت بیشتر تلاش کند امکان رسیدن به آن برایش بیشتر خواهد شد. هم چنین با تلاش بیشتر فرصتهای بیش تری برای فرد به وجود میآید و اصطلاحاً بخت با او یار است . پس در واقع این انسانها هستند که بخت و اقبال یا شانس در زندگی خود را به وجود میآورند و قانون احتمالات را به نفع خود قویتر میکنند.
چند قانون اصلی خوش شانسی
خوش شانسی اتفاقی نیست و بر اساس رفتار و تفکر افراد به وجود میآید. با استفاده از چهار اصل کلیدی زیر میتوانید احتمال خوش شانسی خود را افزایش دهید. علاوه بر اینها میتوانید راجع به مبانی موفقیت و عادات افراد موفق مطالعه داشته باشید.
1. شانس در زندگی با شناسایی فرصت ها
افرادی که خود را خوش شانس میدانند، معمولا ریسک پذیر هستند و از فرصتهای جدید استقبال میکنند. در حالی که افراد به اصطلاح بد شانس معمولا از کارها و فرصتهای جدید اجتناب کرده و تلاشی برای به وجود آوردن فرصتهای جدید نمیکنند. پس در این صورت موقعیتی برای آنها نیست که بخواهند خوش شانسی بیاورند. این افراد هیچ تلاشی برای موفقیت نمیکنند و در نتیجه از دست دادن موقعیتها را به خاطر بخت و اقبال بد میدانند و معتقدند شانس در زندگیشان وجود ندارد.
2. اعتماد به حس درونی
حس درونی یا همان حس ششم یکی از معتبرترین منابع برای ریسک کردن است. افرادی که به خودشان اعتماد دارند در صورتی که در یک موقعیت جدید قرار بگیرند، به حس خود اعتماد کرده و وارد آن کار میشوند. اما افرادی که اعتماد به نفس ندارند در مورد همه چیز خیلی زیاد فکر میکنند و در نتیجه فرصتها را از دست میدهند. البته انجام بدون فکر یک کار مورد تائید نیست اما فکر کردن باید به حدی باشد که زمان از دست نرود. پس میتوان گفت افراد خوش شانس در زندگی به احساس خود اعتماد میکنند.
3. انتظار برای موفقیت
افراد خوش شانس در زندگی، خوش بین هستند و توقع موفقیت را دارند. مسلم است که یک فرد همیشه موفق نمیشود ولی افراد خوش بین در صورت شکست خوردن نیز ناامید نمیشوند و باور و انتظار دارند که دفعۀ بعد موفق خواهند شد. افراد بدشانس دقیقا برعکس هستند و با بدبینی حرکت میکنند. همین ویژگی باعث میشود که هیچ تلاشی برای موفقیت نکنند و آن را به عهده بخت و اقبال بگذارند.
4. نگاه مثبت به زندگی
افراد خوش شانس در زندگی همیشه با دید مثبت به قضایا نگاه کرده و هیچ وقت عقب نمیکشند و منصرف نمیشوند. آنها به بدشانسی و بخت و اقبال اعتقاد ندارند و معتقدند که خودشان توانایی انجام هر کاری را دارند. در نتیجه با جدیت تلاش میکنند تا به موفقیت دوباره برسند. برعکس آنها افراد بدشانس هستند که با کوچک ترین شکست افکار منفی را شروع کرده و فکر میکنند که دیگر بدشانسی آنها را ول نمیکند. در نتیجه از تلاش کردن منصرف میشوند و دیگر موقعیتی برای خوش شانس بودن نخواهند داشت.
سخن آخر
نتیجه تمام گفتههای فوق این است که شانس در زندگی مسیر زندگی انسان را تغییر نمیدهد و این خود انسان است که فرصتهای جدید را برای خودش به وجود میآورد. پس دست از نگرانی و بدبینی بردارید و با جدیت در مسیر رسیدن به موفقیتهای خود تلاش کنید. در این صورت خواهید دید که موفقیت و خوش شانسی برای شما نیز به وجود میآید.
منبع: هنر زندگی
46