ابتکار: هویت ملی در قالب لباس سنتی و اجتماعی ترویج شود
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری گفت: برایمان خیلی مهم است که هویت ملی در قالب لباس سنتی و اجتماعی ترویج و گسترش داده شود که این امر بسیار ارزشمند است.
معصومه ابتکار در افتتاحیه سومین نمایشگاه ملی مجازی مد و لباس و صنایع دستی دانشجویان با مرکزیت دانشگاه شهید چمران اهواز، اظهار کرد: ترویج و گسترش هویت ملی در قالب لباس سنتی و اجتماعی علاوه بر اشتغالزایی و کمک به کسب و کارهای کوچک، میتواند به تحولات زیادی در بحث هویت ملی، اقوام و تنوع فرهنگی که در کشورمان وجود دارد، بها دهد.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری ادامه داد: این امر حمایتی از طراحان جوان است که در این زمینه ایده دارند و فرصتی به آنها در این نمایشگاهها داده میشود.
وی با بیان اینکه حدود ۵۰۰ اثر دانشجویان دختر دریافت و حدود ۲۴۲ اثر به نمایشگاه راه یافتهاند، یادآور شد: اولین نمایشگاه مد و لباس و صنایع دستی دانشجویان دختر سال ۹۷ یا ۹۸ در دانشگاه الزهرا به صورت حضوری برگزار شد. باور نکردنی بود که دختران دانشجو تا این حد صاحب سبک، ایده، خلاقیت، هنر و توانا در عرصه تولید صنایع دستی بودند. آن نمایشگاه بسیار متنوع و جذاب بود و از نظر خلاقیت و نوآوری کاملا مشخص بود که متعلق است به جوانی که رو به آینده حرکت میکند.
ابتکار معتقد است که این نمایشگاهها در عرصه الگو سازی مد و لباس و کمک به زندگی اجتماعی و هویت دانشجویان کمک کننده است.
وی ادامه داد: برگزاری کارگاههای آموزشی در کنار این نمایشگاهها اتفاق مهمی است که به دانشجویان کمک کرده است. کرونا مصائب زیادی داشت اما این توسعه فضای مجازی که با حمایت و ایستادگی شخص رئیس جمهوری و دولت فراهم شد، امروزه زمینهای را برای دنبال کردن بسیاری از کسب و کارها، فعالیتهای آموزشی از طریق فصای مجازی فراهم کرده است.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با بیان اینکه این نمایشگاهها پلتفرمی را برای فعالیت دانشجویان دختر فراهم کرده است که افق گشایی به سمت آینده است، گفت: انتظار میرود این نمایشگاهها توسعه یافته و تمام دانشگاهها امکان حضور برای دانشجویان را فراهم کنند و از ابعاد مختلف این نمایشگاهها را توسعه و گسترش دهیم.
ابتکار تصریح کرد: باید امکان بازاریابی مجازی در این پلتفرم پیش بینی و دیده شود تا دانشجویان بتوانند کارهای خود را عرضه و وارد رقابت فروش شوند. از دانشجویانی که در این طرح شرکت کردند متشکرم که بذر امید و تلاش و حرکت به سمت آینده را کاشتند و روسای دانشگاهها باید این طرح را استمرار دهند تا با آمد و رفت دولتها این زیرساخت آسیب نبیند.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری همچنین این را هم گفت که این معاونت با همکاری و طی توافق نامههایی با وزارت علوم در دولت دوازدهم به بحث مهارت در سطح دانشگاهها و مدارس توجه داشته که مهارت های زندگی و خوب زیستن از جمله این مهارتها است.
به گفته وی، در راستای مهارتهای خوب زیستن، ارتباطی، گفتگو، شاد زیستن، مقابله با استرس، حل اختلافات و... یک دوره آموزش مربی از سال ۹۷ تولید شده که قرار است بر روی شبکه شاد قرار گیرد و این دورهها برای دانشگاهها نیز مورد استفاده هستند.
ابتکار گفت: مهارتهای حل اختلافات، مقابله با استرس، شاد زیستن، گفتگو و... از جمله مهارتهایی هستند که شاید در مورد آنها غفلت کردیم و زیاد به آنها نپرداختیم در حالی که برای زندگی رو به رشد و خود شکوفایی چه در سطح خود، خانواده و چه در سطح جامعه به آنها نیازمندیم.
وی در بخش دیگر سخنان خود به طرح سفیران فرهنگی و توجه آن به مهارتهای گفتگو و افزایش تاب آوری برای کانونهای فرهنگی دانشجویان که اجرایی شده نیز اشاره کرد و درباره طرح کمند گفت: طرح کمند نتایج خوبی تا کنون داشته که هدفش کار، مهارت، نوآوری دانشجویان دختر سال آخر دانشگاهها است و فرصت برای مهارت افزایی برای آینده کسب و کار خود است.
منبع: ایسنا
70
بهترین مدلباس سنتی لباسهای محلی قشقایی هیچ مدلباس ی رودست لباس محلی قشقایی نزدونخواهدزدایلم بخارای من قشقایی
اززمان رضاشاه وامیرکبیروخان ورعیت وحالا بهترین لباس محلی قشقایی شناخته شده وحرمت زیادی داردایلم قشقایی
نظر شما این که برگردیم دوره قاجار بنازم بهین همچین شلیته نه بالانه پایین .