با مزاحم اینترنتی چطور رفتار کنیم؟

برای اینکه بدانید با مزاحم اینترنتی چطور رفتار کنید در ادامه همراه ما باشید.

با مزاحم اینترنتی چطور رفتار کنیم؟

آزار و اذیت اینترنتی هرگونه نا هنجاری از طریق لوازم الکترونیک است. به طور معمول این ممکن است شامل ارسال نظرات و یا فیلم های توهین آمیز یا آسیب زا، ارسال تهدید یا تشویق شخصی برای صدمه زدن به خود، انتشار شایعات یا جعل هویت شخص دیگری برای صدمه زدن به آن ها باشد که باید با رفتار به شکلی صحیح از آن رهایی یافت. در این قسمت چندین راهکار برای مقابله با این مزاحمت ها معرفی خواهیم کرد.

کمک بگیرید

این بسیار مهم است شما به شخصی که اعتماد دارید این آزار و اذیت را گزارش دهید و از او کمک و پشتیبانی بخواهید.

دریاف کمک از خانواده

مهم است که به والدین یا سرپرستان خود یا یکی از اعضای خانواده که به آن اعتماد دارید، اطلاع دهید که چه اتفاقی برایتان افتاده است. شما می توانید با هم تصمیم بگیرید که در مرحله بعد چه کارهایی را باید انجام دهید ویا حداقل آن ها می توانند در این دوران دشوار از شما حمایت عاطفی داشته باشند. این گونه متوجه می شوید که شما تنها نیستید. اشخاص دیگر از طریق حمایت و جمع آوری مدارک می توانند باری را از روی دوش شما بردارند و خیال تان را آسوده کنند.

مدرسه

اگر از آزار و اذیت همکلاسی خود در عذاب هستید، مهم است آنچه را که اتفاق می افتد با مدرسه در میان بگذارید و مدارک خود را ارائه دهید. با یک معلم یا یکی از کارمندان که به او اعتماد دارید؛ صحبت کنید.

بسترهای نرم افزاری

بیشتر سیستم عامل ها به شما امکان می دهند تا آزار و اذیت اینترنتی و سایر رفتار های مضر را گزارش کنید. گزارش محتوای مضر می تواند در مورد اقدامات بعدی به شما کمک کنند. در صورت نیاز به پشتیبانی بیشتر، یک خط راهنما داشته باشید.

پلیس

برخی از انواع آزار و اذیت های اینترنتی می توانند به پلیس گزارش شوند. به عنوان مثال اگر کسی تهدید می کند که به شما آسیب خواهد رساند، یا شما را تشویق می کند که به خودتان آسیب برسانید حتما با پلیس در میان بگذارید. شما می توانید هر نوع مزاحمت اینترنتی را به پلیس فتا اطلاع دهید تا آنها به بهترین شکل ممکن مشکل را رفع کنند.

پاسخ ندهید

بیشتر افرادی که مزاحمت اینترنتی ایجاد می کنند به دنبال پاسخی از طرف شما هستند. توصیه ما این است که هیچ پاسخی به آن ها ندهید. برخی از سیستم عامل ها به شما این امکان را می دهند تا شخص و نظرات وی را نادیده بگیرید.

به هر چیزی که گفته شده پاسخ ندهید یا با انجام همان کار مقابله به مثل نکنید. گفتن چیزی ناخوشایند یا ارسال چیزی تحقیرآمیز برای انتقام ممکن است اوضاع را بدتر کند یا حتی شما را به دردسر بیندازد.

فرد مزاحم را مسدود کنید

شما همیشه این گزینه را دارید که فرد یا افرادی را که به شما آسیب می رسانند مسدود کنید. اگر آن ها بخشی از گروه مدرسه شما باشند، این ممکن است کمی سخت باشد اما ببینید آیا می توانید برای جلوگیری از صدمه بیشتر آن ها را نادیده بگیرید. گاهی افراد بدون قصد؛ باعث آزار و نگرانی دیگران شده اند که در این مواقع می توانید با آنها صحبت کنید و آنها را مطلع کنید.

حریم خصوصی خود را حفظ کنید

بسیار مهم است به افرادی که به فضای مجازی خود راه می دهید ، اعتماد داشته باشید. اطمینان حاصل کنید که بالاترین تنظیمات حریم خصوصی ممکن را دارید و فقط افرادی که به آنها اعتماد دارید را وارد حریم خصوصی خود کنید. اگر مخاطبان زیادی دارید، به یاد داشته باشید آنچه را که ارسال می کنید می تواند با افرادی که نمی شناسید به اشتراک گذاشته شود و تقریباً هر چیزی که عمومی می کنید خارج از کنترل شما است.

با کسی که نمی شناسید ارتباط برقرار نکنید. شما معمولا در خیابان با افراد ناشناس صحبت نمی کنید، پس چرا این کار را بصورت آنلاین انجام می دهید؟ ممکن است مردم همیشه آنگونه که می گویند نباشند و شما و اطرافیان تان را در معرض خطر قرار دهند.

دور شوید و از خود مراقبت کنید

گاهی تجربه آزار و اذیت اینترنتی بسیار سخت است، اشکالی ندارد که عصبانی و غمگین شوید اما می توانید از پس آن بربیایید. بهتر است برای مدتی از فضای مجازی دور باشید. با دوستان خود ملاقات کنید، پیاده روی کنید، یک فیلم تماشا کنید. هر چیزی که ذهن شما را از آنچه اتفاق می افتد دور می کند، انجام دهید. با افراد و چیزهای مثبت خود را محاصره کنید تا احساس بهتری داشته باشید. بعد از مواجه با آزار و اذیت اینترنتی سریع آفلاین شوید و به چیز های مثبتی فکر کنید. خوب بخوابید و مطمئن باشید که فردا روز بسیار خوبی در انتظار شماست.

از صفحه نمایش خود عکس بگیرید

اگر می توانید، از هر چیزی که فکر می کنید مزاحمت اینترنتی است، اسکرین شات بگیرید و به عنوان مدرک آن را در تلفن خود ذخیره کنید.

جدی بودن مزاحمت را ارزیابی کنید

ارزیابی کنید که آزار و اذیت اینترنتی چقدر جدی است. اگر این کار از طرف شخصی انجام شده که شما آن را نمی شناسید، ممکن است فقط گزارش و مسدود کردن آن کاربر آسان تر باشد. اگر جدی تر است حتما آن را با والدین یا مشاوران تان در میان بگذارید.

مزاحمت را گزارش دهید

اگر مزاحمت سایبری از طرف همکلاسی شما می باشد آن را به یک معلم گزارش دهید. اگر کسی شما را تهدید می کند که اطلاعات شخصی تان را افشا می کند یا باعث ترس شما می شود، هر چه زودتر با پلیس یا یک فرد بزرگسال تماس بگیرید. مطمئن ترین مرکز برای گزارش این مزاحمت ها پلیس فتاست.

صحبت کنید

گاهی اوقات ممکن است لازم باشد که یک معلم یا فرد بزرگتر نقش میانجی میان شما و فرد مزاحم را ایفا کند. یک میانجی می تواند خیلی قدرتمند رفتار کند. این در واقع یک مکالمه رودررو میان شما و فرد مزاحم در یک محیط امن می باشد و بیشترین تاثیر را داراست.

همدردی کنید

همیشه به یاد داشته باشید که افراد شاد و مطمئن دیگران را اذیت نمی کنند. افرادی که مزاحمت ایجاد می کنند، خودشان دوران سختی را پشت سر گذاشته اند و اغلب به کمک و پشتیبانی زیادی نیاز دارند. این کاری که آن ها انجام می دهند درست نیست اما همدردی، شما را متوجه علل بروز ناهنجاری خواهد کرد البته اگر فقط با ارزیابی فرد مقابل و سنجش شرایط در غیر این صورت هیچ لزوم و دلیلی برای همدردی نیست.

منبع: نمناک

4167

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید