۹ ویژگی رفتاری کسانی که بویی از ادب و تربیت نبرده اند

تشکر نکردن، استفاده نکردن از کلماتی مانند «لطفاً»، بد غذا خوردن یا به کار بردن کلمات زشت، نشانه های واضح نداشتن تربیت مناسب اند. اما بی بهره بودن از ادب و تربیت صرفاً به این رفتارها محدود نمی شود.

۹ ویژگی رفتاری کسانی که بویی از ادب و تربیت نبرده اند

در ادامه به بعضی از رفتارهای بی ادبانه و نا محترمانه اشاره می کنیم:

۱- عذرخواهی نکردن و اعتراف نکردن به اشتباهات خود

اذعان کردن به اشتباهات خود کار ساده ای نیست. و انجام این کار در ملأعام و در برابر دیگران دشوارتر هم هست. اما شاید برای کسانی که این کار در کودکی به آن ها یاد داده شده، راحت تر باشد. تربیت نادرست و نداشتن الگوهای مناسب، آدم ها را دچار این توهم می کند که همیشه حق با آن ها است و لازم نیست هیچ چیزی را در خود تغییر دهند.

 

۲- جمع نکردن زباله های خود

عادت زندگی در بی نظمی و هرج و مرج ممکن است منجر به شکل گیری یک طرز فکر خاص یا بروز برخی مشکلات روحی شود. اما زمانی که تنها محدود به فضای شخصی نباشد، تنها یک نتیجه می توان گرفت: یک شخص به قدری خودخواه است که حتی به دیگران هم فکر نمی کند. روانشناسان معتقدند کسانی که خانه ی تمیزی دارند، فرزندان باملاحظه ای تربیت می کنند که وقتی بزرگ شدند به تمیزی محیط اطراف خود اهمیت می دهند.

۳- استفاده کردن از دیگران و ارزش قائل نبودن برای آن ها

ارزش قائل نبودن برای حمایت های دیگران از خودو می تواند به آن ها لطمه بزند. اما یک خطر دیگر هم دارد: آدم ها را چنان خشمگین می کند که دست از کمک کردن به دیگران برمی دارند. پدر و مادرها باید به فرزندان خود یاد دهند که برای کار و زحمت دیگران ارزش قائل باشند و به دیگران کمک کنند.

۴- بی احترامی آشکار به برخی مشاغل

هیچ شغل بی ارزشی وجود ندارد و به همین دلیل بی احترامی به هیچ شغلی پذیرفته نیست. در بسیاری از موارد، رفتار آدم با دیگران از خانواده ای که در آن بزرگ شده اند نشأت می گیرد.

۵- رنجاندن عمدی دیگران با حرف ها یا کارهای خود

چنین افرادی خود را به اشکال مختلفی ابراز می کنند: بعضی از آن ها وقتی از مکالمه ای راضی نباشند، به عمد دست به کاری می زنند که شما را برنجانند. آن ها دوست دارند دیگران را از حاشیه ی امن شان خارج کنند و روانشناسان توصیه می کنند از این افراد سمی دوری کنید. خودخواهی این افراد از ناتوانی شان در درک مشکلات دیگران نشأت می گیرد. کارشناسان به والدین تأکید دارند که فرزندان خود را حساس به احساسات دیگران بار آورند.

۶- تغییر رفتار خود با دیگران وقتی دیگر منفعتی برایشان ندارند

داشتن رابطه عاطفی یا دوستانه با یک شخص صرفاً به خاطر منافعی که از او نصیب تان می شود، رفتار بسیار خودخواهانه ای است. این به ظاهر «دوستان» اهمیتی برای خواسته های دیگران قائل نیستند. این رفتار خود به خودی به وجود نمی آید: آدم ها بر اساس الگوهای رفتاری ای که والدین شان برای آن ساخته اند عمل می کنند.

۷- رعایت نکردن قوانینی که خود آن ها را وضع کردند

روانشناسان می گویند پدر و مادرها باید الگوی فرزندان شان باشند. اگر حرف شان با عمل شان همخوانی نداشته باشد، فرزندان شان هم وقتی بزرگ شدند قوانینی که خودشان آن ها را وضع کردند را رعایت نمی کنند.

۸- تحمل نداشتن نه شنیدن از دیگران

برای آدم های قوی، پذیرفته نشدن و نه شنیدن، درس زندگی است. آن ها یاد می گیرند که نگاه وسیع تری به زندگی داشته باشند و در جایگاه خود تجدید نظر کنند. این رفتار منطقی عمدتاً در ارزش های خانوادگی آن ها ریشه دارد. اما افرادی که تربیت نامناسبی داشته اند، به سختی می توانند با رد شدن کنار بیایند.

۹- فکر کردن تنها به خود و راحتی خود

تغییر دادن این دست آدم ها بسیار دشوار است. دلیل اصلی این رفتار برخی افراد، تربیت بد آن ها است. آن ها لوس بار آمده اند و هرچه می خواستند از پدر و مادرشان گرفته اند. به همین دلیل، در دوران بزرگسالی از هر چیزی که باعث نارضایتی شان شود یا راحتی شان را به خطر اندازد، دوری می کنند.

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 7
  • ناشناس
    1

    نماد اصول گداها

    نظرات شما -
    • اختلاس بعدی چیه ؟
      0

      شرق گداها اینجورین

  • مادر سه بچه
    1

    بجز اون یه مورد زباله ریختن مابقی همه در مسئولان حکومتی جمع شده ....ن اعتراف به اشتباه میکنند مردم یا خس وخاشاک یا بی ریشه میخوانن نه عذرخواهی بلدن از کلمه مردم هم استفاده ابزاری میکنند اما کوچکترین ارزشی برای مردم قائل نیستن...قانون فیلترینگ خودشون وضع میکنن اما خودشون وی پی ان میگیرن و استفاده میکنند....همینهکه وضع مملکت اینه و بین مردم و مسئولان بقول یه عزیز دیوار بلند بی اعتمادی هست

    نظرات شما -
    • ناشناس
      2

      مادرم، خودشون نت بدون فیلتر دارن، احتیاجی به فیلترشکن ندارن.

    • ناشناس
      0

      کی میگه زباله نمیریزن ، بعد هر گرد هم آیی شهر را زباله میگیره . ماهم هر چی مقایسه کردیم تمام این رفتارها در مسولان و مدیران به وضوح دیده میشود !

    • وطنی
      2

      شما که اسمتون مادر سه بچه است هرچه را فرمویدی
      در شان وشخصیت ....مانند خود شماست باتشکر
      مطالب شما در مورد ۹ ویژگی بسیار عالی بود
      سپاس

  • ناشناس
    0

    به نام خدا.سلام . آیه قرآن می‌فرماید هرکس یک نفررا از مرگ نجات دهدگویا کل بشریت را نجات داده .دولت ایران با کم دادن حقوق به کارگروکارگران بازنشسته به دنبال حرص ونابودی قشر کارگر است مرکز پژوهش های مجلس چطورمیگه تورم کم شده در حالی که من 2سال است خانه برای اجاره کردن پیدانمیکنم.