پزشک متخصص طب سنتی: تا زمانی که تشنه نیستید آب نخورید
از دیدگاه طب سنتی، مشکلات پوستی میتواند بر اثر عوامل مختلفی نظیر خورد و خوراک نامناسب، سوءهاضمه، یبوست، مشکلات کبدی و حتی رحمی ایجاد شود و میتواند در هر فصل و سن و سالی بروز کند.
دکتر فاطمه نجاتبخش، پزشک متخصص طب سنتی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران میگوید: سبک زندگی سالم از جمله تغذیه، خواب و ورزش مناسب، رابطه مستقیم بر سلامت پوست دارد. آنچنان که مشکلات معده و گوارش و یبوست باعث ایجاد اخلاط بد در کبد میشود، میتواند سبب بروز افتادگی، شل شدگی، چین و چروک، خالها و خشکی پوستی نیز شود. بنابراین رعایت مواردی که باعث میشود هضم و جذب غذا بهتر انجام شود نکته کلیدی در پیشگیری از مشکلات پوستی است.
در این مواقع آب نخورید
در میان افراد جامعه باوری وجود دارد که مصرف جرعه جرعه آب، سبب نفوذ آب به زیر پوست و طراوت و شادابی این بافت می شود. اما به گفته دکتر نجات بخش نوشیدن آب هم اصولی دارد و در صورتی که آن اصل ها رعایت نشود حتی آب هم می تواند برای پوست مضر باشد. نوشیدن ناشتای آب سرد برای کبد مضر است و باعث مشکلات پوستی میشود. بهتر است از نیمساعت قبل تا یکساعت بعد از غذا، آب و نوشیدنی مصرف نشود، مگر کسانی که گرمی معده و بیاشتهایی یا سنگ کلیه و صفرا دارند. نوشیدن آب، بعد و داخل حمام و پس از خوردن میوه مضر است. حین و بلافاصله بعد از ورزش، نوشیدن آب سرد به کبد آسیب میرساند. مصرف آب قبل و در حین خواب و بعد از نزدیکی مضر است. تا زمانی که تشنه نیستید آب نخورید. مصرف زیاد آب در زمان غیر از تشنگی باعث زیاد شدن بلغم و در نتیجه شل شدن پوست و افتادگی آن و پف زیر چشم میشود.
کبد را جدی بگیرید
همیشه گفته میشود که اگر پوست بدی دارید از عملکرد نادرست کبد است. دکتر نجات بخش می گوید: مشکلات پوستی مثل خشکی پوست همیشه از کبد نشات نمیگیرد اما کبد با بیماریهای پوستی ارتباط تنگاتنگ دارد. هضم دوم غذا در کبد انجام و اگر در این هضم اختلالی ایجاد شود میتواند از دلایل بروز مشکلات پوستی نظیر پسوریازیس، کهیر، خارش، اگزما و حتی افتادگی، چروکیدگی، پیری و لکهای پوستی باشد که نیاز به پاکسازی کبد است. نکته مهم اینکه افراد خودسرانه به درمان نپردازند.
مصرف داروهایی که برای پاکسازی کبد در فضای مجازی معرفی میشود اصلا به شیوه خودسرانه مورد توصیه نیست. برای پاکسازی کبد جهت رفع مشکل پوستی باید یک بسته درمانی اعم از داروهای موضعی، داروهای خوراکی و دستورات غذایی رعایت شود تا درمان کامل شود. دستورات غذایی مانند دستورات دارویی دارای احتیاطهایی هستند و گاهی شروع و یا ادامه دادن آنها میتواند خطرناک باشد. بنابراین تجویز و مدت مصرفشان باید توسط متخصص طب سنتی انجام و مشخص شود.
اینو از کجا آوردید ببریشدش پس ، گربتار شدیم به دست یه عده مفت خور نسخه پیچ ، حتماً باید بیاد پیش شما !!!!
اگه نیاد از گرسنگی فنا مبشی
هر روز یک نظر متناقض ، آب مایه حیات است .بنوش و سلام بر حسین کن
هرکس یک چیزی می گوید بهتر است به ندای دلمان گوش کنیم تا سالم بمانیم.هرکس رژیم خودش را دارد بالاخره که همه می میریم .
موقعیتهایی که گفته آب ننوشید دقیقا زمانی است که تشنه می شویم!
این طب سنتی ها هم خیلی خودشون جدی گرفتن
ما آخرش نفهمیدیم روزی ۸ لیوان آب بخوریم یا نخوریم. این چه علمیست که هنوز نتونسته ثابت کنه.
سخنان ایشان بعنوان یک متخصص کامل نیست.سالمندان در تشخیص تشنگی ضعف دارند و به همین خاطر میزان آب کمتری در طول روز میخورند و از این رو باید نوشیدن آب به آنها یادآوری شود. اگر چه مشخص شده که بهتر است در زمان تشنگی سراغ آب بروید، اما اگر حس میکنید که دیر به دیر تشنه میشوید برای مصرف آب مورد نیاز خود برنامه ریزی کنید و همیشه بطری آبی کنار خود داشته باشید تا میزان مورد نیاز بدن خود در طول روز را تامین کنید.
دیگر اینکه؛ کبد قادر است دمای خود را تنظیم کند و دمای داخلی نسبتاً ثابتی را حتی در هنگام مصرف مایعات سرد حفظ کند. بدن مکانیسم هایی برای گرم کردن سریع آب سردی دارد که بلعیده می شود، بنابراین بر عملکرد کبد تأثیر نمی گذارد.
با این حال، مصرف حجم زیادی از هر نوع مایع، از جمله آب سرد، به طور بالقوه می تواند منجر به مصرف بیش از حد و جایگزینی سایر مواد مغذی در رژیم غذایی شود.و این امر، اگر منجر به عدم تعادل تغذیه شود، می تواند به طور غیر مستقیم بر سلامت کبد تأثیر بگذارد. اما دمای آب به خودی خود نگرانی اصلی در مورد سلامت کبد نیست.
بعنوان یک متخصص و پزشک ازایشان انتظار می رود که دقیقتر مطالب را ارائه کنند.
کلاهبرداران طب سنتي