عرضه غذاهای حرام گوشت در رستوران ها؟
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، درباره عرضه غذاهای غیر فرآوریشده حرامگوشت در برخی رستورانها و فروشگاههای برخط، توضیحاتی ارائه داد.
حسین رستگار با اشاره به احتمال عرضه غذاهای حرامگوشت در برخی رستورانها و فروشگاههای برخط، گفت: نظارت بر حلیت این محصولات در حیطه مسئولیت نهادهای دیگر است و از مصرف کنندگان درخواست میشود تنها محصولات فرآوریشده دارای نشان سیب سلامت را خریداری کنند.
وی افزود: نظارت بر حلیت و نوع گوشتهای غیر فرآوریشده مستقیماً به سازمان غذا و دارو مربوط نمیشود.
رستگار تأکید کرد: مسئولیت نظارت بر عرضه و رعایت معیارهای حلال در مواد غذایی غیر فرآوریشده، به ویژه محصولات حیوانی، بر عهده نهادهایی نظیر سازمان دامپزشکی و اتحادیه رستورانداران است.
وی همچنین در خصوص فرآوردههای حلال گفت: سازمان غذا و دارو از طریق نشان «حلال» و «سیب سلامت» تلاش میکند کیفیت و ایمنی محصولات غذایی فرآوریشدهای که دارای این نشانها هستند، تضمین شود. این نشانها بیانگر تعهد سازمان به ارائه محصولاتی هستند که از نظر ایمنی، سلامت و حلیت مورد تأیید قرار گرفتهاند.
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو افزود: مصرفکنندگان با توجه به این نشانها میتوانند با اطمینان خاطر محصولات حلال را انتخاب و مصرف کنند.
رستگار تأکید کرد: فرآوردههای گوشتی غیر بهداشتی و حرام نمیتوانند مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو دریافت کنند. انتظار میرود ارگانهای مسئول به وظایف خود و اعتبار سازمانیشان توجه بیشتری داشته باشند و با متخلفان به طور جدی برخورد کنند.
کدوم سیب زمینی یا درختی آ قا مردم وگیج نکنید واضح حرف بزنید
کدام حرام گوشت؟
مثلاً مدعی هستند که ماهی های بدون پولک حرام هستند!
عَنْهُ عَلَيْهِ السَّلاَمُ أَيْضاً قَالَ: اَلْحِيتَانُ وَ اَلْجَرَادُ ذَكِيٌّ كُلُّهُ؛
امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام می فرماید: تمام انواع ملخ و ماهى قابل خوردن است.
قرب الإسناد ج۱ ص۱۷
مکارم الأخلاق ج۱ ص۱۶۲
وسائل الشیعة ج۲۴ ص۸۹
بحار الأنوار ج۶۲ ص۲۰۱
بحار الأنوار ج۶۲ ص۲۱۸
ماهی بدون پولک مار می شه چه اصراری داری بخوری اینهمه ماهی و دروغ می بندی