درخواست نماینده چالوس، نوشهر و کلاردشت از رییس دفتر روحانی:
هرچه زودتر مسیرهای منتهی به مازندران را مسدود کنید / فیلم
نماینده چالوس، نوشهر و کلاردشت از رییس دفتر روحانی درخواست کرد: هرچه زودتر مسیرهای منتهی به مازندران را مسدود کنید و گرنه مردم آتش به اختیار عمل می کنند.

احمدی لاشکی نماینده چالوس، نوشهر، کلاردشت از واعظی رییس دفتر روحانی درخواست کرد: هرچه زودتر مسیرهای منتهی به مازندران را مسدود کنید و گرنه مردم آتش به اختیار عمل می کنند.
66
ماسک از کجا اوردی؟
اره باید مردم گوش کنند نکردنند برخورد جدی چون عده ای واقعا از حرف زدن حالشان نیست
اره باید مردم گوش کنند نکردنند برخورد جدی چون عده ای واقعا از حرف زدن حالشان نیست
ماکس از کجا تهیه کنم
سلام ماسک رابایدازبازارآزادبقیمت۱۰تا۲۰برابرقیمت واقعی تهیه کنیدمرگ برگرانفروش مرگ برآنهایی که باسلامت مردم بازی میکنندوفقط بفکرپرکردن جیبهاشون هستندماکه دیگه ازاین وضع خسته شدیم
شنیده شده بعضی ازمردم گیلان ومازندرانی پلاک سواریهایشان رابه کرایه میدهندتامسافران استانهای دیگربتوانندراحت به این دواستان مسافرت نماینداگراین حرف درست باشدپس ورودممنوع می کنید
لابد می خوان به این بهانه ویلاهایی که مردم خریدن رو بالا بکشن یا غارت کنند دولت و عوامل انتظامی باید حافظ اموال مردم باشند
البته بدم نیست مشخص بشه چطور افراد غیر بومی تونستن تو زمین های کشاورزی ویلا بسازن و بومی ها نمی تونن. دوم اینکه خیلی از کسایی که میان شمال حتی پول اجاره ویلا ندارن و معمولا ی سویت می گیرن و پنجاه نفر توش می مونن و ی عده زیادی هم چادر می زنن و نهایتا هم بعضی ها آویزان اقوام می شن که جان آنها رو هم به خطر می اندازن. سومندش گیریم ی عده ویلا و خونه هم دارن، این افراد فقط اختیار ویلا و خانه ی خودشان رو دارن و قرار نیست سلامتی افراد بومی رو به خطر بندازند به شرطی می تونن بیان شمال که حداقل برای ده روز از محدوده ویلایشان خارج نشوند حتی برای خرید . چهارمن این افراد از آنجایی که ساکن دايمي مازندران نیستن در آمارها و دادن بودجه به مازندران حساب نمی شن و این یعنی اینکه باید قبول کنند که در شرایط برابر و نبود امکانات پزشکی و بهداشتی اول باید افراد بومی تحت درمان قرار بگیرند.