رییس بیمارستان رسول اکرم (ص):
لیست انتظار کروناییها برای ورود به ICU/ تاخیر بیشتر در آغاز تعطیلی جایز نیست
رییس بیمارستان رسول اکرم گفت: با توجه به پنج پیک کرونا در کشور و همه بازماندگیها در امکان کنترل بیماری ، مردم از حریم خود و خانوادهها با رعایت حداکثری فاصلهگذاری اجتماعی و پروتکلهای بهداشتی مراقبت کنند.
دکتر تقی ریاحی درباره وضعیت بیماران کرونایی در بیمارستان رسول اکرم (ص)، گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد ظرفیت بیمارستان رسول اکرم در اختیار بیماران مبتلا به کرونا است و در این فاز برخلاف پیکهای قبلی بخشهای غیر کرونا هم مملو از بیماران با شرایط اورژانسی و نیمه اورژانسی است.
لیست انتظار مبتلایان به کرونا برای ورود به آی سی یو
وی با بیان اینکه نزدیک به ۷۰ درصد ظرفیت تختهای آی سی یوی ما در اختیار بیماران مبتلا به کرونا است، افزود: در عین حال لیست انتظاری هم برای مبتلایان به کرونا برای ورود به آی سی یو داریم که با تمهیداتی که در داخل بخشها دیدیم و به عبارتی با بردن خدمات آی سی یو به داخل بخشها، داریم از این بیماران مراقبت میکنیم.
شدت بالای درگیری ریوی در سویه دلتا
ریاحی ادامه داد: شدت درگیری ریوی در این پیک و در این سویه کووید ۱۹ نسبت به سویههای قبلی بیشتر است و رنج سنی بیماران بستری هم از پیکهای قبلی کمتر است. ما روزانه در بیمارستان تعداد زیادی خدمات بستری موقت در بیمارستان ارائه میکنیم که این حجم از مراجعه هم باری به فعالیتها و خدمات بیمارستان اضافه کرده است.
وی درباره وضعیت داروهای کرونا و سرم در بیمارستان رسول اکرم (ص) نیز گفت: خوشبختانه ما در حال حاضر مشکلی از جهت ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کرونا در این زمینه نداریم.
تعطیلی دو هفتهای؛ تنها نسخه کمک کننده در پیک پنجم
ریاحی درباره ایجاد تعطیلی دو هفتهای برای پیشگیری از گسترش بیشتر ابتلا به کرونا و شرایط اثرگذاری این تعطیلی، گفت: تاثیر تعطیلی بسته به این است که با چه میزان ضمانت اجرایی و همراهی همه دستگاهها و صنوف اتفاق افتد، اما به نظر میآید که در شرایط فعلی هیچ نسخه دیگر و راه دیگری برای اینکه بتوانیم از پس این پیک برآییم، نیست. در نهایت به نظر میآید که تاخیر بیشتر در آغاز تعطیلی مجاز نیست و با توجه به اغلب پیشبینیها مبنی بر پایداری شرایط فعلی و افزایش میزان مراجعه به بیمارستانها، این تاخیر برای مراکز درمانی و بیماران و خانوادههاشان جایز نیست.
وی در ادامه درباره تفاوتهای پیک پنجم با پیکهای قبلی، گفت: تفاوت پیک پنجم با پیکهای قبلی به ماهیت سویه دلتا وابسته است که هم میزان سرایت بسیار بالایی دارد و قدرت درگیری ریوی هم در آن به نسبت سویههای قبلی بیشتر است و به نظر میرسد قدری میزان پاسخدهی درمانهای متعارف هم نسبت به سویههای قبلی در حال تغییر است.
مردم از حریم خود و خانوادههایشان در برابر دلتا مراقبت کنند
ریاحی در پایان تاکید کرد: توصیهام به مردم این است که با توجه به پنج پیک کرونا در کشور و همه عقب ماندگی ما در امکان کنترل بیماری در ۱۸ ماه گذشته، از حریم خود و خانوادههایشان با رعایت حداکثری فاصلهگذاری اجتماعی و پروتکلهای بهداشتی مراقبت کنند تا بتوانیم بیمار را در جامعه با واکسیناسیون حداکثری و حجیم در ماههای آینده که باز هم به نظر میآید که تنها استراتژی در کنترل این اپیدمی در دنیاست، کنترل کنیم و بعد از عبور از پیک پنجم بتوانیم این مصونیت را برای مردم ایجاد کنیم.
منبع: ایسنا
70
نمیدونم چرا سپاه ارتش بیمارستان صحرایی نمیزنن حالا اگه عراق سوریه یمن لبنان بود سریع میرفتن بیمارستان صحرایی میزدن
چرا زودتر در این دوران سخت اداره ها و پاساژ ها و رستوران ها و از همه مهمتر راها ها را نمی بندند ده روز دو هفته تعطیلی کامل هیچ مشکلی ایجاد نمی کند مرگ و میر زیاد انتشار بیشتر بیماری جان مردم در خطر است مسئولین کمک و مدد به مردم مخصوصا کاسبان هم بدهند در زمینه مالیات و ... و همگی همت کنیم ان شاالله این ویروس زودتر ریشه کن یا حداقل کمتر مردم را درگیر کند
اصلا رستوران باز پاساژ ها باز ؟ مردم چرا باید برن ؟همه چی رو گردن این و اون انداختن شده کارمون .
وجدانا نباید همه این وضعیت تاسف بار را به گردن دولت انداخت در پایتخت حدود 50 در صد ماسک نمیزنند به انها تذکر هم بدهی طلبکار میشوند باید مثل هندوستان پلیس با باتوم چوبی در تمام معابر و مترو و ایستگاه های اتوبوس بایستند هر کس ماسک ندارد با باتوم به سر و کله انها بزنند مردم فهیم هم کمک میکنند و راضی هستند مشکل این مملکت بی سوادی توده این مردم است که اصولا ویروس کرونا را قبول ندارند ماسک زدن را قبول ندارند بهداشت دست و دهان را قبول ندارند تمایل به شنیدن اخبار ایران و جهان را ندارندتا از واقعیات این ویروس با خبر شوند در یک کلام باید یک ضربه به مغز این افراد بخورد تا به خودشان بیایند . وظایف اهم پلیس حفظ جان و مال و ناموس مردم است پس چرا در حفظ جان مردم دست بکار نمیشوند کسی که ماسک نمیزند با ان قمه کش لات ادم کش خفتگیر هیچ فرقی نمیکند در واقع هر دو جان مردم را میگیرند اون با قمه این یکی با جهالت و نفهمی در هر حال ما از دولت انتظار داریم ضمن تهیه واکسن بی تفاوت در زمینه ان 50 در صد ادمکش خاموش که جامعه را به این روز انداخته اند نباشند و از نیروی قهریه پلیس و بسیج استفاده کنند چاره ای نیست و راه دیگری ندارد .
اگر تعطیلات تصویب شد بهتره غذای بیرون بر رستوران ها و اغذیه فروشی ها هم تعطیل بشه، چون کافیه یک نفر در چرخه تهیه و طبخ و بسته بندی و توزیع ناقل این ویروس باشه اونوقت ببینید در طول روز چندین نفر را ممکنه با این غذاهای بیرون بر مبتلا کنه.
تعطیل کنید مثل چین قرطینه عمومی کنید . مملکت پول هست به فکر جون مردم باشید کمتر دزدی کنید