خبر ترسناکی درباره کرونای دلتا: حتی در فضای باز واگیردار است
یک پزشک تصریح کرد: اکنون در فضای آزاد نیز امکان ابتلا وجود دارد، زیرا سرعت سرایت دلتا بسیار بالاست و لذا هر فردی که از خانه خارج می شود حتما باشد ماسک داشته باشد.
به گفته پزشکان، انتقال ویروس معمولی کرونا حین گفت وگوی دو نفر با هم بدون ماسک و در فضای باز اندک است، اما انتقال ویروس دلتا در این شرایط و بدون ماسک بسیار بیشتر است.
همچنین میزان اقامت بیماران کرونای دلتا نسبت به جهشهای قبلی این ویروس در مراکز درمانی ۲.۵ روز بیشتر و اقامت طولانیتری دارند.
دکتر جعفری نژاد، پزشک بخش کرونای بیمارستان رازی رشت، با اشاره به تفاوت سویه دلتا از نظر علائم با سویه های قبلی، اظهار کرد: مهمترین تفاوت سویه دلتا قدرت سرایت پذیری بسیار زیاد آن است.
وی با بیان اینکه قبلا در فضای آزاد احتمال ابتلا به ویروس کمتر بود، تصریح کرد: اکنون در فضای آزاد نیز امکان ابتلا وجود دارد، زیرا سرعت سرایت دلتا بسیار بالاست و لذا هر فردی که از خانه خارج می شود حتما باشد ماسک داشته باشد.
این فوق تخصص ریه اضافه کرد: یک فرد آلوده در جمع خانوادگی و گروهی و دورهمی تعداد کثیری از افراد را به راحتی آلوده می کند.
جعفری نژاد، با اشاره به میزان درگیری ریه در بهبودی افراد مبتلا، عنوان کرد: میزان درگیری ریه افراد مبتلا به کرونا وابسته به زیرفاکتورهاست و هرچقدر سن افراد بیشتر باشد با بیماری ها زمینه ای متعددی نیز مواجه هستند و لذا احتمال درگیری ریه بیشتر است؛ البته کرونا سایر اعضای بدن همچون پوست، کلیه، قلب، مغز و اعصاب را درگیر می کند، اما درگیری عضوی حساس مانند ریه خطرناک تر است، زیرا می تواند منجر به مرگ شود.
وی با بیان اینکه همه مبتلایان به کرونا با درگیری ریه مواجه نیستند، گفت: متاسفانه افزایش تعداد مبتلایان به کرونا موجب شده شاهد افزایش تعداد بیماران دارای درگیری ریه باشیم.
این پزشک بخش کرونا، ریه را متشکل از دو بافت یکسان دانست که در قفسه سینه قرار دارد و بیان کرد: برخی از بیماران با ۱۰ درصد درگیری ریه خیالشان راحت می شود، اما چنین چیزی نیست، زیرا بسیاری از افراد بعد از ابتلا به کرونا تا دو هفته اول علائم بالینی همچون تب و لرز و گلودرد دارند و سی.تی اسکن انجام می دهند که درگیری را نشان نمی دهد.
وی از افراد خواست بدون دلیل سی.تی اسکن انجام ندهند و اضافه کرد: سی.تی ملاک تشخیص بیماری نیست، بلکه از سی.تی برای تقسیم بندی میزان درگیری ریه مبتلایان به کرونا به سه دسته غیر شدید، متوسط تا شدید و بحرانی و خیلی شدید کمک می گیریم.
جعفری نژاد، با بیان اینکه میزان درگیری بالای ۵۰ درصد ریه همراه با علائم حیاتی و سنجش اکسیژن معنا پیدا می کند، متذکر شد: در فاز شدید بیماری اقدامات لازم و آزمایشات خاص و داروهای ویژه مورد استفاده قرار می گیرد و لذا پزشک صرفا براساس سی.تی امکان تشخیص ندارد.
این فوق تخصص ریه ادامه داد: در برخی از مواقع میزان درگیری پایین است، اما طی ۲۴ ساعت بعد کل ریه درگیر می شود؛ از طرف دیگر برخی از افراد بعد از دو هفته اول ابتلا سی.تی انجام می دهند و درگیری بالایی دارند، اما روند رو به بهبودی را نشان می دهد.
وی روند ترمیم ریه بعد از ابتلا به کرونا را حداقل سه هفته و حداکثر شش هفته تا سه ماه دانست و اظهار کرد: مهمترین راه برای پیشگیری از کرونا واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی در قالب ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و پرهیز از تجمعات و دورهمی هاست.
جعفری نژاد، با بیان اینکه هیچ دارو، غذا و ویتامین خاصی برای پیشگیری از کرونا وجود ندارد، خاطرنشان کرد: تغذیه مناسب بسیار مهم است و حتما باید رعایت شود، اما با تغذیه مناسب از ابتلا به کرونا مصون نیستیم؛ البته افراد دارای کمبود ویتامین حتما باید درمان شوند، زیرا ضعف بدن افراد را آسیب پذیرتر می کند.
وی ماسک را اولویت پروتکل های بهداشتی دانست و یادآور شد: اگر ماسک به اندازه چند ثانیه در فضای آلوده برداشته شود، فرد حتما مبتلا می شود. البته انتقال ویروس از سطوح کمتر است، اما در فضاهای بسیار آلوده باید مراقب سطوح هم باشیم.
این پزشک بخش کرونا، با اشاره به میزان مصونیت واکسن های موجود از ۵۰ درصد تا ۹۰ درصد، عنوان کرد: هر واکسنی که در دسترس دارید را تزریق کنید، زیرا همه ما واهمه داریم که افراد مبتلا به کرونا زنده می مانند یا میمیرند و لذا واکسن قدرت کشندگی کرونا را تقریبا صفر می کند.
جعفری نژاد، ایمنی زایی واکسن را دو هفته بعد از تزریق دوز دوم دانست و گفت: بدون رعایت پروتکل های بهداشتی به ویژه ماسک حتی بعد از تزریق واکسن هم هر لحظه به کرونا مبتلا خواهیم شد، اما احتمال مرگ نداریم.
منبع: ایسنا
70
خبرفوری اگرتریبون آزادی بگو درصداوسیما مسئولین بهداشت گفتندبه مردم بجای واکسن دارونمازدیم.. محاکمه نمکی به جرم جنایت علیه بشریت
حدود صد سال پیش که آنفلانزا شایع شد این ویروس در مناطق زمستان گذران فعال میشد شاید یکی از دلایل مهم آن فقر تولید اکسیژن در زمستان به دلیل کاهش طول روز که نهایت به کاهش فتوسنتز گیاهان چه از لحاظ مدت وچه به لحاظ برگریزان زمستانی رخ میداد.درآن زمان استفاده از زغال سنگ وشروع سوختهای فسیلی به فقر اکسیژن دامن میزد شاید این امر دلیل اصلی به وجود آمدن این ویروس در گذشته بوده که از بیماریهای تنفسیست .حال بعد از گذشت یکصد سال این ویروس به دلیل افزایش فزاینده عوامل فقر اکسیژن شامل استفاده از سوختهای فسیلی بصورت گسترده ،جنگلسوزیهای مهیب ،آلودگی دریاها از مواد صنعتی ودرنتیجه از بین رفتن پلانگتونهای اکسیژن ساز نهایتا باعث جهش آن شده به طوریکه درتابستان نیز فقر اکسیژن احساس شده وبه فعالیت خود بخصوص در اندامهای تنفسی ادامه میدهد.همه این علائم نشان میدهد این ویروس به نوعی به دنبال اکسیژن است ودرست به محلی بیشترین حمله را میکند که خود مولد اکسیژن است مثل ریه .بنا براین ما چاره ای نداریم جز کاهش شدید در مصرف سوختهای فسیلی واستفاده از سوختهای تجدید پذیر ،چون در غیر اینصورت این ویروس مطابق کاهش تدریجی اکسیژن خودرا آپدیت یا تغییر ورژن داده وقدرت تهاجمی خودرا افزایش خواهد داد.
عزیز،ریه مولد اکسیژن نیست بلکه اکسیژن را میگیرد وپس ازتصفیه به بافتهای بنیادین بدن میرساند.هرموجود زنده ای به اکسیژن احتیاج دارد حتی ویروس،اگر اکسیژن کم یا تمام شود ویروسها هم میمیرند.مطلب کاملا متناقضه.یانباید دشمن تراشی کرد یا اگر دشمن تراشی کردید باید دشمنت رابشناسی و راه های مقابله با ان را پیداکنی.
متفاوت: بطور کلی درست.اگر دشمنت چغر و بد بدن بود چه کنیم؟
ساچو،اصلا دشمنی وجود نداره.دشمن هرکسی جهل ونادانی خودشه.همیشه تسلیم حق باش تا بگذرد.درغیراینصورت سه کار میتونی بکنی1-باهش بساز و دم نزن2-ترکش کن و برو دنیای خدا خیلی بزرگه3-یاسالها انقدر غربزن تا اخربفهمی همان دو راه اول رابیشتر نداری.
پناه برخدا،این کجاش ترسناک بود؟لااقل یه مطلب از الفرد هیچکام مینوشتید تا کلی بترسیم.
هیچکاک.
خبر ترسناکی درباره واکسن کرونا / کمتر از دوز می زنند ک باید بزنند عزیزانی که مسئول هستید جان انسانها شوخی نیست باید جوابگو باشید مطمئن م این دنیا باید جواب بدهید هم اون دنیا دنیا گرده و اگر خطا کنی دنیا عدالتی پنهان دارد جواب می دهد ضمن تشکر از کادر درمان و همه عزیزان که دارند در دنیا واکسن می سازند نگاه نمی کنند چه مذهب و آئینی دارند به همه واکس می دهند این یعنی مسلمان واقعی مثل امریکا چین / تو را خدا در زدن واکسن خساست به خرج ندهید دوز را کامل تزیق کنید خود واکسن 100درصد واکسینه نمی کند شما هم کم می زنید نکنید
اینکه ریه مولد باشد یا جداکننده اکسیژن از هوا فرقی نمیکند نازنین .مهم اینستکه درآنجا اکسیژن مورد هدف انتقال است نه گازهای دیگراز طرفی نمیتونید این را کتمان کنید که تولید اکسیژن به دلیل آسیب به جنگلها و سوختهای فسیلی وفقر پلانگتونها رو به کاهش وازطرفی طالبان آن یعنی افزایش فزاینده جمعیت ووسوزاندن بنزین وگازوییل وگازو غیره رو به فزونیست .پس برای اینکه نمیتوانید این حقیقت محض را که از سوختهای فسیلی دل بکنی سعی در فرافکنی ونقض گفتار دانشمندان نکن.اصرار افرادی مثل شما باعث انحراف از موضوع اصلی شده درست مثل ترامپ که به کنفرانس پاریس خیانت کردوباعث شد بروز چنین فجایعی شدت گیرد.
خدا رحم کنه به ما انشالله
به ایرانی : مگر میشه بگوییم مثلا درخت اکسیژن تولید میکنه یا کربن فرقی نمیکنه ؟ بحث الاینده هاتون درست اما هرموقع مطلبی مینویسید سعی کنید مطالب گنگ و ضد ونقیض نباشه . برخی خوانندگان مطالب ، مفهوم واژه ها وکلمات را ریشه یابی میکنند.کوچکترین خطایی میتواند فهم نویسنده را ولو 98٪هم که درست باشد بطورکل زیرسوال ببرد.
کرونا وکرونای دلتا وبقیه اونها همه جا واگبر داره بجز مجلس نمایندگان.چرا؟پیدا کنید نام واکسن فروش مجلس را؟
اولا دارو نما رو که بعضیا گفتن جز مراحل تایید واکسنها ست و کاری به عموم مردم نداره دوم واقعا درسته یکی از اقوام با ۹۰سال سن و دو دوز واکسن به کرونا شدید مبتلا و به سلامتی مرخص شد مرگ رو فکر کنم درست گفتن به صفر می رسونه البته اگر دارو و تخت بیمارستان گیر بیاد
به گمانم واسه من آب مقطر زدن بجای واکسن من واکسن مدرنا یا فایزر می خواهم کی رو باید ببینم ها بی وجدانها بگو جواب بده ؟