محافظ پلاستیکی، مانع مناسب برای مهار ویروس کرونا نیست
نتایج مطالعات تکمیلی تایید میکند که شیلدها و حفاظهای پلاستیکی که برای کاهش شیوع کووید -۱۹ در اماکن مختلف نظیر کلاسهای درس نصب شدهاند، احتمالا فایده چندانی در کاهش سرایت کروناویروس ندارند.
در حالی که ممکن است شیلدها و محافظ های پلاستیکی مانع از انتشار ذرات بزرگتر خارج شده از دهان و بینی در هنگام سرفه و عطسه شوند، شواهد نشان می دهند که ذرات آئروسل کوچکتر در اطراف این موانع حرکت کرده و خطر ابتلای سایرین را نیز افزایش می دهند.
نتایج تحقیقات تکمیلی که در مجله "ساینس" به چاپ رسیده نشان می دهد محافظ های پلاستیکی که در اطراف میزها نصب می شوند ممکن است خطر ابتلا به کووید ۱۹ را افزایش دهند.
کارشناسان می گویند: محافظ ها و پارتیشنهای پلاستیکی ممکن است تهویه مطلوب اتاق را مختل کنند و در برخی شرایط، این محافظ های پلاستیکی می توانند منجر به تجمع ذرات ویروس شده و به اصطلاح "مناطق آلوده" با غلظت بالای ذرات ویروس را ایجاد کنند.
دانشمندان در عوض به استفاده مداوم از ماسک، تهویه مناسب هوای محیط و واکسیناسیون افراد توصیه کردند.
به گزارش فاکس نیوز، موانع پلاستیکی به تنهایی حفاظت کامل در برابر ابتلا به کووید ۱۹ ایجاد نمی کنند و بنابراین باید استفاده از ماسک را در کنار استفاده از این محافظ ها برای کاهش خطر ابتلا به کووید ۱۹ توصیه کرد.
منبع: ایسنا
38