اثرات همه گیری کرونا بر مغز

متخصصان از دست دادن حافظه، خستگی و مشکل در تمرکز را از نشانه‌های ابتلا به کووید۱۹ اعلام کرده اند.

اثرات همه گیری کرونا بر مغز

متخصصان همچنین معتقدند کسانی که به کووید۱۹ مبتلا نشده‌اند هم بر اثر همه گیری دچار افزایش خستگی، اختلال در تصمیم گیری و کاهش تمرکز و دقت شده‌اند.

متخصصان اظهار کرده اند که شرایط غیر قابل پیش بینی زندگی در دوران کووید و تاثیری که روی برنامه منظم روزانه افراد داشته منجر به ایجاد مشکلاتی شده است.

یکی از متخصصان مشهور عصب شناسی رفتاری درخواست کرده تحقیق‌های بیشتری در این باره انجام شود.

یکی از متخصصان در این باره می‌گوید: مردم در طول زندگی عادت‌هایی پیدا می‌کنند. مثلاً ما دوستانمان را روزهای بخصوصی در هفته می‌بینیم و بعد ازظهرهای مشخصی ورزش می‌کنیم که بهم خوردن این نظم و ترتیب می‌تواند وضعیت بسیار مشکلی ایجاد کند. قرار گرفتن در موقعیت نامعلوم بر بیولوژی مغز تأثیر می‌گذارد. ما معمولاً می‌توانیم تا حدی با شرایط غیر منتظره وفق پیدا کنیم اما هر چه مدت طولانی‌تری در این شرایط باقی بمانیم، برای مغزمان بدتر خواهد بود. تحقیقات زیادی درباره تأثیر عفونت ناشی از کووید بر مغز انجام‌شده است. ما در ضمن می‌دانیم زندگی در شرایط همه‌گیری هم، به‌خودی‌خود بر عملکرد و سلامت مغز ما تأثیر داشته است.

تحقیقات بسیاری درباره تأثیر طولانی‌مدت ابتلا به کووید و کووید طولانی انجام‌شده است اما بسیاری از افراد که به این ویروس مبتلا نشده اند معتقدند دو سال زندگی با محدودیت‌های مختلف تأثیر فراوانی روی آن‌ها گذاشته است.

به گزارش شبکه خبری بی بی سی، این روزها درخواست‌های بیشتری برای تحقیق درباره تأثیرهای روانی زندگی در دوران همه‌گیری بر کسانی که به بیماری مبتلا نشده‌اند وجود دارد.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید