در دیدار با وزیر خارجه ایتالیا؛
امیرعبداللهیان: ایران باید از برجام نفع کامل اقتصادی ببرد/ آمریکا واقعبینانه عمل کند
وزیر امور خارجه با بیان اینکه ایران علاقهمند است سهم طبیعی خود را در بازار انرژی داشته باشد، تاکید کرد: ایران باید قادر باشد از برجام نفع کامل اقتصادی ببرد و آمریکا باید این واقعیت را در حوزه تضمین به خوبی درک کند.
حسین امیرعبداللهیان که به منظور گفتوگو و رایزنی با مقامات کشورهای ایتالیا و واتیکان وارد رم شده است، روز دوشنبه با لوییجی دیماریو وزیر امور خارجه ایتالیا دیدار کرد.
در این ملاقات دو وزیر راههای گسترش هر چه بیشتر مناسبات دوجانبه و موضوعات منطقهای و بینالمللی را مورد گفتوگو و تبادل نظر قرار دادند.
امیرعبداللهیان با اشاره به سابقه دیرینه روابط دوستانه و ظرفیتهای موجود در دو کشور، بهره گیری از این ظرفیتها برای توسعه هر چه بیشتر همکاریها به ویژه در زمینههای تجاری و اقتصادی میان ایران و ایتالیا را مورد تاکید قرار داد.
در این راستا اهمیت توسعه گردشگری میان دو کشور با توجه به جاذبههای توریستی ایران و ایتالیا و افزایش پروازها میان دو کشور مورد توجه و تاکید قرار گرفت.
وزیر امور خارجه ضمن ابراز علاقه مندی به حضور تکنولوژی و کالاهای ایتالیایی و ایرانی در بازار دو کشور، شرایط فعلی را فرصتی مناسب برای دو طرف به منظور گسترش تبادلات تجاری عنوان و پیشنهاد کرد بخشهای خصوصی دو کشور برای تعمیق همکاریهای اقتصادی و تجاری فعال شوند.
وی اهمیت بررسی موضوعات کنسولی و تسهیل در تردد و تبادلات مردمی میان دو کشور در این رابطه را یادآور شد.
امیرعبداللهیان در خصوص برجام اظهار کرد: میخواهیم که برجام خوب کار کند. ما به طور جدی خواستار یک توافق خوب و پایدار هستیم؛ معتقدیم ایران باید قادر باشد از برجام نفع کامل اقتصادی ببرد. آمریکا باید این واقعیت را در حوزه تضمین به خوبی درک کند. در این راستا جمهوری اسلامی ایران همواره ابتکارات جدید خود را ارائه کرده است؛ با این حال آمریکاییها درست و منطقی عمل نکردهاند. آنها باید درک خود از موضوع را واقع بینانه کنند.
وزیر امور خارجه همچنین افزود: ایران علاقهمند است سهم طبیعی خود را در بازار انرژی داشته باشد و از این طریق به جامعه بین المللی مساعدت کند.
ایتالیا و اتحادیه اروپا علاقهمندند مذاکرات برجام به نتیجه برسد
وزیر امور خارجه ایتالیا نیز در این ملاقات سفر وزیر امور خارجه در مقطع کنونی تحولات بین المللی را از اهمیت بالایی برخوردار دانست و آن را فرصت مناسبی برای گسترش روابط دو جانبه ارزیابی کرد.
لوییجی دیماریو ادامه داد: شرکتهای ایتالیایی علاقه مند هستند به فعالیتهای اقتصادی خود در ایران ادامه دهند.
وی تاکید کرد ایتالیا و اتحادیه اروپا علاقهمندند مذاکرات در خصوص بازگشت همه طرفها به برجام به نتیجه برسد و ایتالیا آماده است در این زمینه نقشی مثبت ایفا کند.
دو وزیر در زمینه گسترش همکاریهای علمی و فرهنگی میان دو کشور اعلام آمادگی کردند.
وزیر امور خارجه ایتالیا از تلاشهای دولت جمهوری اسلامی ایران در زمینه گسترش مبادلات علمی و فرهنگی قدردانی و تشکر به عمل آورد.
وی با ابراز امیدواری در حصول توافق بین ایران و ۵+۱ تاکید کرد روابط دو کشور باید فراگیر باشد و منحصر به یک بخش خاص مانند انرژی نشود.
موضوعات منطقهای و تحولات بین المللی بخش دیگری از گفت وگوهای میان وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و ایتالیا بود.
امیرعبداللهیان ضمن تاکید بر مخالفت جمهوری اسلامی ایران با توسل به جنگ چه در یمن یا افغانستان و یا اوکراین افزود: در بحران اوکراین ما تلاش کردیم از طریق تماسهای خود با مسکو و کییف دو طرف را به گفتگو دعوت کنیم. همچنین در سطح منطقه ای، در فعالیت های دیپلماتیک خود تلاش میکنیم که مسائل میان ترکیه و سوریه از طریق مذاکره و گفتگوهای مسالمت آمیز حل و فصل شود و از بروز جنگ جدید در این بخش از جهان جلوگیری به عمل آید.
در این دیدار مسائل متنوع همکاری ها واز جمله ضرورت پیگیری برخی مباحث کنسولی مورد توجه طرفین قرار گرفت.
به گزارش ایرنا، امیرعبداللهیان امروز(دوشنبه) به منظور گفت وگو و تبادل نظر با مقامات ایتالیا و واتیکان درباره موضوعات دوجانبه و تحولات بین المللی و منطقه ای در صدر هیاتی تهران را به مقصد رم ترک کرد.
وزیر امور خارجه درمورد این سفر گفت: سفر به ایتالیا به دعوت وزیر خارجه این کشور انجام میشود، ما دوبار در نیویورک و مونیخ رایزنی و گفتوگو داشتیم. پیگیری همکاریهای سیاسی، اقتصادی و بازرگانی، از اهداف اصلی این سفر است و برنامههای متنوعی برای دستور کار این اهداف قرار گرفته است.
این ایران که میگه منظورش دقیقا کجاست؟! چون مردم ایران و خاک و آب و هوای ایران حتی آثار باستانی ایران با توافق و بدون توافق ضربه خوردند هیچ خیری نه از صادرات نه واردات نه دوستی نه دشمنی ندیدیم فقط گرانی و ویرانیش به ایران و مردم ایران رسیده
امریکا عددی نیست
دلارش رو از 1000تومانی
به 30هزار تومانی رسانده ایم
اگه عرضه داشت ارزش پولش رو برگردانه 1000تومان
بعد بیاد قلدر بازی در بیاره
راستی ارزش پول اونا کم شده یا پول ما؟؟؟
البته وقتی یک دلار که قبلا با هزار تومان میشه خرید
الان با 30 هزار تومان باید خرید
کمی عجیبه ه ه