در بازگشت از عربستان
رئیسی: نظر ما برخلاف راهکار 2 دولتی در فلسطین، مراجعه به آرای مردم است
رئیس جمهور در نشست اسلامی عربی ریاض برخلاف آنچه برخی درباره آینده مسئله فلسطین در قالب راهکار دو دولت بیان کردند، راهکاری کاملا دموکراتیک مبتنی بر مراجعه به آرای همه فلسطینیان اعم از مسلمان، مسیحی و یهودی برای تعیین سرنوشتشان ارائه کردهایم.
سیدابراهیم رئیسی بامداد یکشنبه در بازگشت از سفر کوتاه و پرکار به عربستان سعودی که به منظور شرکت در نشست مشترک سران سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب انجام شده بود، در تشریح نتایج و دستاوردهای این سفر گفت: شرکت در این نشست از دو جهت اهمیت داشت؛ یکی اینکه این نشست با حضور همه کشورهای اسلامی و عربی برگزار میشد و دیگر اینکه موضوع آن مسئله اصلی امروز جهان و همه مردم دنیا بود.
رئیس جمهور افزود: جمهوری اسلامی ایران درباره موضوع فلسطین حرفهای متقنی برای گفتن دارد و بنده سعی کردم در این سفر صدای ملت ایران و مردمی که حق فلسطینیان را در خیابانها فریاد میزنند، باشم. ایران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی نظر صریح و روشنی درباره حق مردم فلسطین داشته و متقابلا رژیم صهیونیستی را همواره رژیمی جعلی، غاصب و بیهویت میدانسته است.
رئیسی با تاکید بر اینکه مرور زمان حتی اگر 75 سال باشد، برای یک رژیم غاصب و اشغالگر مشروعیت و حق مالکیت ایجاد نمیکند، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران به پیروی از نظر روشن و صریح امام راحل و رهبری معظم انقلاب اسلامی، حتی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی مسئله آزادی قدس و احقاق حقوق ملت فلسطین را مسئله اول جهان اسلام و محک تشخیص و شناخت مواضع حقیقی کشورها میدانسته و میداند.
رئیس جمهور در ادامه تبیین نگاه جمهوری اسلامی درباره فلسطین و روشنگری درباره ابعاد جنایت علیه بشریت، جنایت جنگی و نسلکشی صهیونیستها در غزه را از دیگر اهداف خود برای شرکت در این نشست برشمرد و خاطرنشان کرد: یکی از تفاوتهای اصلی حضور و سخنرانی ما در این نشست نسبت به دیگر شرکتکنندگان معرفی آمریکا به عنوان مجرم اصلی در این جنایات بود که هم در ایجاد، هم در بقا و هم در تسلیح و حمایت از رژیم صهیونیستی در کشتار زنان و کودکان فلسطینی بیشترین نقش را داشته است.
رئیسی همچنین به تشریح راهکارها و پیشنهادات 10 گانه خود در این نشست برای برون رفت غزه از بحران کنونی و تاکید بر ضرورت حمایت از مقاومت بهعنوان تنها راه آزادی قدس شریف اشاره کرد و گفت: ما در این اجلاس برخلاف آنچه برخی درباره آینده مسئله فلسطین در قالب راهکار دو دولت بیان کردند، راهکاری کاملا دموکراتیک مبتنی بر مراجعه به آرای همه فلسطینیان اعم از مسلمان، مسیحی و یهودی برای تعیین سرنوشتشان ارائه کردهایم.
رئیس جمهور در ادامه برگزاری قریب به 10 دیدار جانبی در حاشیه این اجلاس با سران کشورهای عربی و اسلامی و ابراز خرسندی آنها از بیان موضع صریح جمهوری اسلامی درباره مسئله فلسطین و غزه و همچنین مرور روابط دوجانبه و بینالمللی در خلال این دیدارها را از دیگر فرصتهای بهدست آمده در این نشست عنوان کرد و اظهار داشت: امیدواریم آنچه در این سفر و در این نشست انجام شد در جهت تامین منافع ملی و امت اسلامی بوده باشد
مراجعه به ارا مردم که شما میگوئید یعنی همان شعبده بازی هایی که در انتخابات داخل کشور میکنید میخواهید انجا هم راه بیندازید حتما بدانیم که ما ایرانی ها فقط در کشور خودشان میتوانیم سر هم کلاه بگذاریم نه در جاهای دیگر
راهکاری کاملا دموکراتیک مبتنی بر مراجعه به آرای همه فلسطینیان اعم از مسلمان، مسیحی و یهودی برای تعیین سرنوشتشان ارائه کردهایم.
چراغی که به خانه روا است ، به مسجد حرام است
با نظارت استصوابی یا بدون نظارت استصوابی؟
راهکاری کاملا « دموکراتیک» !!!. نمیخوام بگم که تمام ساکنان یهودی آن سرزمین به وجود اسراییل رای خواهند داد و تمام اعراب به فلسطین و اینکه این رای گیری عملا بیهوده خواهد بود . سوال من این است که چرا واسه ملت خودمون رای گیری را حرام !!! میدانید ؟ یعنی شعور ما از عربهای بادیه نشین هم کمتر است؟ آیا شما به شکل «دموکراتیک» رییس جمهور کشور ما هستید؟ .
از کجا معلوم مردم فلسطین توان درک وفهم وتحلیل مسایل را داشته باشند .مگر اینکه شما براشون خریده باشید .!!
آقای رییسی شما مشکلات اقتصادی و سیاسی و معیشتی مردم ایران را که در این دوسال ریاست شما برنابودی اقتصادی مردم مثل مسکن و ماشین وخوراکی جات وتورم هزار درصدی جنابعالی ورفتن به سفرهای استانی بدون هیچ دستاوردی ملموسی برای مردم وفقط تبلیغات انتخاباتی برای خودتان وحیف میل کردن پول این مردم بدبخت باهر سفر استانی حل نمایید بعد برای فلسطین و غزه مردم آنجا تصمیم بگیرید
ما هممیخوایم ما هممیخوایم
کل اگر طبیب بودی ،سر خود دوا نمودی
یعنی خبر نداره وزیرش به طرح دو دولت رای مثبت داده؟
اگر راست میگی چرا تو و اربابانت و شورای نعلبکانت در ایران انتخابات آزاد برگزار نمیکنید؟
بهتر است ما هم همراه مسلمانان باشیم
این رئیس جمهور ایرانه یا فلسطین البته که فلسطین؟؟؟؟ متاسفم برای همه مردم ایران
رئیس جمهور هرکجا که بیشتر پول بدهند می شوی؟
منظور انتخابات آزاد است یا انتصابات فرمایشی ؟؟؟
آورین آورین بر مسئولان عراقی آورین
آرا مردم قطعا حمایت از محمود عباس است نه حماس چون جایی در بین اعراب و کشورهای دیگر ندارد
سلام قیمت بادام زمینی کیلیویی 350هزارتومان است. چرا حقوق قشر کارگر به اندازه معتادان هم نیست . چرا حقوق قشر کارگر به اندازه سارقان هم نیست. واین که مادرم با این که نصف بدنش معلوله ولی تحت پوشش بهزیستی نمیکنند.واینکه فامیلم زنگ میزنم به 123اورژانس اجتماعی بهزیستی که مادرم را بدزدند . اگر سازمان بهزیستی مادرم را بدون اجازه من بدزده . 1000تن فضولات گاو را جلوی این ارگان بی ناموس میریزم .🤬🥵
برادر رئیسی شما که لالایی بلدی چرا خوابت نمی بره؟
یاد آن روز افتادم که مسئولین ما به گروه های مختلف افغان در افغانستان پیشنهاد تشکیل حکومت فراگیر دادند. همیشه حاکمیت ما اصولی فکر می کند. البته برای دیگران.
عاقلان دانند .یاد مثل یک بام و دو هوا افتادم
در ایران نظر ملت براتون هیچ ارزش نداره حالا میخواهید به نظر خارجی ها ارزش قائل بشید خنده داره البته شاید آنجا هم شورای نگهبان درست کردیید
ناهار خوردی؟؟
موفنگی خودت را با سحر و جادو آوردن حالا از رای مردم صحبت می کنی . کمی حیا هم خوب است
راهکار دموکراتیک دقیقا یعنی چی؟ یعنی مردم بیان به چی رای بدن؟ یعنی مردم برن پای صندوق رای رای بدن به....؟
۱- دو دولتی کردن فلسطین؟
۲- رئیس جمهور انتخاب کنن؟
۳- بگن بقیه شهروندان غیر خودشون برن بیرون؟
۴- اسم فلسطین یا اسرائیل رو به رای بذارن؟
۵- دقیقا به چی رای بدن؟...
پس معلوم میشه اونا توان درک و تحلیل مسائل رو دارن ولی ایرانی ها ندارن
هشتاد میلیون جمعیت ده میلیون ساندیس خور داره اون به زور باج
آقای ریسی نظر شما در مورد مشکل اقتصادی معیشتی فقر و فساد و بدبختی چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟