گزارش خبرفوری از آخرین وضعیت حزب موتلفه/چه سرنوشتی در انتظار قدیمی‏‌ترین حزب ایران است؟

حزب موتلفه اسلامی یکی از قدیمی‎ترین احزاب کشورمان است که در عرصه سیاسی کشورمان به خصوص انتخابات فعالیت‏ چشمگیری دارد.

گزارش خبرفوری از آخرین وضعیت حزب موتلفه/چه سرنوشتی در انتظار قدیمی‏‌ترین حزب ایران است؟

به گزارش خبرنگار سیاسی سایت خبرفوری ، حزب موتلفه اسلامی یکی از احزاب ریشه‎دار در کشورمان محسوب می‎شود که قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی توانسته است در قالب یک تشکل منسجم حزبی در کشورمان فعالیت کند.

این حزب باهدایت حبیب‎الله عسگراولادی توانست با حفظ انسجام و وحدت داخلی به نسبت سایر احزاب موجود در ایران به شکل سازمان یافته و بهتری فعالیت‎های خود را انجام دهد اما بعد از درگذشت عسگراولادی و انتساب محمدنبی حبیبی به عنوان دبیرکل حزب موتلفه این تشکل سیاسی قدم در راه جدیدی گذاشت که تفاوت‎هایی با دوران گذشته داشت.

نوع و نگرش حبیبی به کار حزبی، ایجاد تغییرات در ساختار حزب موتلفه و جوان گرایی از مهم‎ترین رخدادهایی بود که دبیرکل جدید در مشی فکری خود برای موتلفه به ارمغان آورد.

موتلفه که همواره از آن به عنوان یک تشکل اصولگرای سنتی و مختص به طیف بازاریان نام برده می‎شود در انتخابات ریاست‎جمهوری با معرفی مصطفی میرسلیم به عنوان گزینه مدنظر خود برای تصدی ریاست‎جمهوری وارد میدان رقابت شد و در راستای پیروزی نامزد مدنظر خود از هیچ تلاشی حتی ایستادن در برابر اصولگرایان دریغ نکرد اما درنهایت آنچه مطالبه و درخواست داشت عایدش نشد و میرسلیم نتوانست آرای لازم را در انتخاب کسب کند.

اینکه چرا حزب موتلفه نتوانست با معرفی یک نامزد حزبی در انتخابات پیروز شود وچرا در آخرین روزهای منتهی به انتخابات بیانیه حمایت از ابراهیم رئیسی را منتشرکرد سوالات مبهمی است که بدون شک مسئولان حزب موتلفه باید به آن پاسخ دهند و بگویند که چرا تا دقایق آخربرگزاری انتخابات پشت سر نامزد حزبی خود قرار نگرفتند و از وی حمایت نکردند روندی که برخی از رسانه‎ها از آن به عنوان شکست سیاسی حزب موتلفه و آغاز دعواهای درون گروهی در این حزب نام می‏‌برند که البته هنوز نشانه‎ای از آن مشخص نشده است.

موتلفه در انتخابات ریاست‎جمهوری طبق مصلحت‎اندیشی جامعتین حرکت کرد

حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی پیرامون آخرین وضعیت حزب متبوعش بعد از انتخابات می‏‌گوید هرآنچه این روزها در فضای رسانه‎ای پیرامون حزب موتلفه و افزایش اختلافات درون گروهی در این حزب منتشر می‎شود صحت ندارد و کذب محض است.

وی تاکید دارد که برخی درصدند هستند تا اقدام حزب موتلفه در معرفی یک نامزد حزبی در انتخابات ریاست‎جمهوری را زیرسوال ببرند از این رو با انتشار اخبار خلاف در راستای تحقق هدف خود وارد عمل شدند.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه با اشاره به اینکه حزب متبوعش بعد از حزب جمهوری اسلامی ایران اولین حزبی است که توانسته است یک فرد را به عنوان نامزد انتخابات ریاست‎جمهوری معرفی کند خاطرنشان کرد: بعد از حضور میرسلیم در انتخابات ریاست‎جمهوری موفقیت‎های بسیاری نصیب حزب موتلفه شد به گونه‎ای که ما شاهد بودیم افراد و به خصوص جوانان بسیاری جذب حزب شدند که این موضوع برای ما بسیار خوشحال کننده است.

ترقی تاکید دارد که اخبار منتشر شده پیرامون کناره‎گیری حبیبی از دبیرکلی موتلفه کذب محض است و وی با انسجام به کار خود در موتلفه ادامه می‎دهد و اعضا بنایی برای کنار گذاشتن وی ندارند.

وی درباره حمایت حزب موتلفه در آخرین روزهای انتخابات از رئیسی براین باور است که حزب موتلفه همواره در طول فعالیت‎های سیاسی خود با نظر و اجماع جامعیتن وارد عمل شده است از این رو در انتخابات ریاست‏‌جمهوری نیز بنا بر نظر و اصرار جامعیتن بر مصلحت کناره‎گیری میرسلیم به نفع رئیسی آن بیانیه انتخاباتی را منتشر کرد.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: اصولگرایان بعد از مناظره سوم تصمیم گرفتند که براساس وحدت رویه در انتخابات حضور پیدا کنند از این رو در آن مقطع درخواست‎های بسیاری نیز از موتلفه برای کناره‏‌گیری میرسلیم به نفع رئیسی مطرح شد که ما در نهایت در جهت صلاح‏دید مجموعه اصولگرایان و طبق نظر جامعیتن بیانیه حزب موتلفه را در حمایت از رئیسی منتشر کردیم و مسئولیت ماندن و کناره‎گیری از انتخابات را به خود میرسلیم واگذار کردیم.

ترقی براین موضوع تاکید دارد که هر آنچه در جریان حمایت موتلفه از رئیسی صورت گرفت به درخواست مجموعه اصولگرایان و اصرار جامعتین بود که سبب شد موتلفه در مسیر وحدت اصولگرایان حرکت کنند.

وی درباره عدم کناره‎گیری میرسلیم از صحنه انتخابات به نفع رئیسی می‏‌گوید اولا رئیسی و مجموعه وی با کناره‎گیری میرسلیم موافق نبودند و خود میرسلیم نیز براین باور بود که اگر از صحنه انتخابات کنار بکشد طرفداران وی یا به روحانی رای خواهند داد و یا اصلا رای نمی‌‏دهند از این رو تصمیم گرفت در عرصه انتخابات باقی بماند.

وجود اختلاف سلایق در مجموعه‎های سیاسی امری عادی است

سید مهدی جولایی دیگر عضو حزب موتلفه اسلامی نیز با رد شایعات خبری پیرامون وجود اختلافات داخلی در حزب متبوعش می‏گوید هرآنچه امروز درباره حزب موتلفه در فضای مجازی وبرخی از رسانه‎های منتشر می‎شود صحت ندارد و این حزب به مانند گذشته به فعالیت‎های خود ادامه می‎دهد.

وی با بیان اینکه وجود اختلاف سلیقه در حزب و یک جریان سیاسی امری طبیعی است تاکید دارد که بدون شک در بین افراد عضو حزب موتلفه هم اختلافاتی وجود دارد ولی دامنه این اختلاف سلایق به گونه‎ای نیست که حزب را درگیر مشکلاتی کند.

عضو شورای مرکزی حزب تاکید دارد که ما بعد از انتخابات ریاست‏‌جمهوری به مانند ادوار قبل کار خود را براساس وحدت و انسجام داخلی آغاز کردیم و امیدواریم بتوانیم در این مسیر به آنچه اهداف و اولویت‎هایمان است دست پیدا کنیم.

وی خاطرنشان کرد: بدون شک بعد از برگزاری انتخابات روند حضور و نتایجی که در حزب موتلفه به دست آمد باید مورد بررسی دقیق قرار گیرد تا ما در انتخابات‎های آینده با نگرش و رویکرد دقیق‎تری وارد عمل شویم.

28

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • حمید
    0

    وقتی حزبی درمسیرحرکت مردم نباشه ترس ازرای به رقیب درعین حمایت ازکاندیدای خاص راداشته باشه حتما بایستی بازنگری درسیاست هایشان بکنند